​Hej dejlige læsere

nu vil jeg fortælle jer noget saftigt sladder.

Ella Brammer, blogger på instagram er endelig bare en stor SLUT. Hun har nemlig sendt nogen såkaldte "nudes" til Adam Nylin. Du kan finde dem begge på de socialmedier. Nå men der sætter vi grænsen. Ved hun slet ikke at sådan nogen billeder kan blive fundet senere hen. AD AD Ella, men måske er der langt op til en lille flirt, vi må se jeg glæder mig til at høre mere...

vi ses :*

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​hej alle mine dejlige læsere

Livet er surt. Du kommer til er høre det hele din alt for laaange liv. Du skal høre det igen og igen. Høre hvad? ja høre du er dårlig. Du bliver vanvittige, ja selvfølgelig gør du det. Det svært at holde det inde. Når du bare har været en uge tilbage i skole, har du nok allerede hørt 10 dårlige ting om dig selv. Folk synes altid at der er et eller andet galt. Du kan ikke gøre noget ved det. Alle fortæller dårlige ting videre. Det kan ikke undgås og det er det der gær sladder til sladder. Husk på at dem der fortæller sladder til sladre også om dig. Anyway, jeg ved hvad du går igennem. Folk kritisere dig ligegyldigt om det er din såkaldt Bedsteven/inde. Du kan aldrig vide hvad folk siger bag din ryg. 

Vi ses :*

husk du kan kontakt mig på instagram og min email. 

Likes

Comments

Hej alle

Dette indlæg skriver jeg bare så i lige kan finde rundt i mit liv, vi starter blødt ud. 

Jeg lever som en hel normal anden teenager, med socialmedier og masser af krav. Som alle siger er jeg bare en "forvirret teenager", men hvis de kunne se det fra min synsvinkel, ville de vide at det er den hårdeste del af et liv. Man er teenager når man fylder 13 år, dvs du går i folkeskole allerede der kommer din første prøve. Som teenager skal man 1. finde den rigtige vennegruppe 2. Have god stil 3. Du må aldrig være en tør kiks. :( Hvis du ikke kan opfylde disse krav fra starten er du ude på dybt vand. Du bliver kastet lige ud til alle hajerne også kendt som mobbere.

og først når du har styr på det kan du begynde at se på kravene dine forældre og lærer.  Det er hårdt at være teenager. Men det skal det også være, det er kun de bedste der kan blive til noget. Du nødt til at tilpasse dig.

Livet som teenager kan du sammenligene med en jungle de stærkeste overlever. De svageste vil ryge fra på vejen til at blive kongen/den alle kender, den med flest likes... På vej op ad stigen mod succes vil du møde mobbere, rygter osv. Held og lykke alle mine dejlige læsere

Knus mig

Kan du gætte hvem jeg er? :*


Likes

Comments

​Hej bloggen

Der er sikkert ingen der læser min blog...ENDNU. Nå men jeg er en ny Anonym blogger, jeg vil poste spændende historier fra mit liv, med masser af Gossip. Måske kan du kan du genkende scener fra dit ejet liv. Du kan altid kontakte mig på min mail: My.Gossipforyou@gmail.com jeg vil se frem til at høre fra dig. 

Tjek min instagram: My_gossipforyou

Vi ses :*

Likes

Comments