Jag och minstingen gick upp vid 7, vilket är sovmorgon med hans mått mätt. Men eftersom jag la mig vid kl 3 inatt kan jag inte påstå att jag känner mig som man bör göra efter en "sovmorgon". Men gårdagens måtto var "det är nyårsdagen, allt är tillåtet". Jag drack cola till frukost, åt chips till mellanmål och självklart pizza till middag.
Det gjorde för övrigt alla andra i byn också, första pizzerian vi ringde till uppgav "minst en timme" som uppskattad väntetid. Classic nyårsdagen.

Vi åkte bort till några vänner över nyår och vi är fortfarande där, men idag ska vi hem. Jag ser fram emot att komma hem igen, ni vet allt det där med att sova i sin egen säng. Jag längtar efter mitt fluff-täcke! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag: Hade du kul med (kompis) idag då?
Noomi: Ja, vi lekte att vi jobbade på Skolverket, mot mobbning!
Jag: Eh, jaha... Vad gjorde ni då då?
Noomi: Vi fyllde i en massa papper! För jag tog med mig en jättestor bunt papper in på rummet, och så satt vi och fyllde i dem och så...

Det där är fan inte normalt!?

Likes

Comments

Jag: Men oj, efter sommaren kommer ju du börja i 4:an Noomi!
Noomi: *triumferande* Ja, och när du gick i fyran såg du "Det"!

.. Att låta henne läsa min dagbok från mellanstadiet var en klar miss. 🙈

Likes

Comments

Igår började jag gråta för att min sambo, när jag stolt visade hur fint jag städat och rensat ut i skåpet med koppar och glas, pekade på sin favorit-nostlagi-mugg och sa "släng inte den där!".

Nu sitter jag och tröstäter ROLLO för att jag är så dum mot min sambo.

Min gissning: Mens om 3... 2... 1....

(Jag skulle aldrig i livet kasta hans dumma mugg för jag vet hur mycket den betyder för honom och jag blev oerhört förolämpad över att han ens trodde att jag tänkte det)

Likes

Comments

Söndag! Vilket alltid innebär en hel del logistik i att antingen hämta eller lämna barn här och där. Denna söndag är det 5åringen som ska hämtas, och 7- och 9åringen blir levererade hem till oss. Ganska länge har A fått åka med buss för att hämta, för jag har varit så trött på att köra bil (A har inte körkort). Men idag är jag på superbra humör, full av energi, och det känns väldigt mysigt att åka tillsammans för att hämta.

Söndagar är också A:s sovmorgon, så jag och Frank har varit uppe sedan klockan 6. Dvs han tog sovmorgon fram till klockan 6, vanligtvis vaknar han vid 5:20, som ett urverk VARJE morgon.
Passade på att beställa två fina juldressar till Frank när vi var uppe imorse.

En ska han ha på sig på första advent!

Likes

Comments

Jag igår och alla andra dagar av mitt liv: Jamen löss, hur äckligt kan det vara? De är ju så små. Det är ingen big deal. Bara att tvätta med sådant där schampo så försvinner de ju.

Jag idag: LÖSS! Vi har löss! Hjäääälp! Löss löss löss. 😷

Cirka det äckligaste jag varit med om: jag luskammar 7åringen, för luskammen upp till mitt ansikte för att kika närmare på en misstänkt prick, och lusen kryper då snabbt in mellan piggarna på kammen. DEN GÖMDE SIG FÖR MIG! *dör*

Likes

Comments

Ibland kommer man in i perioder då man bara går och nöter på varandra, vad man än ska göra eller prata om så blir det bråk.
Vi har precis haft en sådan här hemma, så i fredags tog jag med mig bebis ut till sommarstugan och belägrade mig där ute. Jag smsade sambon från jobbet, vad han skulle handla åt mig i matväg.

Skrev även en packlista så när jag kom hem från jobbet var allt packat och klart. Typ en nödvändighet för mig om jag ska ta mig iväg någonstans. Jag har extremt svårt för att organisera mig och åka iväg. Jag får liksom aldrig den där "packat klart-känslan" och blir nojig att jag har glömt något, går till slut runt och packar ner allt random jag ser... Allt medan jag blir mer och mer stressad och till slut typ gråtfärdig över att jag är sen, har sjukt mycket packning och aldrig blir färdig. 

Men iallafall, det var så himla mysigt i stugan. Bara jag och bebis, och när han till slut somnat var det bara jag och säsong sex av Game of Thrones. Plus chips. 

Sen spenderade jag en stor del av kvällen med att smsa med min sambo fram och tillbaka.  (Alltså samma sambo som jag åkt ut till stugan för att få lite tid bort från.)  "Nu har vi ätit mat." "Jag saknar er", "nu leker bebisen med kastrullerna", "jag har tagit ett bad.", "nu sover han". 

Att skiljas från varandra ett tag kan göra underverk!  Det är typ som med barnen, man gillar dem som mest när de sover. Och umgås man inte kan man inte bråka. Dagens relationstips! 

Likes

Comments

Jag avgudar kläderna från Black Milk. Jag har aldrig råd att köpa något, men ända sen jag hittade Ariel/Hajen-baddräkten för några år sedan går jag in på deras sida lite nu och då för att plåga mig själv.
OMG denna kjol!

Funderar på att beställa ändå.... Måste ha! Det här måste väl ändå vara viktigare än ny overall till 9-åringen va? Please.

Likes

Comments

A har mobbat mig i flera dagar för att jag köpte svampchips förra veckan. Tydligen är svampchips något otroligt vedervärdigt. Nu ska jag äntligen ta reda på om det stämmer.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig! Jag ska starta en "bullet journal" för jag älskar
1. Papper och penna
2. Listor
3. Att känna mig organiserad
4. Listor

Jag är så otroligt peppad! Imorgon ska jag gå och köpa en bra bok och pennor.

Likes

Comments