Det er efterhånden mange måneder siden jeg har lavet et indlæg her på bloggen. Så nu prøver jeg lige at komme igang igen. Siden sidst er der sket nogle forskellige ting i mit liv. Jeg læser ikke mere. Jeg boede jo i Herning og læste på Via Design (nogle kender det måske som TEKO).

Jeg er flyttet hjem til mine forældre.

Jeg har været i Australien (!!).

Fantastisk tur iøvrigt.

Jeg har læst matematik og været til skriftlig eksamen, nu er jeg igang med at forberede mig til den mundtlige eksamen. Nogle, der har et par tips? Kom endelig med dem!

Jeg håber, I har det godt.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

OneRepublic!

Da jeg var i Canada med min familie sad vi på en cafe, hvor de spillede OneRepublics album, Native. Jeg har ikke lyttet så meget til bandet, men efter at have hørt det album, er jeg blevet mega fan.

Så når jeg hører OneRepulics musik tænker jeg på ferie i Canada. Det er jo skønt. 

Likes

Comments

​Nu varer det ikke længe for jeg har fødselsdag. Så jeg syntes lige jeg ville dele nogle af mine ønsker med jer. 

Jeg bliver 21 år, torsdag d. 8. september og jeg glææææder mig, for den dag kommer min lillebror til Herning og så skal vi til Nickleback koncert. Wuuhuuu!

Likes

Comments

Jeg var for et par dage siden inde og se Suicide Squad med min lillebror og jeg syntes faktisk at den var ret god! Jeg havde hørt meget delte meninger om den, men jeg er positivt overrasket. 

Will Smith er jeg i forvejen ret tosset med, og han var så mega cool i filmen, så han får gode point i min bog. Jeg var meget overrasket over, hvor godt Margot Robbie spiller Harley Quinn. Hun er super god, og mega sej i filmen. Generelt en film jeg ville anbefale at gå ind og se, hvis det nu skulle blive regnvejr. 


Har I set den?


Likes

Comments

​Som tidligere nævnt var jeg en tur i Canada med min familie. Det var tredje gang, jeg har været derovre. 

Og jeg elsker det simpelthen bare! Jeg elsker at rejse, som mange andre. Jeg vil faktisk mene, at hvis jeg kunne leve af det ville jeg gøre det. Findes sådan et job? 

Likes

Comments

Der er mange ting jeg elsker og holder af her i livet, en af dem er .....

Jeps. Rigtigt gættet. Den smukke Rihanna.

Jeg kan ikke sige det for mange gange, men jeg er så vild med hende. Mega girl crush her.

Hun er bare så mega sej. Så selvsikker, smuk og talentfuld. Hun har den der "jeg giver ikke en fuck"-attitude, men hun formår samtidig at være så let at elske.

Tidligere på sommeren var jeg med en af mine bedste veninder til koncert med hende på Refshaleøen i København og hun skuffede i den grad ikke.

Under en af sangene aftaler min veninde og jeg allerede at vi skal til koncert med hende igen. Se det er kærlighed. Den ultimative drøm for mig ville være at møde hende. Så er det sagt!

I har nok hørt om hendes samarbejde med Puma og som en vaskeægte fangirl, har jeg da selvfølgelig investeret i et par creepers fra samarbejdet. Jeg er fan!


Er der nogen, I er fuldstændig tosset med, som jeg er med Rihanna?

Likes

Comments

Nu er det efterhånden lang tid siden jeg har lavet et indlæg her på min blog. Så nu er det tid til at starte igen.

Jeg håber, I alle har haft en dejlig sommerferie. Det har jeg ihvertfald!

Den startede ud med en fantastisk Roskilde festival. Fyldt med gode venner, god musik og selvfølgelig en smule øl.

Efter Roskilde tog jeg en tur til Canada med min familie. Vi har familie derovre, på min mors side af familien. Det var 3. gang jeg var derovre og jeg elsker det simpelthen! Jeg regner med at skulle derover og læse et semester på overbygningen på min uddannelse.

Det var med meget blandede følelser at jeg skulle starte i skole igen, men sådan er det vel altid.

Likes

Comments

Når I læser dette indlæg, sidder jeg i køen til campingområdet på Roskilde festival (AAHHH!). Jeg har glædet mig i flere måneder, og jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker at være på festival.
Så forhåbentlig bliver denne lige så god som tidligere.

Likes

Comments

Siden udsalget er startet er jeg kommet til at købe et par småting til min garderobe. 

Idag var jeg inde i byen med en af mine veninder, og jeg fandt denne mega lækre t-shirt fra Sincerly Jules. Jeg syntes den er mega cool og jeg er sikker på at jeg nok skal få den brugt meget her til sommer.

Likes

Comments

Jeg er ret tosset med den her skjorte fra Asos. Den er lidt vild, og nok ikke lige alles kop te. Men jeg elsker den!
Det er formentlig en af de ting, hvor enten så elsker man den eller også hade man den. Haha!

Likes

Comments