Att skjuta iväg sina känslor så långt det går så att det knappt känns som att du har några är väl ungefär så det känns. Jag känner mig ungefär som Alice i underlandet. Jag råkade trilla ner i ett hål utan någon plan för att sedan komma till något helt nytt. Jag har under de senaste 2 veckorna totalt skjutit iväg mina känslor. Jag har intalat mig själv om att allt jag gjort, gör och kommer att göra ska vara helt och håller utan någon känsla. När jag gråter stoppar jag mig själv. När jag skriker stoppar jag mig själv. Jag stoppar mig själv för att hinna känna något. När den första tåren rinner ner för min kind gör jag allt i min makt för att få tårarna att sluta rinna. När jag känner ilskan komma gör jag allt i min makt för att få kontroll på situationen. Varför? Jo för att jag är så trött på att vara ledsen och jag är så trött på att vara arg.

Det ligger ensamhet i luften. Jag har så otroligt många fina människor runt mig och det är jag så otroligt tacksam för, men ändå känner jag mig ensam. Så ensam, precis som Alice. Hon hade kaninen, men ändå var allt så nytt för henne. 

Jag antar att detta bara är hur jag känner nu, senaste 2 veckorna och igår. Jag är inte ensam. Men nu känner jag mig ensam. Min bästavän är borta. Men han är inte borta. Han finns nära mig, men ändå så långt ifrån. Men jag tar mig igenom detta. Jag vet det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Nu sitter jag på jobbet och funderar på vad denna dagen ska bära? Jag tänkte att jag ska ta ett glas med några kollegor efter jobbet och ikväll blir det myskväll med tjejerna som det ser ut. Hur mår jag i dag? Jag mår bra, lite snuvig och en så kallad övertänkande dag men man ska ju faktiskt inte klaga!Bild från Marbella i somras

Likes

Comments

Jag tänkte ta och berätta vem jag är. Men det är en väldigt svår fråga att besvara trots att jag snart känt mig själv i nitton år..

Jag heter Matilda Nilsson, 18 år gammal men 19 om 1,5 vecka. Jag bor i innerstaden i Stockholm tillsammans med min syster och min mamma. Jag har en lillebror på pappas sida på 10 år. Jag tog studenten nu i somras och nu arbetar jag som säljcoach på heltid. Som nybliven singel så umgås jag med mina älskade vänner, familj och mig själv. Något jag lärt mig på senaste tiden är att relationen med sig själv är den viktigaste. Det är något jag måste jobba med, att älska mitt egna umgänge. Kanske låter konstigt? Men min tjejkompis sa det till mig häromdagen "Matilda, du behöver vara ensam och lära dig att tycka om ditt egna umgänge". HELT RÄTT!

Om jag skulle beskriva mig själv med några korta och raka ord skulle jag säga driven, målinriktad, rolig (enligt mig själv iallafall), omtänksam, envis, retsam, hett temperament, och att jag står för vad jag tycker och tänker. Något jag absolut inte klarar av är människor som tycker och tänker något men när det väl kommer till kritan är man tyst, ett BIG NO NO!

Nedan är bilder på mina

Likes

Comments

Hallå där!

Shit vad kul detta kommer att bli. Jag är taggad och redo som aldrig förr på att bara skriva ner allt som händer, det som har hänt och vad som kommer att hända i livet. Jag känner på mig att vi kommer skratta, gråta, sova, fundera och hänga här tillsammans vilket ska bli så oerhört kul.


På återseende, Matilda

Likes

Comments