Yeeezz lite dålig uppdatering nu men jag har mina anledningar, är inte helt på topp och har inte fått in rutinerna med skolan riktigt än. Ska se att jag strax är tbx med bloggandet igen såfort jag är på banan igen så håll utkik!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dålig uppdatering men fullt upp, galen fest igår med gamla goingar hos Malin, var grymt kul! Nu sitter jag, Elin, karro och Peter i bilen mot skara för sommarlandsträffen, love!


Likes

Comments

Bowlat och grejer med klassen, svin kul! Nu är jag hos Carro och ska baka och lite så, vid fem drar jag och klipper mig, ska bli kul å se resultatet och förändring! Nyfikna på hur de blir? De är ja!;)


Likes

Comments

Var så sjukt trött imorse trotts att jag sovit ganska mycket inatt! Skola nudå sen får vi se vad som händer, ha en bra dag!


Likes

Comments

Redan haft körlektion, lönar sig att vara uppe tidigt! Fick köra i Vbg idag osv, lite svårt äre men löste de galant! Nu ska jag hem t Mathilda och färga hennes hår och bara va en stund innan skola vid två. Gymmet i em med Sandra, rullar på bra nu!


  • Dagens

Likes

Comments

Efter gymmet idag blev de kaffe och massa skitsnack med Sandra, Filip och kido, grymt! Bärde även av en sväng till Trollhättan nu under kvällen med, gick runt och fjanta oss vid slussarna och "bara var" sista dagen innan Sandra börjar jobba och jag skolan! Fyfan längesen jag skratta så mycket som jag gjort ikväll, så jäkla härligt!

Klockan ställd på 06.30 så nu är det bara å försöka sova, fullt ös imorn!
Likes

Comments

Då har halva dagen gått, halkan gick tamejfan perfekt.. Skulle varit större bana med högre hastigheter bara men det var ändå sjukt jävla roligt! Nu sitter jag hos mormor och morfar och ska snaaaaart till gymmet med Sandra!

Sjukt att det är min allra sista dag på mitt sista riktiga sommarlov!


Likes

Comments

Jaha då är man uppe och iväg mot körskolan för att sen åka och göra halkan! Ska bli riktigt najjs faktiskt!:D

Går halkan åt helvete blir de gymmet efter, går det bra tror jag att jag lägger resten av dagen till att plugga!;)
Likes

Comments

Fett irriterande att blogg inläggen jag gjort idag varken publicerats eller finns kvar! Whatever, körskolan överföll mig imorse med att jag ska göra halkan so here we go, 06.45 ska jag vara så körskolan imoen, grymt! För övrigt har jag idag färgat håret, gymmat och solat, nu ska jag söva så jag orkar upp, natti!Likes

Comments