Hejsan!
Ett tag sedan jag skrev nu men jag har inte haft något att skriva om så har därför inte blivit något
Hela förra veckan hade jag prov varje dag vilket inte var så kul menmen nu är det gjort, idag har vi prov igen och imorgon blir det övning inför en annan konsert, kommer bli mycket prat om konserter här nu några veckor framöver.
Jag ska vara med på två konserter och sedan nu på lördag ska jag gå på en konsert med bandet Kent i Växjö vilket jag tycker ska bli kul och från den konserten kommer det att komma ut lite bilder här någon dag nästa vecka, kanske redan på söndag om jag inte är för trött.
Helgen som gick har jag inte gjort så mycket, var ute i skogen i lördags annars har jag inte gjort så mycket bara varit hemma då min mamma har jobbat natt och varit vaken så hon har sovit på dagarna.
Men som sagt var på onsdag blir det övning inför konsert som ska vara på torsdag nästa vecka vilket blir kul och helgen efter det blir det också konsert och då två stycken samma dag, mycket som händer här framöver nu men fortsätt läsa så får ni se mer då.
Ha det så bra så länge :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
Just nu sitter jag i en buss påväg till skolan.
Igår så blev det ju inget inlägg vilket beror på att jag var så trött igår kväll.
Dagen igår rullade på som vanligt med både gitarr och kör och sist ensamble.
På kören övade vi inför en konsert med en musik grupp som heter stråf ikväll som börjar vid halv sju och slutar runt kvart i åtta vilket ska bli kul tycker jag.
Annars kommer väl denna dagen rulla på som vanligt fram till klockan fyra idag då vi ska ha workshop med stråf också så det kommer att bli en lång fredag idag.
Hoppas att ni får en bra dag så ses vi här ikväll igen kanske.
Ha det så bra så länge :)

Likes

Comments

Hej!
Blir ett väldigt kort och sent inlägg idag har varit en lång dag med mycket plugg och skola.
Idag har vi på börjat ett nytt projekt på naturkunskapen vi har börjat odla krasse i kopparsulfat för att se hur det växer beroende på hur den lösningen är, för några veckor sedan testade vi med olika ph värden vilket gick rätt bra faktiskt alla mina började växa så det var kul, nu får vi se hur det går den här gången.
Annars har det inte hänt så mycket utan dagen har rullat på som vanligt.
Hoppas att eran dag har varit bra så ses vi snart igen :)

Likes

Comments

Hallå!
Nu har denna dagen också gått och det är bara kvällen kvar.
Idag har vi börjat med lite julsånger i klassen som vi ska ha på skolavslutningen.
Annars har dagen bara rullat på som vanligt fast med en inställd lektion så det var rätt skönt faktiskt.
Nu ska jag titta lite på tv och ta en dusch lite senare.
Blev ett kort inlägg denna gången men hade inte så mycket att skriva idag.
Hoppas att vi ses snart igen:)
Ha det så bra :)

Likes

Comments

Hallå!

Detta kanske inte blir ett jätteroligt inlägg men men det kommer inte alla att bli.

Just nu sitter jag och pluggar lite natur som vi ska ha prov på på fredag, lite olika ord som vi ska kunna och sedan nästa tisdag så ska vi även ha prov på eventuella förändringar i kommunen och varför det är bra eller dåligt (dettta är ingenting som kommer hända, det är bara vad som skulle vara bra eller dåligt om det skulle hända) (oj nu krånglade jag till det lite men jag hoppas att ni fattar ändå)

Idag har jag varit i skolan och haft en massa lektioner, min sista lektion på måndagar är faktiskt rolig eftersom att det är sång och sång är ett av de ämnena jag har som jag tycker bäst om vilket beror på att jag har en jättebra lärare. Just nu håller jag på att sjunga lite julsånger. Som ni säkert nu då förstår fast det inte står i beskrivningen då det inte fick plats hehe, så går jag på det estetiska programmet där det ingår att vi ska ha minst ett instrument som är obligatoriskt och sedan ett bi instrument om vi vill. Jag då har gitarr som mitt första (huvud) instrument och sång som andra (bi) instrument.

Men plugg var det det skulle handla om ja, jag håller även på och pluggar till ett svenska prov som jag har i nästa vecka om medeltiden. Kanske inte jättekul men går man i skolan så gör man och då får man vara beredd på att man har prov som inte alltid är så roliga.

Det var det jag hade att bjuda på för nu, kommer att komma upp lite bilder här titt som tätt också men det blir en annan dag.

Ha det så bra tills vi ses igen hej då ;)

Likes

Comments

Hejhej! kul att du hittat hit som det står i beskrivningen så kommer denna blogg att handla om både min fritid och skolan med musik, konserter osv.
Fortsätt gärna läsa om du är intresserad av att höra/läsa mer om mig och mitt intresse för musiken.
Hade så bra tills vi hörs igen:)

Likes

Comments