-og det er helt okay, hvis folk opdager at faktisk jeg ligner dem.

Jeg vælger at tage et vovet skridt og bryder en af mine største grænser, men jeg gør det lige så meget for min egen skyld, som for andres. Jeg er så original, at jeg vælger at tage den uendelige debat op.

Jeg er god nok som jeg er og det har taget sin tid at indse. Nu vil jeg så fortælle det til alle andre. Mine holdninger har altid siddet uden på tøjet mens følelserne var gemt væk. De har nu fundet hinanden og skabt en handling. Jeg har taget tøjet af og taget et billede (dog 2 år gammelt) som jeg nu lægger op på nettet. Det kan have store konsekvenser for min fremtid, det ved jeg godt. Men konsekvenserne vil være endnu større hvis jeg lader vær. Min mor for et chok og min far bliver skuffet, men jeg redder mit sind og hvis de forstår det, bliver de stolte.

se på mig og lyt så til mig

Når du ser på dette billede hvad tænker du så først? Hun vil bare have opmærksomhed, hun er billig, hun sælger sin krop for likes, hun har en grim krop, hun har en flot krop, hun er modig, hun er stolt af den hun er. Sandheden er at jeg prøver at overbevise mig selv om, at jeg er god nok, at jeg er stolt og at jeg skal takke for det jeg har fået. Og hvis du nu kaster et blik på billedet for anden gang, så kan du måske se det.

Er det okay, at gøre

Jeg har været vidne til en alt for meget slut shaming af andre. Så meget at jeg i en periode, slet ikke turde gå med nedringet bluser. Jeg kan forstå, at nogen synes det er forkert, måske grundet deres religion eller andet, men jeg kan også forstå naturisterne. Fred være med, at du måske ikke forstår det eller accepterer det, men så må du se væk i stedet for, at fortælle en anden, at han eller hun er helt forkert.
Ord kan have kraftige konsekvenser, så overvej om det er det værd, at skade en andens psyke blot for din holdnings skyld. Det er helt okay, at være glad for sig selv, sin krop og den man i bund og grund er. Det siger jeg altid til andre der er i tvivl og dem jeg møder på min vej. Men alligevel må jeg nøjes med kun at acceptere mig selv og den jeg er. Længere er jeg ikke selv kommet med min egen overbevisning, endnu.
Og er det bare mig eller accepterer vores samfund oftere, den halvnøgne krop, når det er et erhverv? Jeg hører aldrig om en undertøjsmodel der bliver dømt for, at få taget billeder i undertøj. Er det udstrålingen der gør hele forskellen, eller er det fordi folk mener at hun sælger undertøjet og ikke sin krop? Når jeg ser på undertøjsmodelerne, får jeg da ofte følelsen af, at jeg har lyst til at være hende. Jeg tænker ikke over det faktum at hun ikke har særlig meget tøj på.

Hvad er dine tanker om slutshaming ? Og bikini/undertøjsbilleder? 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram@muna_barrow