Hej på er!

Jag hoppas ni har haft en bra helg allesammans. Fy vilket hemskt väder det har varit under senaste tiden. Det har verkligen varit alla årstider tillsammans under bara några dagar känns det som haha. Men nu verkar det vara lugnt och vädret ser ut att hålla sig. Det ska vara soligt hela denna vecka, temperaturerna har stigit och kommer att stiga ännu mer i slutet av veckan. Jag kände mig så otroligt deprimerad och trött på vädret i fredags så jag unnade mig en fransförlängning och sedan bestämde jag mig för att sola solarium i trettio minuter. Jag ska bygga upp en liten bränna inför sommaren tänkte jag, jag lyckades dock bränna mig ganska rejält och det svider fortfarande så jag måste avvakta från att sola i några dagar framöver. Sedan har jag bara varit med Geovanie hela helgen och vi åt på restaurang och var på bio i lördags. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är tillbaka.. Igen!

Det har hänt mycket sedan jag bloggade sist. Jag flyttade tillsammans med familjen till Fagersta som jag har nämnt tidigare här i bloggen. Dock så har jag inte varit så positiv till det men nu börjar det faktiskt kännas lite bättre trots flytten.

Det bästa som har hänt är att jag har fått en lägenhet! Min första egna lägenhet, två rum och kök på 60 kvm. Med badkar och balkong! Jag har skrivit kontrakt från och med den 1 maj och det känns hur bra som helst. Lägenheten ligger inte långt ifrån där jag bor just nu. Jag vill egentligen bo i Västerås eller i Stockholm men det får bli i framtiden. Jag väntade mig inte detta utan jag registrerade mig på en sida lite spontant sådär och gjorde intresseanmälningar på olika lägenheter. Efter en vecka blev jag kallad till två lägenhetsvisningar och sedan bestämde jag mig för en utav lägenheterna.

En till bra sak som har hänt är att jag har fått jobb! Det mindre bra är att tror att jag har fuckat upp studierna igen.. För några veckor sedan fick alla elever i klassen gå till en studievägledare och prata om hur det går i skolan osv. Det visade sig att jag hade en del frånvaro men vi kom fram till att jag skulle se till och gå i skolan varje dag framöver så att jag blir klar med studierna till sommaren. Det har inte riktigt blivit så eftersom jag fick magsjuka och var hemma från skolan i några dagar, sedan sökte jag sommarjobb och gick på intervjuer. Jag fick ett sommarjobb på ett äldreboende som ligger bara några minuter från mitt hem. Jag blev även anställd som timvikarie och var tvungen att gå på introduktion ett par dagar, allt detta har resulterat till att jag inte kunnat vara närvarande i skolan fullt ut. Snart blir det ett möte studievägledaren igen och jag hoppas att jag fortfarande har en chans till att klara av studierna till sommaren för annars måste jag även studera under höstterminen. Fast om det är så illa att jag måste fortsätta i höst så kommer jag inte att göra det. Då kommer jag istället lägga skolan bakom mig för gott! Istället kommer jag att fokusera på något annat, något jag är bra på eller något som jag vet att jag kan. Jag kan inte lägga ned tid på skolan utan resultat hela tiden, för mig är det bortkastad tid efter alla gånger jag verkligen försökt.

Likes

Comments

Hej på er! Det känns som att det var en evighet sen sist jag uppdaterade bloggen men det var bara en månad sedan ungefär. Jag kände att det var dags för att uppdatera nu, ni mina stackars läsare som klickat er in här i hopp om att jag har uppdaterat.. Jag är tillbaka nu i alla fall.

