Happy Halloween

Nu är Halloweenmånaden över och blicken riktas direkt mot THANKSGIVING !! Det ska bli kul att fira det här i USA med en ”all-you-can-eat-buffé” och långhelg (och Black Friday!!).

Halloween har varit kul att fira här i USA. Höjdpunkten var ändå Salem i början av månaden där folk verkligen gick all in och alla butiker var fullproppade med dekorationer. Att ha firat Halloween i Salem är definitivt något jag är glad att jag gjorde (även om slutet av den resan gick som den gick...) eftersom det är lite once in a lifetime grej.

Att Halloween är större här än hemma visste jag redan innan men det har vit fascinerande att se hur vissa går all in med dekorationer utanför huset och hur vissa till och med dekorerar sina bilar!! Det finns inget annat än att gå all-in för amerikanarna

Skolan anordnade en liten Halloweenfest den 31a oktober och jag och Moa bestämde oss för vad vi skulle klä ut oss till lite i sista minuten. Vi köpte varsin pug-mask och bestämde oss för att ha beige tröja och svarta byxor. Vi tänkte att det var en ganska tråkig utklädnad men det var i alla fall nåt. Det blev dock SUCCÉ!! Folk tyckte det var en jätterolig idé och många undrade om vi hade gjort maskerna själva. Personalen på skolan och andra elever ville ta kort med oss och vi skrattade åt att vår sista minuten idé blev perfekt till slut.

Nu är Halloween i alla fall över och nästa stora grej kommer bli INTERNATIONAL DAY nästa fredag då vi inte har lektioner utan istället ska varje land skapa en presentation och en liten utställning om landet. Så i helgen ska vi svenskar nog klämma in oss i en uber och ta oss till närmsta Ikea för att se om vi kan hitta något svenskt.

Hoppas ni har det bra i kylan och höstmörkret där hemma (idag var det 23 grader här men temperaturen går verkligen upp och ner)

Puss & KramGillar

Kommentarer