Header

Det var ett tag sen sist.. Jag har inte orkat uppdatera under sommaren och nu när skolan börjat har jag haft så mycket saker att göra hela tiden. Men nu tänkte jag att jag ska försöka uppdatera igen.

Iallafall så var mitt sommarlov helt okej, jag jobbade nästan hela sommaren så det blev inte så mycket ledighet. Han med lite små resor som till Göteborg, Luleå, Piteå, stugan och lite andra små ställen man vart på. Men gjorde ingenting speciellt. Sen började skolan och jag började andra året på samhälls och de har varit helt okej. Lite mycket läxor och sånt men de funkar. Tänkte sammanfatta tiden i lite bilder:


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag i Göteborg, jag har lånat min fasters dator för att blogga. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg, då jag inte har haft tid tidigare och inte kommer ha senare. I måndags så kom vi fram vid halv 2 och efter de åkte vi bara hem till faster för att äta och sen åkte vi iväg på stan och så. Idag så har jag bara solat och jag somnade i solen så har bränt mig.. Imorgon ska vi nog bara bada och sen på kvällen ska vi nog bara åka på stan en sväng. Sen vet jag att på torsdag eller fredag så ska vi på liseberg men jag tror att vi ska ta 2 dagars så vi kan gå båda dagarna.

Men nu måste jag sluta skriva för faster ska ha datorn. :)


Likes

Comments

Lagade precis tacos åt mig själv och har precis ätit upp allt. Ska diska och sedan bädda ner mig i sängen. Har mått dåligt de senaste dagarna med idag vaknade jag upp med feber och halsont. Jag var sjuk för någon vecka sen men nu verkar de ha kommit tillbaka..

På söndag åker jag till göteborg med mina syskon, så kommer inte kunna vara aktiv eftersom att jag inte kommer ha någon dator. Kommer istället en stor uppdatering efteråt med alla bilder och bilder på allt jag köpt.

Likes

Comments

Här kommer bilderna från kameran. Vi har även köpt en bubbelpool till stugan, ni kommer få se bilder på den här nere.

De har varit så sjukt dåligt väder här uppe. Blir så less för de blir aldrig någon sommarvärme utan vi får klara oss på 10-15 grader...

Likes

Comments

I torsdags åkte vi till stugan och kom precis hem därifrån. Vi har inte internet där så har inte kunnat uppdatera men nu kommer alla bilder jag fotat. Och förresten så är min kamera lagad nu men först får ni alla mobilbilder. Bilderna jag fotat med kameran kommer nog imorgon. 


Likes

Comments

Jag jobbade på både ett konfaläger och på kirunafestivalen och på båda ställena så jobbade jag med Julia och Sara. Sara har jag känt sen jag var yngre då vi var på samma kollo och Julia lärde jag känna under hennes konfa då jag var ledare, var även ledare till Sara. Dessa tjejer är sjukt sköna människor och är glad att jag fick jobba med dem. Och på konfan jobbade jag även med min tremänning som jag kom närmare. Hon är en sjukt härlig person som är lika energi fylld som mig kommer verkligen sakna att ha någon lika galen människa med mig 24/7. Jag jobbade även med min bästis Jessica på kirunafestivalen och henne älskar jag väldigt mycket. Kommer sakna alla tjejerna så sjukt och de kommer verkligen bli tomt nu. 


Likes

Comments

Nu har jag jobbat klart för ett tag, nästa sommarjobb börjar först i slutet på denna månaden. Jag hade dock kunnat jobba nu också men mamma tyckte att jag skulle vara ledig så sökte inget jobb. Men måste ändå erkänna att de är skönt att vara ledig och inte göra någonting.

Har lagt ut bilder från konfan men nu lägger jag ut lite mer från båda jobben.


Likes

Comments

Snart ska jag springa iväg till bussen mot jobbet. Jobbar på kirunafestivalen, de är en festival i Kiruna som vi har varje år. Jag jobbar 9 dagar och får 6700kr och de känns sjukt värt. Vi gör inte så mycket utan hjälper mest till att lösa in biljetter och hjälpa till på scenen mellan de olika artisterna.

Nu går min buss snart så måste sluta skriva.


Likes

Comments

Här kommer bilder från denna månad. Bland annat från när vi grilla och när jag var med agnes och josefine.

Likes

Comments

I måndags kom jag hem från nikka där vi haft konfaläger. Jag tog inte konfan utan jobbade som ledare där. Har jobbat som ledare året innan också. Jag har i alla fall bestämt mig för att jobba nästa år också och tycker att de som tagit konfan också borde göra de.

De har varit 10 sjukt roliga dagar men nu är de över och nu börjar jag jobba på nästa jobb.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw