Just nu sitter vi på en speedboat påväg till Gili Trangwagan, båten tar cirka 1,5h och sedan är vi på plats. Vi har rätt höga förväntningar på ön och är taggade på att utforska och försöka se sköldpaddor(de sägs att dem finns överallt på ständerna). Vi hade tänkt att stanna 3 nätter på ön sen åka tillbaka till Bali och besöka Ubud.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll är sista kvällen i Nusa Dua, imorgon bär det av till Gili Trangwagan. Vi aka upp 7.30 imorgon för att ta oss ner till hamnen och ta båten till ön, vilket troligtvis minst tar 3h. Och jag har glömt åksjuketabletter. Väldigt smart av mig då vi ska åka väldigt mycket båt senare i Thailand. Förhoppningsvis klarar jag mig utan dem som jag gjorde sist.
Här är två bilder från Nusa Dua.

Likes

Comments

Nu har vi kommit fram till Nusa Dua! Igår kväll letade vi efter något hotell och bo på och vi hittade ett superhotell för en billig peng. Det känns som detta kan vara ett av de finaste hotellen jag har bott på. Stor pool, gigantiskt rum med eget badkar och dusch och även en stor tv i badrummet. Här stannar vi i tre dagar och så får vi se vart vi tar vägen sen. Här kan jag stanna hela veckan!

Likes

Comments

Just nu äter vi en god frukost innan det är dags för avfärd mot nästa ort, Nusa Dua. Måste även ta ut massor av kontanter eftersom mina pengar blivit tagna. Känner mig mer positiv idag men är fortfarande besviken.

Likes

Comments

Nu har vi spenderat 2 dagar på Bali och vi stormtrivs, maten är billig och likaså boende. Vi beslöt oss för stanna 2 veckor här på Bali istället för 1,5 vecka. Vi har varit i Seminyak i två dagar och imorgon bär det av till Nosa Doa, ska bli spännande att se mer av Bali!

Likes

Comments