Vad har hänt sedan sist då? Jag har flyttat till Fagersta med familjen och vi flyttade in i det nya huset den tionde februari. Innan vi flyttade in så bodde vi på Hotel Plaza i Västerås i tio dagar. Vi bodde på hotellet för att vi var tvungen att flytta ut från vårt före detta hus innan vi fick flytta in i det nya huset. Men hotellvistelsen var nice, hotellet ligger mitt i centrala Västerås och jag och min syster fick ett rum med utsikt över hela staden, resten av familjen likaså fast ett ännu bättre rum haha.. Det blev hotellfrukost och utemat varje dag och efter att jag ätit utemat i tio dagar så blev det tillslut väldigt tröttsamt. Jag tycker synd om er som inte kan laga mat eller inte har någon som lagar maten åt er. Hemlagad mat är nog det bästa har jag insett nu faktiskt. Det kan självklart diskuteras men det är inget jag har tid till nu. Men det blev även en hel del shopping och spa också vidare och när vi flyttade in i det nya huset så fick vi fortsätta att äta utemat ett tag till. Huset som vi flyttade in i var inte i det bästa skicket, total katastrof rent ut sagt. Det var inte städat som utlovat så det tog oss tre dagar att städa det mesta men just nu pågår renovering i alla fall, vi i familjen hjälps åt och tar ett rum i taget. Utöver detta så tycker jag om huset, det är en bra planlösning och mysigt att bo här faktiskt.

Likes

Comments

Gott nytt år på er allesammans!

Detta blir mitt första inlägg detta år och jag hoppas att ni alla har fått en bra start på året!  Det har väl jag.. Men det är ingenting speciellt som har hänt förutom att jag har börjat i skolan, jag har börjat på Västerås folkhögskola och det känns väldigt bra faktiskt. Jag började där för en vecka sedan och under första veckan så har vi haft en, lära känna vecka eller vad man ska kalla det. Det är från och med idag vi kommer att ha lektioner och enligt schemat så blir det långa dagar men det känns ändå bra. Jag känner mig för första gången motiverad, jag har en känsla som jag aldrig har haft inför skolan tidigare. Jag tror inte det kan bli bättre än såhär. Vi hade även lite intro under första veckan och jag hörde att vi inte kommer ha några prov och det känns så otroligt skönt. Jag vet inte om det gäller i alla folkhögskolor men vad jag vet är att lärarna gör en sammanfattande bedömning av alla elevers studieförmåga, alltså inga betyg heller. Det är ju nästan för bra för att vara sant haha! Jag kommer att studera på grundskolenivå eftersom att jag aldrig klarade årskurs 9. Sedan kommer jag att studera på gymnasienivå och inom 2-3 år så kommer jag att vara klar med detta. Jag vet inte vad jag ska göra sen men något som jag skulle kunna tänka mig är att studera vidare och bli tandläkare. Om jag blir tandläkare så kan jag även utbilda mig inom botox och fillers och då kan jag ju ha en egen klinik haha! Nej men något sånt.. Det är bara en tanke men jag har inte bestämt mig än och det finns tid att tänka. Det hade i alla fall varit fett nice.. Nog om det!

Jag somnade tidigt igår kväll, efter bingolotto.. Jag har nämligen börjat prenumerera på bingolotto av misstag. Det var under uppesittarkvällen som jag hade en lott och då skulle man skicka ett sms om något och då visade det sig att jag hade fyllt i fel text i meddelandet så jag fick ett sms tillbaka där det stod att jag hade börjat prenumererat. Jag fattade ingenting, jag fick sedan hem 8 st lotter för januari månad. Så varje söndag kl. 18:00 - 20:00 så kommer jag att sitta och spela bingo med 2 st lotter åt gången. Oh my god tänkte jag men ja.. 200 kr i månaden tror jag att det kostar så det gör väl inget. Jag kanske vinner en storvinst någon gång och då kommer jag ju inte ångra att jag började spela bingo. Eller så kanske jag aldrig vinner men yolo.. Jag känner ju såhär, jag hade säkert börjat spela bingolotto när jag blir runt 60 år i alla fall.


