Nu var det längesen jag skrev nått här och tänkte berätta lite vad som har hänt. Vi kan börja med midsommar, jag hade en jätte trevlig dag först med min familj och vänner på gatan och sen på eftermiddagen/kvällen så var jag med mina närmaste vänner och hade det mysigt med dom, dagen efter var inte lika mysig om ni fattar haha.

Vi har äntligen fått igång poolen så jag tog ett premier dopp igår å fyfan va kallt de va!!

Just nu sitter jag på tåget ner till Stockholm där jag ska va tills söndag, det ska bli så mysigt! Ska få spendera lite tid med min faster och bara få komma bort från allt drama å annat skit som är runt mig just nu. Men jag tror inte jag har nå mer att säga nu så det var allt för mig. Stay glowing babes!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kärlek vad är det ens bra för? Okej det kan va den bästa känslan i världen, när allt går rätt. Men vad händer efter kärleken då? Efter en första största kärlek vad händer med ens hjärta eller hjärna då? Efter min första kärlek försvann så kunde jag inte andas, jag kände varje cell i min kropp gå sönder, jag kände hur mitt hjärta dog och hur skulle jag möjligtvis gå vidare från den som visade mig vad kärlek var, den som fanns där dag och natt, torkade alla tårar från alla som sårade mig. Hur ska jag möjligtvis glömma dig när allt påminner om dig? Vad är ens kärlek? Hur får jag det att fungera utan att förstöra det, like I always do..

Hur ska jag göra för att lyckas? När ska jag äntligen få andas ut och glömma dig? Jag kommer alltid älska dig och jag kommer aldrig glömma dig! Men mina känslor för dig är long gone. Jag kommer alltid bry mig om dig och en del av mitt hjärta kommer alltid vara i din ägodel. In conclusion kärlek suger!!

Likes

Comments

Igår hade jag och min mamma en gemensam födelsedags fest! Det var en super trevlig fest men alla våra nära släktingar och vänner till familjen. Efter jag hade spenderat ett bra tag med min väldigt högljudda familj så fick jag även spendera lite kvalitets tid med min bästa vän Tea och hennes kille Martin. Literally så är dom det sötaste paret ever! Dom är som Lily och Marshall fast in reality. Vi spelade kubb och sen spelade vi lite kort och sen drog vi till donken (ovanligt).

Idag har jag bara varit hemma och myst. Varit ute och solat lite och kollat lite på min nya favorit serie, The flash. Och nu sitter jag och kollar runt på Youtube. Just nu kollar jag på Mannymua, en av mina all time favorit personer in the beauty community!! Stay glowing babes!

Likes

Comments

Idag fick jag den underbara möjligheten att sminka min äldste vän som tog studenten idag!

Likes

Comments