Norges kuleste tvilliger

Marcus og Martinus, Hadeland Kultursal, 20/11/2015

Fredag 20.november holdt Ung Hadeland, sammen med Rebels Music, et arrangement i Hadeland kulturhus, der Marcus og Martinus skulle holde konsert for 500 publikumere. Vi ankom plassen noen timer før og allerede da hadde fans plassert seg utenfor inngangen med «M&M» i kinnene i håp om å få et lite glimt av tvillingene fra Trofors.

Kveldens konferansierer ønsker Marcus og Martinus velkommen på scenen- responsen blir ellevill jubel og høye skrik. Jubelen og skrikene blir enda høyere idet stjernene selv kommer fram på scenen og starter med en av sine mest kjente låter «Slalom». Under hele låten sang fansen med for full hals.

I løpet av hele konserten hadde guttene god utstråling og ga mye oppmerksomhet til publikum og holdt vokalen stabilt. Etterfulgt av Slalom, sang tvillingene «Hei» og en av sine nyere låter «Ei som deg» ft. Innertier. Låten blir godt tatt imot og er til nå sangen som har fått stemningen helt på topp! Etterfulgt av disse låtene tar tvillingene publikum tilbake i tid med en medley av gamle låter.

Medley´en innholdt sangene «Du, Leah og To dråper vann». Da medley´en startet senket tempoet seg og det ble en roligere stemning. Etter en flott gjennomføring av en del av den rolige låten «Du» kvikner publikum til da «Leah» starter etterfulgt av «To dråper vann».

Etter en godt utført medley kaster tvillingene ut egne «Marcus og Martinus» armbånd i forskjellige farger, samt et par t-skjorter til et hylende og vilt publikum. Tvillingene bringer julestemning til salen da de introduserer sin nye julelåt «Alt jeg ønsker meg». Allikevel savner vi delt oppmerksomhet til resten av publikum bak og galleriet - det var mye fokus på førsterad.

Da de er ferdige med julelåten tar de mer kontakt med publikum ved å inkludere og lære dem en del av refrenget på sin neste låt på progammet: «Blikkstille». De får barn og foreldre engasjert og hele salen er med på dette både da de blir lært og under selve låten.

Direkte etter «Blikkstille» starter låten «Ekko» etterfulgt av den populære sommerhiten «Plystre på deg». Sangen starter med Martinus bak pianoet under første vers med fine, rene vokaler, før tempoet stiger.

Arrangementet avsluttes med kveldens høydepunkt, «Elektrisk». Her blir det mye dansing fra tvillingene og publikumet. I siste del av sangen skytes det ut konfetti i salen, foreldre klapper i takt og de yngre jubler. Marcus og Martinus takker for seg og forlater scenen.

Alt i alt syntes vi det var et flott gjennomført show og en av de bedre konsertene vi har vært på. Det var god stemning under hele arrangementet, god plass til å hoppe, danse og være så vill man bare klarte. Men, de kunne gitt mer oppmerksomhet til publikum bakerst i salen.

{Skrevet av Margrethe Sørensen og Celine Michelsen}

  • 977 visninger

Liker

Kommentarer

Karin
,
Kjempe bra skrevet👍🏼