Når hodet bare fylles opp


Jeg har i lang tid tenkt at jeg skal gjøre noe mer enn hva jeg gjør nå. Jeg skal ikke bare være en viktig person i mine barns øyne, jeg skal være noe mer også.

Hver eneste dag fylles hodet mitt opp med tanker og idéer om hva min kreativitet burde brukes til. Hva mine interesser kan brukes til. Hva mine erfaringer og min kunnskap faktisk kan brukes til. Ja, rett og slett bare ett hodet fullt av spørsmål. Jeg har ønsket å starte noe eget i lang tid. Jeg klarer ikke helt å legge det ifra meg.

Jeg har jobbet i over 3 år med å fremme andres bedrifter, jeg har lært bort masse verdifullt i forhold til å selge bedre og markedsføre på sosiale medier, jeg har gjort så vanvittig mye for alle andre, og hva sitter jeg igjen med annet enn større kunnskap og mer erfaring i forhold til sosiale medier? Ingenting. Jeg har brukt vanvittig mange timer på å sende Mail, selge ut produkter, produktbeskrivelser, produktanmeldelser, ta bilder, jobbe tett med kunder, komme med tips, finne bilder, sette opp profiler på sosiale medier og ikke minst jobbet hver eneste dag i over 3 år! Å ligge på føden var ingen unntak.Selvom jeg ser på disse årene som noe viktig så føler jeg på en annen måte at jeg har blitt tatt for gitt. At mine tips og min kunnskap bare er blitt slukt rått for så at jeg ikke lenger er nødvendig. Jobben jeg har kan ikke sammenlignes med å jobbe i en fysisk butikk fra 08.00-15.00. For i en slik jobb så har både kroppen og hodet fri etter klokka 15.00. Min jobb er kontinuerlig. Eneste tiden jeg har fri er når jeg sover.

Og da tenker jeg, dette er jeg jo vant til. Dette har jeg holdt på med i lang tid. Selvfølgelig kan jeg klare å starte opp noe eget. For driver man for seg selv så holder man jo på dag ut og dag inn for egen fortjeneste. Da trenger jeg ikke å bukke og nikke til andres krav, jobbe for noen andre, jobbe for å løfte andre bedrifter opp, for så å egentlig bare føle at jeg ikke er til bruk lenger.Jeg har flere ganger vært i kontakt med folk som har peiling på å drive egen bedrift, jeg har undersøkt alt som kan undersøkes på Internett, jeg er interessert i å ta kurs om å drive egen bedrift, men likevel så er det noe som stopper meg fra å gjøre det...
Usikkerheten og tvilen på at jeg faktisk kan klare det.

Selvom jeg vet akkurat hva jeg kunne tenkt meg å gjøre og har «planene» klare så føler jeg at det ikke er nok. Og jeg vet at om en ikke har troa så bør en ikke gjøre det. Da er det en sjanse for at viljen ikke er sterk nok, og for å faktisk klare det er viljen og troa nøkkelen.

Jeg er fortsatt interessert i å komme i kontakt med flere som sitter med kunnskap rundt dette.

Har du noe du tenker du kan lære meg eller fortelle meg? Send gjerne en e-post til maariielle@outlook.com.

Ønsker dere en fin torsdag.

M


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@