Hej hå. Har suttit med fysik ett tag nu och kommer på mig att de blir några timmar dehär. Tänkte att målet ska vara att göra allt som står på kursbeskrivningen för "arbete och energi" idag vilket är cirka 30 uppgifter 😅😅 de är inte heller 30 matteuopgifter direkt utan de är 30 SVÅRA matteuopgifter där en fattar typ 50% men de ska nog gå 😢.
Hoppas jag uppnår målet i alla fall och kan känna mig väl förberedd inför provet nu på torsdag iiiiiih....
Ha de fint

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej
Ligger o kollar shameless här nu innan ja tänkte suzza
Har ändå fått en del gjort idag, inte alls som ja tänkt men ändå två saker strukna från listan. Imorgon ska ja la köra på räkna fysik o matte en hel del.
Ja körde ett träningspass också. Först körde ja step-up 20 min o sen tabata i 16 tror jag.  Blev väldigt Svettigt iallafall o benen skakade verkligen mot slutet. Gjorde bara ben-övningar satteeeeeh...
Sov så gott

Likes

Comments

Blev så nöjd meren gamle gubben att ja typ inte vill fortsätta för inget kommer ens bli lika bra just nu 😂.

Likes

Comments

Gomorron!
Igår började ja dagen med skridskoråkning med pappa familjen. Isaks andra gång, han blir ju bättre snabbt kan en säga. Vi åkte inte så länge utan efter ett litet tag gick vi upp o åt lunch, toast o risifrutti ^^
Efter de körde Charlotta mig till östra där ja träffa Alice som precis hann tills 17 gick. De var på håret :P

Så vi åkte till de zity, först åkte vi till ragtime som pappa o Charlotta tipsade om för att hitta kappa/rock, ja hittade några som skulle varit perfekta.....om de var mindre....och inte hade 1 m breda axlar. Såg askul ut. Så de vart ju synd, men sen åkte vi till myrorna där jag hittade perfekta kappan/rocken, eller ja menar den kunde varit bättre höhö #aldrignöjd men den var riktigt bra faktiskt och så varen billig också, 480 :- för en sån kappa är billigt. Mamma kände tydligen igen materialet o hade gissat på runt 2 000 :- om jag köpt den ny, såre va ju ett kap!

Sen drog vi till nordstan där jag köpte sport-bh, sportlinne och ett par jeans. Vi gick till JC och jag ville typ gråta när jag såg lagret av jeans. Jag hade ingen aning om hur jag skulle bete mig, visste inga mått eller om materialen, ville ju hö strechiga oså skarom va en viss längd och en miss bredd osv. osv. Men som tur var kom det en jättetrevlig person o hjälpte mig. Så efter jag provat typ 6 par jeans så hittade jag ett par jag gillade. Ville helst ha svarta men men... Dem ja köpte nu vart snygga dem med. 

Jag hade i alla fall supertrevligt med Alice hela tiden ända tills vi tog svart tillsammans hemmåt o skiljdes! Efter det gick jag av vid vallhamra torg, köpte mörk choklad o gick hemmåt. 

Efter ett tag kom Corina också. Tillsammans gjorde vi wontons, asgott btw, osen var vi bara på mitt rum o pratade tills vi somnade, literally, Jag satte på den fantastiska resan oså tror jag att jag halvsov tills mamma kom o fråga om Corina skulle sova kvar. 

Idag är en pluggdag mina vänner som börjar så fort jag tryckt på publicera. Ugh, fy, vill inte. Men vad jag vill är att få allt gjort idag, vilket är en orealistisk tanke då jag har något att göra i varje ämne och har inte alls motivationen. MEN, I´ll try.

Hare finfint!

Likes

Comments

​Hejhej!

Idag efter skolan åkte jag hem med en väldigt tung väska, Dator, fysik och matte i väskan, jepp. Har fysik prov nästa torsdag och tänker verkligen naila det, asså vill verkligen komma dit o ba känna mig assäker. Sen vet jag att Stellans prov ställer höga krav och är svåra, men det är ju för att utmana oss såklart, så jag tycker det är bra. 

Jag hämtade Isakplutten efter skolan då, vi köpte lite mörk choklad och drog hem till mig och spela wii. Jag skulle lämna honom på en fest 18 o kände verkligen inte för o släpa med den väskan igen så vi drog hem till min mamma o var där tills jag skulle lämna honom. De var ju mys, saknar honom så!

Sen åkte jag hem igen och körde step-up på min nya bräda framför shameless, yes, fixat bräda ja. Tänkt träna på den kanske 3 gånger per vecka oså gymmet 3 gånger per vecka som alltid, sen gympan i skolan 2 ggr då men de räknas inte enligt mig :P

Nu har jag i alla fall svettat av mig lite, ätit pizza och hade tänkt kolla game of thrones. Är ju framför netflix hela tiden så de blir ju inte got så ofta lissommmmm, men känner att jag får ta tag i det, har ju ba 7 avsnitt kvar satte.....

Men ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hejsan
Sen sist har jag väl...kämpat med snön?
Nejmen som ni förmodligen märkt är de ju svajnmycket snö på gatorna, inte bara på gatorna heller utan överallt verkligen.
Jag tog mig fram i tisdags i allafall, 1 timme sent typ men lixommmm, de va typ 6 pers där...
Så vi gick o åt när matsalen öppnade, o sen så gick sol o Julia på biologin så de var jag Sebastian zakarias o Dennis kvar som kände äh nej, eftersom de inte ens behövdes och en skulle inte får frånvaro ändå.. Så vi lalla omkring o kasta snö tills fysiken började. Den fick vi sluta typ 1 timme tidigt från oxå såre va ju gött!
Idag träffa ja Alice på bussen vilket var trevligt. Sen så gick dagen över på ett vips o nu är jah hemma o ska se shameless. Hade mys!

