Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kylie Jenner är Så. Jäkla. Ball. Därför är det givet att följa henne på sociala medier och då främst på instagram, där hon flitigt uppdaterar j(as you know). Och bildskön är hon med - spännande är det att följa hennes händelserika liv i alla fall.

Fanny Lyckman, tjejen vars blogg jag följt från start och som jag numera följer flitigt på instagram. Hennes stil är så cool, hela hon är cool och hennes garderob vill jag så gärna ha. Hennes bilder faller mig i smaken och ja, hennes feed är fint att kolla på.


Brinkley Davies. När jag hittade hennes instagram blev jag hooked. Hon verkar så jordnära och snäll. En sann djurvän. Som jag förstår det är hon biolog (ett yrke jag fascineras över) och surfar, hon lever kort sagt ett liv jag är en aning avundsjuk på... Hennes bilder är otroliga, kolla bara den när hon simmar med vithajar. WOW #lifegoal

Josefine Hanning. Danmark kommer hon ifrån men jobbar nu som stylist i LA. Hennes outfits är klockrena! Kom in på hennes blogg för ett tag sedan och såg ett reportage på hennes garderob, alltså WOW! Den tjejen har SÅ MYCKET SNYGGT! Satt seriöst och grät av avundsjuka, men kul för henne och hennes ego. Snygga outfits växlas med god mat och de mer "lyxiga delarna" av hennes liv, kul tjej att följa.


@Passiionforfashion - ett konto där jag får min dagliga dos av inspiration ifrån. Allt från fina bilder på människor, inredning, mode och snygga killar syns i feedet. En bra blandning av sådant som faller mig i smaken helt enkelt, ME LIKE!

Anna Aksyuk. En ryska jag följer då hon är den snyggaste tjejen jag sett. Någonsin. Vad hon gör är oklart. Lever jetset liv på hennes utseende? Haha, nej men har ingen aning... Helt jävla panghet är hon, det är något jag vet. Hade gjort mycket för att se ut som henne, även om hon manipulerat sitt utseende en aning. Hela hon utstrålar girl power med hennes utmanande bilder och snygga tatueringar. Men det är faktist är okej att vara kaxig om man är snygg!

Likes

Comments

Ingenstans känns som hemma och ingenstans verkar en höra hemma. Vad är ett hem? Ett hem skulle jag personligen definiera såhär: En trygghet och ett ställe dit en alltid kan återvända. En plats där en känner lycka och vill vara. 

Jag känner en trygghet där jag bor nu och till mitt barndomshem. Jag vill både vara där och här. Problemet är psykiskt, jag känner mig inte hemma någonstans - var jag en befinner mig, hur fina människor jag en omger mig med och oavsett miljö. Jag känner varken tacksamhet eller uppskattar det faktum att jag är priviligerad som faktist har ett hem (flera till och med) att återvända till. Varför känner jag såhär? 

Tanken har slagit mig att vi människor inte har ett liv på jorden, att allt är en illusion. Att det vi gör nu är början på något annat, något större och mer betydelsefullt. Vi måste ta oss igenom den här skiten innan vi är värdiga att nå en andra fas. 

Jag hoppas det, att det kommer något bättre efter det här livet och att jag i framtiden födds som en glad och lycklig människa. En som kan känna tacksamhet och uppskatta livet. En som älskar sig själv. 

Likes

Comments

Blått och beige, vilken kombo! Och hur ball var inte jackan? Vart kommer den ifrån, någon som vet? Blir dessutom sugen på att kapa av mitt skatbo när jag ser hur snyggt kort hår kan vara.

Likes

Comments

Från rummet intill hör jag tvättmaskin nummer två tugga på. Och lägenheten har genomgått tre städfaser, först dammtorkning sedan damsugning och sist har moppsen tittat fram. Kylen är välfylld och vi sitter allesammans i matkoma.

Inatt sover min pedantiska sida bra, #tackmamma. Och tack pappa för din assistans kvällen till ära. De vegetariska lasagnerna blev utsökta.

Alltid kul när familjen svischar förbi, mer sånt (och allt som hör där till).

Likes

Comments