It's beginning to look a lot like Christmas

Vardag

HEJSAN IGEN!!

Nu har jag också lite efterlängtat JULLOV men till skillnad från de flesta andra jullov jag haft i mitt liv kom det här lovet med lite blandade känslor. Många av de som jag kommit närmast här i DC har åkt eller åker hem idag vilket känns väldigt sorgligt. Den senaste veckan har bestått av en del "sista middagar" och hejdån vilket har varit ganska jobbigt. Det blir väldigt tomt när vissa försvinner eftersom vi både går i skolan och bor ihop. Det som håller humöret uppe är att det i januari kommer runt 90 nya elever på skolan och förhoppningsvis fler sköna människor att lära känna.

Förra helgen var ju PAPPA här i DC på en snabbvisit och vi tog en mysig (men regnig) promenad runt National Mall, Vita Huset och WW2 Memorial innan vi åt lite burgare till middag. På lördagen var vi på SPIONMUSEUM och lekte spioner och lärde oss lite om spioner och spiontekniker genom historien. Det kändes lite tomt när pappa åkte hem igen men det sopades snabbt ur tankarna när jag kom tillbaka till skolan och åt middag med några klasskompisar.

Den här veckan har det som sagt varit full rulle med middagar, stressade kompisar som tar sitt graduation test och en massa hejdån. De flesta här har köpt en amerikansk flagga där klasskompisar och andra kompisar kan skriva en liten hälsning innan de åker hem. Det har även jag gjort och det blir så känslosamt att skriva något litet som ett minne för någon annan och det är också speciellt att se alla fina saker folk skriver på varandras flaggor. Det är lite sjukt hur nära man kan komma människor från andra delar av världen på bara några månader.

Idag har jag haft en liten self-care morgon eftersom min roomie är i Pennsylvania över jul och nyår. Jag vaknade ganska tidigt så jag tog en lååång varm dusch och hade lite hemmaspa samtidigt som jag kollade på serier. Superskönt. Nu känner jag mig redo för lite julfirande i helgen och början av nästa vecka!! Fortfarande lite smått oklart exakt vad som händer men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade.

Hoppas ni har en jättefin julhelg hemma i Sverige och äter massamassa julmat och julgodis. Jag älskar er. Ta hand om varandra!! GOD JUL!!!

Gillar

Kommentarer