hejhej

jag börjar bli osäker på dig du hör inte av dig längre lr skriver till mig längre hmmm


mvh s♥Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

jag är så jävla trött på människor som bara ljuger hela jävla tiden dom som känner mig vet att jag ger bara en chans till människa men jag märker att vissa inte bryr sig alls vad man säger till dom.......


och min flickvän har gått och blivit sjuk med så de är jobbigt nu... får se om jag skrivet ett inlägg senare ikväll


mvh s♡Likes

Comments

Hej hej
jag är så satans besviken på vissa människor hur fan tänker ni jag har inte varit med om hur vissa jävla människor kan göra så mot en!! och jo jag har vaknat på fel sida idag jag säger bara GÖR OM OCH GÖR RÄTT FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!


S♥

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering.. Har inte mått så bra och har typ inte haft något internet. Men jag ska försöka uppdatera lite oftare. Ska försöka påminna Steffa att uppdatera nu när hon har internet. Men ikväll blir de nog bara att ta de lugnt med några kompisar och just nu så är jag med Nike och Thomas. Jag vet inte riktigt vad ni vill att jag ska skriva om du kommentera om ni har några förslag.
Idag va jag oxå på soc. Mötet gick ganska bra. Mamma beter sej lite konstigt bara. Men de är sånt man får lära sej att leva med. Imorgon ska jag och mina föräldrar på FFT och träffa Patrik. Vi får hoppas att de går bra.

Kram M❤️
Likes

Comments

Hejsan :)
Idag så ska jag på två möten. Ska först till Bup sen till polisen ikväll. Hoppas att allt går som de ska. Mellan mötena ska jag till jobbet ett tag, så får se hur det går efter som att Evee har smittat mej med sin förkylning. Men hoppas att de går bra för då får jag träffa Emma och va med på hennes hoppträning. Jag tycker oxå att ni kan gå in och läsa hennes blogg. Nouw.com/emmatorestad :)

Kram M❤️
Likes

Comments

Hejsan, bara så att alla vet så kan inte steffa skriva något på ett tag. Men jag kommer hålla bloggen uppdaterad hela tiden. Men senare idag kommer kanske ett gemensamt inlägg som vi glömde göra i förgår :)))

Kram M❤️
Likes

Comments

Godnatt alla fina där ute. Jag kom till Roma vid ungefär kl 21:50. Jag och steffa har varit vid Johan och sett på tv hela kvällen, så därför hann vi inte göra ett gemensamt inlägg. Men vi hörs av imorgon när jag har vaknat. :)

Kram M❤️


Likes

Comments

Jag hade skit grym kväll med min tjej igår och natt.

visst jag och min tjej kan bråka hon kan göra mig galen och ledsen och förbannad och då brukar jag tänka ett steg till och försöka göra rätt men ibland så funkar inte de och jag vet att hon älskar mig men ibland så känns de som jag inte räcker till.
och idag ska vi träffa kompisar och bara ta de lugnt

mvh s♡


Likes

Comments

Hejj alla fina där ute. Igår hade jag en mysig kväll med min fina tjej. Idag så är vi men en gemensam kompis som heter Robert. :)
Idag ska vi nog bara ta de lugnt och kanske träffa några kompisar. Det kommer nog ett gemensamt inlägg lite senare.

Kram M❤️


Likes

Comments

Hej

Jag är en tjej på 14 år som bor på Gotland. Och heter My. Jag bor i Roma vilket kan bli väldigt komplicerat mellan mej och Steffa eftersom att hon bor i stan.

Denna blogg kommer handla om mitt och min flickväns liv. T.ex. Vad vi gör om dagarna och sånt. Vi båda tycker om att umgås med vänner och familj och såklart varandra. ;)

Hälsningar M❤️


Likes

Comments