I måndags hade jag ont i magen och mådde illa så jag och Nero va hemma från respektive jobb/dagis. På em så prata jag med jobbet och dom ville att vi skulle vara hemma tisdag oxå så så bidde de 😊 tisdag mådde vi bra och hade gjort sen måndag em så vi lekte, kolla på bilar (filmen)och så klart skrattat en massa 😄 och på em prata jag med jobbet och de ville att jag skulle vara hemma på onsdagen också för att vara på den säkra sidan 😊 men de känns konstigt nästan busigt att vara hemma när man igentligen ska vara på jobbet.
Idag va de äntligen dax att va på jobbet igen och de va skönt 😊    Även fast Nero höll på att snurra runt i sängen och klänga på mej ( ja han sov i våran säng i natt )
men han va jätte mammig. Så nu ser vi fram emot denna natt och hoppas den blir lugn och sovande.😊

Snart sängen så god natt 😙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har varit zombie föräldrar ett tag nu😂 Nero har vaknat vid 3 och tyckt att nu ska vi vakna 😣 men har nu testat i 2 dagar 2nätter är inne på dag 3 då han bara får sova i 1 timme på dagen och resultatet har hittills varit jätte bra han har gnäll över nappen 2 ggr i natt men sovit 😁

de känns underbart men på dagis får dej vara max 1-11/2 timme för där är han mer aktiv 😊 Och hoppas nu att till följd av detta så kommer väl resten falla på plats vi hoppas på mindre sjukdomar i och med mer sömn 😊 då nu håller vi tummarna att de fungerar 😏 

tack och hej ❤

Likes

Comments

Nu de sista har jag känt mej väldigt känslosam, och jag känner att jag blir lätt ledsen och besviken på folk runt om kring gällande små grejer och hur de hanterar och beter sig i vissa sitiationer. Jag vet faktiskt inte varför jag känner så kan nog vara att jag är så mycket själv så jag har tid att tänka på en heldel.

och naturligtvis kommer följd frågor komma från folk runt omkring och innan ni då tar åt er så:
- Tror ni att ni gjort något som skulle göra mej ledsen och besviken ?
om inte så fortsätt då som vanligt för jag är inte intresserad av att folk ska tycka synd om mej för de Hjälper då inte.

Men förövrigt så är allt bra och jag lägger nästan all min energi på min käre son så gör inte så mycket och umgås inte med så många heller.

tack och hej 😊

Likes

Comments

Han är så underbar denna lille grabb även när han bits 😜 är så glad att jag har honom han är de finaste som finns ❤ känner jag mej nere så ger han en alltid ett smile 😊

I onsdags va min älskade mamma här över dagen ❤ de va mysigt. skulle vilja bo lite närmare bara både för min och Nero skull så vi hade kunnat träffa mamma/mormor oftare.

Och i fredags kom min älskade syster yster hit för att mysa med mej och Nero ❤ vill så klart ha henne närmare med 😘 mest för min skull 😊

Men vem vet de kanske blir möjligt någon dag att vi flyttar 😊 de är ju ändå något vi pratat om från och till i några år 🖒

tack och hej 😆

Likes

Comments

idag är andra dagen 🖒 så nu hoppas jag att mitt hår växer ut och blir tjockt igen 😊 de har blivit lite längre iallafall 😊 hoppas verkligen att det fungerar orkar inte må dåligt över de hela tiden 😮  men nu ska jag gosa med Nero ❤

kram Manda ❤

Likes

Comments

Tiden till att skrivs har inte riktigt funnits där , inte gör att jag haft då mycket att göra utan mer att tiden runnit iväg.

Jag är trött fast på samma gång inte, känns som om jag är tvingad till att sova (fast lite så  är de allt 😜) men de är ju så att jag ska vakna med Nero ❤  och de gör han väl vid 6 skulle jag tro.

De blir ännu en vecka utan robin 😐 hatar att vara själv i detta hus, de är kanske lite de som gör att jag har svårt att somna 😣 Men har haft sällskap av Fransson hela dagen vi laga mat och kolla tv och så busade vi naturligtvis med Nero ❤

Natti natt 😴

Likes

Comments

Har hört att de inte gör lika ont efter ett tag fast de gör de visst men inte lika ofta bara. Saknar min pappa så himla mkt och jag vill så gärna bara ringa och berätta om Nero och bara prata. Jag känner de inte lika ofta längre men de händer fortfarande att jag känner att jag måste berätta för pappa men då kommer jag på att jag inte kan ringa honom. 

Känns fortfarande jobbigt att han inte finns här och kan vara med i Neros liv, utan att jag ska behöva berätta om vilken otroligt underbar morfar han hade haft om de inte vore för den jävla cancer jäveln.. Men spelar ingen roll hur mycket jag vill ha tillbaka honom, de kommer aldrig hända.

Visst han va inte alltid den bästa pappan men han va min pappa och de 2 sista åren innan du försvann ur mitt liv, hade vi jätte roligt och vi lärde känna varandra på nytt och de va de åren som gör att jag känner att jag vill ha honom tillbaka.
kan inte fatta att de är 3 år som har gått känns som om de va förra veckan som jag satt vid hans sida och hoppades på att han inte hade ont och inte kände något.

Älskar och saknar dej pappa ♡

Likes

Comments

Jag har läst om många sömnmetoder men tycker inte att de fungerar eller verkar dumma. Så jag gjorde de som fungera för oss. Så om Nero blir jätte ledsen och inte vill sova i sin säng så får han ligga hos oss. Och de känns bra att göra så för jag vill att han ska känna sig trygg och veta att han får sova med oss om han är ledsen.

Jag testade 5 minuters metoden men jag klarade inte av de, jag mådde bara dåligt av att höra mitt hjärta skrika och vara ledsen. Så jag testa annat och nu har vi våran egen metod.

// Manda ♡

Likes

Comments

I fredags åt vi middag hemma hos Linn och David, sandra och Joel + ongar va oxå där. De va mysigt vi tjöta och hade trevligt. Kan de bli bättre med god mat, dricka och underbara vänner ?!

I lördags fick Nero sova över hos farmor ♡ de va andra gången vi lämnat bort honom över natten.  Men denna gången så kunde jag sova hela natten iallafall, första natten vakna jag flera ggr för att de va så tyst.  Jag Robin, Lisa och Robin kolla på Djungelboken i 3D de va mysigt de va ett litet tag sen sen sist som vi hittade på något ♡

På söndagen åkte jag, Robin, Joel och Sandra och alla ongar - Nero (han va hos farmor) ner till husknuten och kolla på hus och naturligtvis fastnade vi allihopa för de första huset vi gick in i. Men vad jag vill ha pengar och mark med bra läge så vi kan bygga nytt hus för detta hus va helt underbart skulle kunna åka ner igen bara för att gå in i de huset 😍 sen lite senare på kvällen kom Fransson och vi kolla på Banshee.

Detta har varit en jätte mysig helg ♡

Likes

Comments

Här om dagen så gick jag en sväng med Nero så han somna och jag hamnade hos min svärmor. Medans Nero sova så passade vi på att gå runt den ena hagen och kolla stängsel de va ett litet pass de va över stockar och sten men de va väldigt skönt. Faster Nathalie höll givetvis ett öga på Nero fall han skulle vakna.

Nero va på upptäcksfärd och upptäckte en cykel som tillhörde melle som knte va speciellt glad över att "GRUKAN" tog i hans cykel så han sa "jajja gurkan annars dej" och nöp honom i armen (inte hårt naturligtvis) och vi satt och små fnissa över hur melle hanterade situationen.

// Manda ♡

Likes

Comments