Bye bye ettervekst

h a i r

/LuxusHair

VIVIERE alle sammen. V - I - V - I - E - R - E

Jeg har ikke ord. Jeg har faktisk ikke ord! Hvor mange ganger har ikke jeg tenkt at etterveksten skulle vært fikset før jeg skal noe, jo nesten hver eneste gang! Jeg har jo naturlig blondt hår, så å ha farget hodebunnen så mørk gir meg jo ettervekst etter å ha sett meg i speilet maks 2 ganger. LuxusHair har tatt inn noe som vil være en redning for de fleste av oss. Viviere hårfiber og Viviere boosting spray.

La meg fortelle dere litt mer om Viviere:

Viviere hårfiber er fiber fra bomull med naturlige fargestoffer. Fiberet lukker seg rundt hvert hårstrå og øker tykkheten opp til fire ganger. Om du har tynt hår, flatt hår, ettervekst, hva enn så er det garantert at du vil se resultater iløpet av kun 30 sekunder. Når du drysser på Viviere hårfiber så er det som ett løspudder, det legger seg raskt og det ser ikke ut som tørrshampoo! Det ser rett og slett ut som hår. Når du da har pudret over områdene du ønsker å "fikse" på sprayer du på med Viviere boosting spray for å låse resultatet. Den sprayen kan føles litt merkelig de første sekundene, men vent litt så er det ingen forskjell på håret. Ingenting føles annerledes. Det blir ikke stivt og det blir ikke seigt. Siden dette produktet går under som sminke for håret så er det like lett å fjerne det som å bruke det. Du dusjer som vanlig og shampooen fjerner produktet fra håret ditt. Nå tenker du vel kanskje at du ikke kan bruke produktet om du er ute i regnvær eller en varm svett sommerdag? Jo, selvsagt. Regnet er kun vann og innholder jo ikke shampoo. Og av den grunn kan produktet brukes uansett vær. Mulig det forsvinner litt om du heller en bøtte over håret, det vet jeg ikke. Og siden jeg ikke skal gjøre det i nærmeste fremtid kan jeg heller ikke dele den erfaringen med dere. Hehe.

Produktet brukes av både menn og kvinner i flere land. Viviere hårfiber fester seg i hår (til og med små tynne babyhår) og anbefales derfor ikke å brukes til en skallet hodebunn.

LuxusHair har vi inne 7 forskjellige farger, og det er fullt mulig å blande to farger om det skulle være nødvendig for best resultat.

(Trykk på bildet (handlekurven) for å komme direkte til produktet)

Her har du Viviere boosting spray til venstre og Viviere hårfiber til høyre. Om produktene skal brukes til volume vil produktene vare i opptil 2 mnd, og om det skal brukes til å fjerne uønsket ettervekst kan det vare opptil 5 mnd. (Varierende selvsagt, men gjennomsnittlig).

Under ser dere før og etter bilder av håret mitt. Bildene er tatt med 2 minutters mellomrom ca, og forskjellen er stor. Faktisk større i virkeligheten enn på bildene. (Det pleier som oftest alltid å være slik føler jeg, hehe).

Viviere hårfiber og Viviere boosting spray kan kjøpes HER til kun 399,- (Husk at det også er fri frakt ut februar)

Har du spørsmål? Ta kontakt på [email protected] eller @luxushair på Instagram

Om du har prøvd produktene så vil jeg gjerne høre deres meninger. Og om dere bestiller produktene hos LuxusHair vil vi gjerne at dere sender oss bilder.

M

#viviere #luxushair #haircare

Liker

Kommentarer

Anonym
,
Hvordan blir det for oss med lyst hår, er fargen i blond varm eller kald?
Mtomine
Mtomine,
Hei hei 😊 det glemte jeg å nevne her, men det er blitt skrevet om på @luxushair sin instagram. Litt vanskelige å dekke over mørk ettervekst, men etterveksten blir mildere. Den blonde er naturlig blond, verken kald eller varm. Om du skulle trenge kaldere blondfarge kan grey og blond blandes 😊
nouw.com/mtomine
Anonym
,
Okei! Håret mitt er ganske lyst naturlig, så da går det nok bra 😊 takk for bra svar!
Charlie
,
WOW!
Mtomine
Mtomine,
MMM 😄😄
nouw.com/mtomine

Instagram