Likes

Comments

Jag har känt mig ganska nere de senaste dagarna..  Jag har struntat i mina studier den här veckan och hållit mig på avstånd från allt. Jag har för det mesta bara sovit.. Nu mår jag faktiskt bättre för att idag blir det massvis med shopping i stan och shopping gör mig glad. Jag ska handla julklappar och lite annat till mig själv. Jag älskar att handla julklappar och komma med överraskningar. Jag har planerat vad jag ska köpa till var och en och jag är övertygad om att alla kommer bli riktigt nöjda med vad dem får hehe. Imorgon är det alltså  julafton och det känns verkligen inte som det men det ska bli roligt. Denna julafton ska firas hemma med familjen, min pojkvän och hans lillebror ska också vara med.

Likes

Comments

På bara 4 veckor så har jag spenderat 35 000 kr och idag gjorde jag av med mina absolut sista pengar på naglar. Att spara är inte lätt och som jag nämnt i ett utav mina tidigare inlägg så ska jag börja spara från och med nästa månad. Det är snart jul och jag har inte köpt en enda julklapp till någon som jag ska fira jul med. Men jag får in pengar dagen innan julafton och är inte stressad över att behöva köpa julklapparna då för att jag vet redan vad jag ska köpa hehe.

Idag är det alltså söndag och tiden bara rinner iväg känner jag. Under denna vecka har det inte hänt mycket, jag har för det mesta bara umgåtts med min underbara pojkvän och har idag avrundat veckan med en nagelterapeut som varit här hemma och gjort gelénaglar på både mig och min mamma. Så smidigt och så skönt att kunna boka in hembesök, som onlinepizza fast naglar haha! 

Likes

Comments

Något som jag längtar otroligt mycket till är att flytta hemifrån. Jag bor fortfarande hemma och nu ska vi flytta (igen!). Under de senaste åren så har vi flyttat till ett nytt boende nästan varje år och jag orkar inte med detta längre. Så fort allting känns så himla bra så ska vi flytta igen och denna gång blir det till en helt ny stad. Vi ska nämligen flytta till Fagersta. Det har ju alltid funnits en orsak till att flytta och de senaste två gångerna vi flyttade var för att familjen blev utökad och då var vi tvungna att flytta till ett större boende och denna gång är vi tvungen att flytta pga privata skäl. Jag förstår varför det har blivit så som det är nu men jag är ändå ledsen över att behöva flytta runt hit och dit. Jag lever inte ett normalt liv och det liv jag vill leva om man säger så.

Just nu studerar jag distans/hemifrån och lever på studielån men jag har ansökt till Västerås folkhögskola och kommer förmodligen att börja där i januari, studera på distans är ingenting för mig. Jag vill helst jobba men jag tar inte vilket jobb som helst så jag kommer nog hålla mig till studierna i några månader till. Jag har bestämt mig för att vänta med ett eget boende tills jag och min pojkvän (Geovanie) kan flytta hemifrån tillsammans. Han studerar just nu i gymnasiet och tar studenten till sommaren så han kommer förhoppningsvis att få ett jobb kort därefter och då kommer vi att kunna hyra eller köpa en egen bostad, det känns mer stabilt och bo två liksom. Det finns ingenting annat jag längtar till mer än detta..

Likes

Comments

Detta blir mitt första inlägg i min nya blogg! Roligt tycker jag. Efter många om och men så har jag nu kommit fram till att börja blogga igen. Jag kan inte låta bli bloggen, jag kommer alltid tillbaka och ni blir aldrig av med mig! Nej men jag tänker på bloggen nästan varje dag om jag ska vara ärlig..


Jag bloggar för att jag vill och inget annat. Det är roligt att kunna ha något att titta tillbaka till och framförallt skönt att kunna skriva av sig. De som vill får helt enkelt följa mig om det verkar intressant. Dock kan jag inte lova att blogga varje dag då min lust till att blogga inte alltid är på topp, det går i perioder om man säger så. I denna blogg kommer jag dela med mig av mitt liv, vad jag gör, vad som händer, allt möjligt!
  • Filed under: LIFE

Likes

Comments