Funderar på att lägga bloggen helt åt sidan. Ta bort den.
Ska man eller ska man inte. De är fasen frågan

  • 65 Readers

Likes

Comments

Jag har funderingar på att testa en vecka helt sockerfritt. Men nu behöver jag lite tips eftersom att jag redan vet att de finns socker i nästan allt. Hur ska jag lägga upp detta? Vad ska man fokusera på att ta bort respektive kanske äta mer av?

Snälla ni som kan detta, kom gärna med tips!!

  • 75 Readers

Likes

Comments

Fasen va sjukt jävla trött jag är på att hela tiden få motgångar. Jag va igång med träningen. Fotbollen gick bra, body balancen gick bra och promenaderna gick sjukt bra. I EN VECKA...... Sen va de dags igen, ner i avgrunden.
Ont som fan i lederna i knän och fötter. Har de blivit en överansträngning eller varför blev de såhär????

Hatar dessa jävla motgångar som blir hela tiden, med jämna mellanrum för att jag hela tiden ska få börja om.

SUCK

  • 94 Readers

Likes

Comments

Bilderna är tagna och nja de känns sådär. Jag vet att de är knappt fem månader sen jag fick barn, ja vet!

Men så här ser jag ut i alla fall å de är dags för förändringar. Dags att återgå till mina "vanliga" rutiner. Som jag hade innan jag blev med barn.

* dricka massa vatten
* äta fem gånger om dagen
* utseendet på tallriken
* promenera
* mm

  • 105 Readers

Likes

Comments

I morgon är de dags. Dagen med stort D, dubbelt upp dessutom!

För de första så har jag nu bestämt mig för att göra en "Läckberg". I morgon kommer jag fota mig själv i sport-bh och cykelbyxor. Notera min dagsform i bild helt enkelt. Å nu till de jag tycker är lite jobbigare. Jag ska lägga upp bilden här, på min blogg. Blev så motiverad att se min egna förändring och mina framgångar när jag såg Camilla Läckberg lägga upp sina idag. Vill också lyckas! Å jag ska lyckas på samma sätt som henne. Alltså utan ordet banta. Det ska ske med mina bra matvanor och min träning. Det jag är bäst på helt enkelt! Ska bara ta mig dit igen!!!
Så är ni intresserade så kommer bilden i morgon förmiddag!

För de andra så skall vi på Iron Maiden på Ullevi i morgon. Det ska bli så jäkla kul samtidigt som jag tror att de kommer bli lite "jobbigt". Dagen är här då vi ska vara ifrån Stina i många timmar. För första gången.

Skönt är att veta att hon är i trygga händer, dom bästa händerna. Det är nämligen Stinas mormor som ska ha Stinamys i morgon eftermiddag. Å jag är sååååå tacksam att hon ställer upp! Vad skulle man göra utan världens bästa mamma och mormor? Jag vet inte i alla fall, eftersom jag har den bästa!!!!

Återstår att se hur de går. Jag är inte ett dugg orolig över att Stina och mormor inte ska klara de. Tror dom kommer ha de jätte bra.
Jag är mer "orolig" över mig och Stinas pappa. Hur många samtal kommer vi ringa å hur många sms kommer vi skicka ? :-)
Å dessutom, ska bli intressant å se hur stora brösten kan bli Hahahaha, aj aj. Med tanke på att jag inte kommer amma på många timmar så kan dom bli ganska så stora :-P ja ja, ett mindre problem.

  • 105 Readers

Likes

Comments

Denna vecka har varit en positiv vecka för mig å de träningsmässigt framförallt! I tisdags tränade jag nämligen fotboll för första gången på långt över ett år! Å vet ni vad, de gick verkligen jätte bra. Konditionen är långt ifrån så kass som jag trodde, bollkänslan finns där även om den är lite rostig i vissa situationer och jag fick verkligen ett sug att åka på en fotbollsträning även nästa vecka. Dessutom fick jag INGEN träningsvärk så lite rutin å känsla finns de allt kvar även i denna kropp.

Onsdagkvällen gick åt till att valla mina föräldrar på en promenad. Jag tog täten, jag hade täten å ja jag "vann"! Äntligen kunde jag gå en promenad utan att "feg gå", känna efter eller inte våga. Vi bara gick å vi tjötade. Fy fan va kul! Dreamteam!

Å nu idag har jag varit på första Body Balance passet på över ett år. De va sjukt jobbigt å ganska svårt. Men de va såååå kul att känna att man inte heller här är kass. De finns lite muskelminne kvar å faktiskt inte så jäkla stel som jag först trodde! Lycka när man dessutom har en underbar vän som leder passet och pushar mig till max, max av min kapacitet å förmåga just nu!

I bilen på vägen hem tänkte jag på vilken nyttig kvällsmat jag skulle äta å hur bra jag faktiskt är! En viktig och skön känsla för mig.
Nu känns de som kosten kommer att fungera bättre och att jag därmed kan komma snäppet närmare mina mål!

Tack Veckan och alla inblandade för allt positivt! Nu avslutar vi den med en toppenhelg!

  • 110 Readers

Likes

Comments

När jag äntligen kommit igång med promenader, tuffa svettiga och långa. Så äter jag sämre än någonsin. Blir så trött på mig själv. Jag vet mitt mål, jag vet att jag kan och jag vet att jag vill. Men sen då....


Plus:

Långa promenader
Tuffa promenader
Goa promenader
Svettiga promenader
1-2 promenader om dagen


Minus:

Äter skräpmat
Äter godis
Äter chips
Äter kakor

Va fan hände och hur gör jag nu.....

  • 117 Readers

Likes

Comments

Även denna dagen slutar positivt. Jag har idag gått en promenad på 9.69 kilometer. Jag har även pratat en del kost med min grymma vän och PT.
Känns som jag är på rätt spår igen. Att jag fått lite mer motivation i och med att promenaderna gått över förväntan bra. Å att jag dessutom fått massa tips å trix hur jag ska komma tillbaka!

Nu tar vi de sakta men säkert framåt! Mot målet och delmålen!
Ända in i kaklet!

  • 123 Readers

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!!!
idag har jag äntligen gått en ordentlig promenad. Kom hem både svettig och med puls. Lyckan av att ta av mig linnet å de är svettigt på ryggen, wow!!!
Promenaden idag blev dryga 7 kilometer och jag tog med Stina i vagnen upp på Hunneberg. Upp för kleva, utan att stanna. Så jäkla nöjd!!

Hoppas de går bra nu å att jag inte får ont!!

För mig är en liten milstolpe nådd!!

  • 127 Readers

Likes

Comments