Header

Idag har jag varit ledig, och därför har jag passat på att städa hela våran lägenhet! Sjukt skönt att ha en helt nystädad och fin lägenhet! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Beställde lite piercingar förra veckan, och igår fick jag hem dem! Tyvärr så är det alltid på samma sätt när jag beställer piercingar, att vissa är för små och inte riktigt passar, men överlag så är jag nöjd!
Jag beställer alltid mina piercingar från crazy-factory, och där är allt väldigt billigt så egentligen spelar det ingen roll att alla inte passar! :)

Likes

Comments

Jag var nere i tvättstugan, och när jag kom upp till lägenheten så hade Nick fixat iordning mat och dukat, så himla mysigt! Det är de små stunderna som man uppskattar så extremt mycket!

Likes

Comments

Idag ska jag och N sova första natten i vår alldeles egna lägenhet, det känns så stört, men så bra!!
Vi har varit och fixat iordning i lägenheten i torsdags och igår, och idag får vi in alla stora möbler som soffa, säng osv! 👐

Likes

Comments

"No tea, no shade" & "Dreamhouse" från Jeffree star cosmetics som jag fick i försenad allahjärtansdag-present utav min fina pojkvän!

Likes

Comments

Igår åt jag och Nick på en nyöppnad restaurang här i Eskilstuna. Allt var så himla bra, maten var verkligen supergod, drinkarna också och all inredning var verkligen sjukt bra!
Det enda som var lite negativt var nog att portionerna var väldigt små, så man var tvungen att beställa mycket för att bli mätt, men annars var allt verkligen jättebra!👌

Likes

Comments

Idag är det 12 dagar tills att jag flyttar. Flyttar hemifrån och blir sambo med min pojkvän. Det känns så himla konstigt, så mycket blandade känslor. Jag är förväntansfull, nervös, rädd och så himla glad. Att jag ska hyra min egen lägenhet, med min pojkvän.
Vi har väldigt mycket saker klara till lägenhet, men vi är långt ifrån färdiga. Det är ju en process att få det klart, men det är ju en del av det! Iiih jag är så himla pepp.

Bildkällor: weheartit

Likes

Comments


Better Blogging Nouw