Februar favoritter

b e a u t y Contains affiliate links

Hei hei!

Ønsker å vise dere mine topp 8 produkter fra forrige måned. Fortsatt et must, selvom vi er i mars. He he.

(Trykk på de forskjellige produktene for å komme inn dit jeg har handlet dem)

1. Mac prep+prime spray. Den er ett must for alt annet enn min allerede fuktige T-sone. Den fukter huden, gjør øyeskygger mer pigmenterte, får pudderet til å smelte inn i huden og frisker opp alt.

2. Inglot primer. Myk, god og gjør sminken lett å påføre. Veldig drøy i bruk.

3. Paese matte&cover. Min redning (!!). Denne er for fet hud, jeg er ikke fet i huden men har oljete T-sone og der er den fantastisk! Men den er like fantastisk på de andre områdene og. Ett strøk = bra dekkevne. To strøk = perfekt dekkevne. Huden får puste.

4. Instant age rewind eraser dark circles concealer + treatment fra Maybelline. Denne har mange skrytt av, og mange mener den har fått ufortjent mye skryt. Den er en av mine favoritter! Den dekker, lett å blende og i tillegg holder den seg veldig fint utover dagen.

5. Mac studio fix pudder. Trenger ikke si mer enn fantastisk. Men jeg vil si ett par ting uansett! Dette pudderet funker like bra over en foundation fra L'Oréal som over Mac studio fix foundation, det skulle vel egentlig bare mangle det da, føler jeg. Den gjør siste finish matt og jevn. Fin å bruke uten foundation under også, kun for å gjøre huden mer jevn en slitsom arbeidsdag/skoledag hva enn.

6. ELF cream eyeliner. Drøy i bruk, tørker ikke ut, holder en hel dag.

7. Anastasia beverely hills dip brow pomade. Vært fast bruker i 1,5 år. Og det er en god grunn til det. Av de 3 krukkene jeg har hatt ila den tiden har jeg ikke opplevd at den tørker ut å blir umulig å bruke, men jeg har et tips til dere som opplever det: Øyedråper! (Så det på Instagram) 😜

Og til slutt:

8. Eylure dramatic nr 202. Min favoritt. De beste vippene som er der ute, etter min mening. De kan brukes om igjen mange ganger. Fyldige, lette å forme. HER

Har dere noen erfaring med disse produktene?

M

#makeup #maccosmetics #favorite

Liker

Kommentarer

krist.in,
oh, mange lekre produkter her !
krist.in
anneliaaland
anneliaaland,
Liker slike innlegg 😊 Likter studio fix pudderet og dip brow!
nouw.com/anneliaaland
Tinamunimakeup
Tinamunimakeup,
Sånne innlegg liker jeg 😃 Fix+ er et must!
nouw.com/tinamunimakeup
Mtomine
Mtomine,
Ja, er så gøy å skrive slike innlegg også 😃 Fix+ er fantastisk 😃
nouw.com/mtomine

Instagram