Min helg har varit så himla spontan och rolig. Det blev långa kvällar med sleepovers och mat. Det är inte ofta jag sover över hos kompisar men denna helg kände jag för att vara spontan så vi alla hämtade våra madrasser och samlades i en lägenhet haha. Det blev många djupa konversationer och mycket hets som var roliga att kolla på. För det är inte alltid alla kommer överens hahaha. Jag älskar vår lilla grupp , vi är så olika men ändå så lika ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag måste dela med mig av det lilla projektet jag håller på med nu. Jag håller på o inreda mitt hem och jag älskar det. Köpte kaffebryggare idag med tanke på att jag älskar kaffe och en ny soffa. Jag har fortfarande massa detaljer kvar. Men jag älskar hur allt förändras. Fyfan vilket bra start på det nya året. Det här året ska jag verkligen satsa på inredning och skapa ett fint hem. I love this. Ni kommer se mer detaljer så småningom. ❤️

Likes

Comments

Det har nu gått flera månader sen sist jag uppdatera. Det finns så mycket i mitt liv som har förändrats. Jag har börjat sätta upp nya mål och jagar nya drömmar som tar lite extra tid. Dagarna går för fort och det känns som om rutinerna tar över. Jag har börjat träna extremt mycket. Jag både gymmar och går på boxning. Jag älskar det och trivs väldigt bra. Samtidigt som jag tränar så har plugget börjat igen och de nya kurserna är relativt roliga även om de är på engelska. Jag har även träffat så många nya människor som jag har kommit så nära. Hela vägen från Malmö, Gbg och Stockholm. Vi är alla grannar så det blir smidigt att gå till uni tillsammans eller ha myskvällar hos varandra. Det känns som om allt i mitt liv äntligen börjar kännas rätt. Örebro börjar kännas hemma påriktigt och jag gör min grej. Jag kommer inte ens ihåg sist jag hade hemlängtan hahaha.

Hur som helst imorgon är första helgen på länge jag inte jobbar. Jag har bokstavligen jobbat flera helger i sträck och nu undrar jag vad jag brukade göra på min lediga tid 🤔hahaha. På tal om mitt extra jobb, jag älskar det verkligen. Jag älskar mina kollegor, älskar rutinerna och jag älskar att det är så lugnt på nätterna. Jag är så glad över att jag upptäckte att jobba natt. Det är verkligen något som passar mig så bra. Nu känner jag att inlägget börjar bli för långt. Jag avslutar det här så kan jag uppdatera er mer kontinuerligt. Jag lovar att jag ska börja blogga igen.❤️kram så länge

Likes

Comments

Jag har börjat tycka om färgen gult så himla mycket. Det blir som en färgklick när en har svarta kläder. Jag gillar det verkligen, hittade en fin polotröja i gult och jag älskar den! Jag har så många outfits i huvudet nu😍(HAHA never forget när min kompis hade en gul tröja förra veckan när vi fikade och jag inte ens kunde koncentrera mig på det hon sa utan tänkte på olika outfits) HAHA är besatt av kläder...

Likes

Comments

Jag har varit ute och promenerat väldigt mycket den här veckan. Så skönt men även avslappnade. Min kondition har blivit så mycket bättre och jag är så mycket mer gladare. Win win situation! Jag har även hittat en ny serie som är så bra och haft långa samtal med en fin vän. ❤️ Inatt jobbar jag och imorgon natt med så helgen kommer flyga förbi. Men på måndag kommer det hända lite roligare grejer! ✨🚗 roadtrip yeahy!

Likes

Comments

- Vakna tidigt på morgonen och inse att jag har hela dagen framför mig.

- Morgon kaffet/te på morgonen så himla gott.

- Bli taggad på memes , det gör mina dagar speciellt personliga som jag kan relatera till haha. Mitt lilla hjärta är grymt på sånt.

- Älskar positiva människor som smittar av sin glädje runt omkring sig. Speciellt när jag själv känner att jag inte är på bra humör.

- Gå promenader och lyssna på poddcast, har varit slarvig på sistone men ska börja igen. Det är så avslappnande.

- Älskar djupa konversationer om allt möjligt. Det kan vara från en resa du har åkt på till vad du funderade över idag eller framtiden. Jag blir så obekväm av ytliga relationer där det inte finns någonting att prata utan måste tänka i förväg eller planera vad en ska säga. (Shit får panik av tanken) fy

- Känslan av att komma hem efter en lång dag och sätta mig framför datorn och se en thriller serie eller en mystisk serie som har med mord eller olika fall att göra. Det är så intressant och verkligen min grej.

- Älskar att diskutera resor, det kan vara i Sverige eller utomlands. Jag hoppas alla planer jag gör med mina kompisar dagligen blir av haha.

- Älskar att planera outfit i mitt huvud eller sitta dagligen och kolla igenom olika fashion sidor. Det är någonting avslappnande med det.

Likes

Comments

Mitt hjärta tog den här bilden och jag gillar den så mycket. Mina nära och kära är grymma fotografer what more can I say haha. ❤️ Hade en riktig fin dag igår och det känns som om jag inte kan släppa taget om Lkpg. Längtar till nästa vecka för då ska jag åka till Sthlm. En annan rolig grej som kommer hända om en månad är att min BÄSTA VÄN kommer flytta till mig!!!!!!!! Hon har sagt det här i flera år nu men det verkar som om det blir av nu. Fatta att bo med sin allra närmaste vän. Förstår ni hur kul det kommer vara, längtar redan. Hoppas inte hon dissar mig i sista sekund bara haha så typiskt henne. Inshallah kheyr!

Likes

Comments

Bloggen står stilla medans livet flyter på. Jag är hemma i Lkpg och det känns bra. Jag har träffat kompisar och diskuterat massa djupa frågor på fikaställen. Resten av tiden pluggar jag eller kollar serier. Jag måste nog säga att det känns väldigt bra att vara tillbaka. Idag ska jag och en kompis på en liten roadtrip. Det blir härligt!

Btw älskar den första bilden som fardowsa tog på mig❤️om du läser detta så är du en bra fotograf🎈

Likes

Comments

Jag förstår inte hur folk kan jobba natt i 10-20 år. En natt och jag är helt slut. Men jag har en kvar nu under helgen och det kommer säkert gå bra. Jag har så många grejer som jag ser framemot , så en måste ju ha pengar då ;) Jag ska på en konsert snart i huvudstaden och sen kommer jag åka till malmö så småningom 😍Nu har jag äntligen en anledning till att åka till malmö oftare. Det här blir härligt. Livet just nu handlar bara om plugg, jobb och sova. Men snart vänder det och jag längtar!

Likes

Comments

Det är så mysigt att sitta på ett café när det är höst. När man sitter där med en varm kopp kaffe eller chailatte och diskuterar livet. Det blev en sån dag idag med en fin vän. Hur mysigt är det inte att ens kompis är granne med en ? Så att man får sällskap hela tiden. Imorgon är det fredag och det blir nog taco-fredag. 🌮🍷
Det blir mysigt det med.

Likes

Comments