Efter ja varit hos Corren o ser att min väg är blockerad...:P

Likes

Comments

Hellu!
Hyfsad dag idag. Svenskan gick ju över på ett kick då ja var sen o aa, 30 min mindre lixom.  Sen matte, som gick bort för några kom o prata om I-val o sen hade vi klassråd då jag är ledaren som står där ensam framme o ba "jaha, har ni något att klaga på?" oså är de några få o sen "jaha, då går ja väl o sätter mig igen".
Vi fick tillome sluta matten tidigare så vi hann äta innan engelskan o kunde gå hem 12:10 istället för o äta då. kaching!
Sen så åkte ja till stan o köpte dr dre som kommit in, så ja, Dem har jag umgåtts since then verkligen. Lyssnat på musik o dem fantastiska resan. Plugga lite också. Biologi o fysik. Inte så mycket då ja egentligen inte hitta så mycket o gö för tillfället. Men aja. Klämde in två avsnitt av shameless där osså o de va typ min dag. Juste litt skisser som kommer här!

Nu blev de ju tossig för glömde ju nästan! Ja satt o höll på med mitt hår, nivet så en inte bör gö för då blire fett men,men.. Oså insåg ja att lugg skulle passa atm. Så gick till toaletten o klippte av typ 5 cm där fram o vips har jag numera lugg. De var ett tag sedan.

Ser ganska störig ut på bilden. Men aja.
De e som tur e aslätt o dra bak också satte...

Ingen större difference typ. Dagens galna äventyr lixom, craycray.

Likes

Comments

Gomorron, hallojs
Igår blev de ju inget inlägg så ja tare nu.
Dagen började med spelande av pirates of the Carribean med Isak. Sen så gjorde ja lite fysik innan jag gav mig av till Chalmers för o gå på drop in för mattehjälp. Sen så blev de tokigt med mat så fick köpa snuskigt dyr macka på pressbyrån precis innan... De va jobbigaste ljudet där inne också som lät varenda gång någon gick in/ut.. vilket var hela tiden. Så vet inte hur han som jobba i affären överlevde... :P
Så vi kom till asstora Chalmers. Asstort säger ja då igen. Och insåg att själva drop in-en börjar om två veckor -_- aja. Vi gick till stadsmuseet o plugga lite matte där istället o sedan blev de dags att ge mig av hemmåt igen för att gå på ett mage-rumpa-lår-pass.
Nu är ja på g till skolan. Har försovit mig..  vakna 1 timme innan ja börja vilket inte e så bra eftersom de tar 1 timme, hela processen att ta sig dit. I alla fall. Lyssnar på den fantastiska resan nu o fryser ihjäl i väntan på bussen.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hejhej
Nu vart de dåligt igen här. Aja.
I fredags så följde ja o Sara Sasha till tåget då hon skulle åka hem tidigare pga anledning o vi hade lång rast. Så då stod vi utanför tåget o frös sönder aslänge för tåget va försent höhö. Typ 15 min dårå men aja. Sedan blev de en trött fredag. Myste ju ner mig med gott o kolla shameless tills folket kom hem.
Idag då?
Jag tänkte verkligen göra ett inlägg på morronen men hann inte riktigt. Hursomhelst, ja o Isak kolla twd på morgonen, två avsnitt typ. O sen var de dags o åka iväg för o åka skridskor! Aslänge sedan ju. Ja fråga om Alice calle haka på vilket hon ville! Så jag gjorde varm choklad oså bar de iväg. De va Isaks första gång så de var ju svårt kan en säga... Men de gick fint! Vi åkte tills de stängde, vilket var 14:20 redan....
Sen så åkte ja o Lalice till stan. Planen var o kolla kappa, men, de gick inte så bra. O hade inte så mycket ork heh. Men ja köpte ett spel till Playstation! lego pirates of the carribean!  Älskar lego spel heh. Så Isak o ja betala hälften så kände Vf inte, på gamestop harom begagnade spel för lite billigare alltid också.
Sen åkte ja hemmåt oså spela ja o Isak tills maten.
Imorgon ska jag ta tag i saker o ting. Ska plugga o åka till Chalmers med Sara o plugga matte. Där ser ni va duktig. De kallas intize de vi ska på. Drop-in ska vi på p sen kan en ställa sig i kö för o få mentor o bli bättre i matte, vilket ja tror ja ska göra. Matte är ändå ämnet ja gillar mest nu, trots att de e svårt o kan va tråkigt ibland såklart. O erkänn coolt o va bra på matte? Ja.
Tills fredag ska vi ha kommit på ett ämne o ha ett 5-min långt tal om på svenskan. Vet inte än va ja ska ta. Feminism osånt hade varit något jag skulle kunna göra mennnnnnnn venne, känner inte för de denna gången. Pappa tyckte ja skulle prata om immigrationspolitiken vilket också e ett bra förslag men känns komplicerat såklart. Så mitt tredje förslag e att skriva ett om träning. O då ta upp om hur träning har hjälp min ständiga huvudvärk, hur de gör så ja får bättre själv-känsla och lite sånt. Tänkte att ja kan nämna hur ja kände lite där någonstans att jag inte riktigt ville satsa på stora muskler först bec normer oså men hur ja sedan kom fram till att de e precis de ja vill. Så ja, de känns som ett ganska enkelt o bekvämt ämne som ja ändå kan göra någonting bra av. Ja venne.
Nu ska ja lyssna på den fantastiska resan o sen sussa. Sov så gott

Likes

Comments