Det är väl ingen nyhet att mitt immunförsvar inte är det bästa, har i princip varit sjuk sedan jag hade körtelfeber i åttan. Men nån gång kan man ju tycka att det kan räcka kanske? I november fick jag en allvarlig bihåleinflammation och sattes på antibiotika. Känt mig sjuk hela vintern och för ungefär en månad sen slogs jag av världens farfar hosta. Det lät seriöst som jag rökt tio pack om dagen sen jag var fem. Förra veckan fick Melanie tillslut nog av att lyssna på mig och skickade mig till läkaren, som konstaterade att jag fortfarande har bihåleinflammation och att infektionen nu spridit sig ner i mina lungor och orsakat bronkit som är en inflammation nere i luftrören. Jag har alltså gått runt med bihåleinflammation i fyra månader... Så efter ytterligare 10 dagar på antibiotika gick jag till doktorn igår för att försäkra mig om att det verkligen verkat denna gång. Självklart inte :-) Jag har nu blivit utskriven ännu mer droger och blir jag inte frisk efter det här ger jag upp på livet. Det är så frustrerande att aldrig få vara frisk, särskilt när jag är här borta och vill göra så mycket av min tid som möjligt men istället blir så begränsad av det här. Var hemma hela förra veckan och kan varken va med på track, dansen eller fotbollen. Nu har jag gnällt klart ber om ursäkt för det.

I övrigt har jag det så himla bra här borta! Vårterminen är ännu roligare än hösten och för varje dag som går får jag mer och mer panik över att sommaren och slutet på mitt år närmar sig. Idag är det 97 dagar tills jag kommer hem. 97!?! Vi är nere på tvåsiffrigt. Jag kan inte fatta hur snabbt tiden har gått. Känns bokstavligen som nån vecka sedan jag stod på Arlanda och sa hejdå till mamma och pappa. Tolka mig inte fel, jag älskar och saknar er alla där hemma men hade någon erbjudit mig att stanna längre här borta hade jag inte tackat nej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här ovan ser ni ett av världens 7 underverk och härmed även Mallans nästa turisttips! Nämligen BJ's pizookies. Alltså holy mama Jesus vad gott det är. Pizookies (läs pizza cookie) är alltså stora kakor som kommer i alla smaker och serveras med glass och är så goda att man glömmer livets alla problem. Jag spenderade fredagkvällen med Raven som slutade med en lång date på BJ's. Guld.

Likes

Comments

Igår fyllde Megan år, vilket hon firade med att bjuda med 10 tjejer till Sycamore Cove. Väl där togs det cirka tolv tusen selfies i finaste solnedgången på länge (jag slog mig ner vid salsan efter 200). Vi tände upp en bonfire och hade bilarna packade med filtar och snacks. Efter det åkte vi hem till Megan, beställde pizza och snackade resten av kvällen. Fem av fem hallon.

Trodde jag var klar för kvällen och låg nedpackad i soffan med pyjamas när Johnnie och Nick stormar huset mitt i natten och kidnappar mig. Vi hängde några timmar innan jag äntligen fick komma hem och sova. Vaknade upp idag till svenska pannkakor (kan det bli bättre??) och nu ska jag ut och sola för att försöka pusha min bleka Svenne hy mot en aningens attraktivare nyans. Puss puss!!

Likes

Comments

Helgen var femstjärnig. Fredagskvällen spenderades med Raven. Vi åt middag på en kinesisk restaurang, där min mat bestod av 60% selleri vilket sög för jag hatar selleri. Efter det åkte vi och köpte te och körde upp till "The View" som är en utkiksplats i Sana Rosa. Där fällde vi ner taket och låg och kollade upp mot den sjuka stjärnhimlen, lyssnade på Spice Girls och pratade hela kvällen, sjukt mysi.

På lördag åkte jag, Annie och Alyssa ner till Surfrider Beach i Malibu. Det var första riktigt varma dagen på länge så vi tog med surfbrädorna ut och spenderade säkert två timmar ute på vattnet. Ingen hajattack den här gången heller, börjar få en riktig streak nu. Vi låg på stranden ett tag innan vi köpte med oss Sunlife och åkte upp till the Secret Swings. Helt stört fin dag. Fem hallon. På kvällen bakade jag och Annie pizza och somnade sen helt utslagna i samma säng.

Söndag aka Superbowl Sunday. Det är den stora finalen i Amerikansk fotboll och alla amerikanares favoritdag - om inte för fotbollen så för maten och reklamerna. (Det sistnämnda för min del.) Kollade på Jacksons hockeymatch på förmiddagen och sen åkte jag och Annie vidare till hennes faster för att kolla Superbowl. Vandrade bokstavligen in genom dörren och fick 16 dollar i handen, jag hade tydligen vunnit någon odds grej. Förstod inte riktigt hur det gick till men det var inte läge att klaga kände jag.


Likes

Comments

Man är riktigt nöjd med livet just nu. Haft uppkörningen bokat ett tag nu men ville inte berätta för någon ifall jag skulle misslyckas, heh. Men jag klarade det!! Väntar nu bara på att Sverige ska komma till insikten att man inte behöver ta om för svenskt körkort för det tycker jag verkar onödigt :)))

Likes

Comments

I söndags kom Annie hem från att varit i Costa Rica och Mexico i tre veckor (!!!:() Så glad att ha min besti hemma igen, saknat henne massor. Vi hämtade upp henne på flygplatsen vid nio och sen blev det te hela natten <333

Likes

Comments

Jag vet inte om det har gått att missa men nummer ett ett ett på min bucketlist har alltid varit att gå på The Ellen Show. Har ställt mig i kö säkert sex gånger om sen jag kom hit utan framgång. Men nu fick jag nyss ett sms av Mary som säger att hennes pappa HAR BILJETTER TILL OSS. Jag är så lycklig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Save the date för första mars då ni ska bänka er framför Ellen - bättre än skype ju? Aja, nu vet ni det, kul grej, coolt, puss!

Likes

Comments