Loppi bloggbag recension.

Mössa,Napphållare & 20% /från Geggamoja.. Den klassiska randiga mössan i ekologisk bomull, allas favorit i vårgarderoben. Napphållaren så du allt vet vart ditt barns napp är. CE-märkt. Tillverkad av polyester med nickelfritt metallspänne och en elastisk ring av silikon. 

MIN ÅSIKT: Mössa var inte riktigt vår färg hehe men den blir perfekt att ha på dagis, jag kommer faktist att köpa mer såna mössor den satta bra på huvudet och jag gilla materialet. Kanske ska man utnjuta 20% rabatten och beställa en mössa :) Napphållarna fick blir en reflex hållare, Melanie använder inte napp men inte helt fel med en reflexhållare :)

"Snobben" The Peanuts Movie... Dröm stort och skratta högt med Karl och hans vänner i Golden Giobe-nominerade äventyret Snobben. Skaparen av Ice Age står bakom den Globe-nomenerade filmen om Snobben och hans älskade gäng. Gene- animerat/familj/äventyr, speltid - 1 tim 25 min. Prod. år - 2015 Ålder- barntillåten.

MIN ÅSIKT: Melanie kolla hela filmen och verka tycka att den va bra , jag tyckte den var sådär men fördrar de gamla 🙈 Men huvudsaken är att lill fisen gilla den 😊

"Chicken Tanga" från Old el Paso... är en produktange som bygger på recept, ingredienser och smaker från olika delar av Mexico, allt för en mer autentisk mexicansk smakupplevelse. Old El Paco Restaurante finns i 3 olika smaker: Chicken Tinga, Pork al Pastro och Baja FIsh, Chicken Tinga kommer från regionen Puebla i Maxico. Den är populär som street food, framför allt under högtider och har en lätt rökig smak.

MIN ÅSIKT: Lite för stark för min smak men annars var det helt okej 😊

Nature Rengöringsgel från Dermosil... För ansiktet, organic passar normal, torr, och blandhy. Rengöringsgelens sockertensider avlägsnar varsamt orenheter och makeup utan att torka ut eller irritera huden. Produkten återfuktar och mjukgör huden. Aktiva ämnen i Nature Rengöringsgel för ansiktet är extrakt från blåklintsblomman, fröolja från svart vinbär och jojoba, bladextrakt från aloe vera och rosmarin samt glycerin.

MIN ÅSIKT: Jag tycker att denna rengöringsgel luktar fruktansvärt gott, man känner sig ren efter att använt den, jag ska no faktiskt testa ansiktsvattnet i samma serie och se hur huden blir :)

Yoplaits Safari Kvarg är en slät och kalasgod kvarg för barn som innehåller d-vitamin, kalcium och protein – nyttiga ämnen att fylla på spralldepåerna med under frukosten eller mellanmålet. Safari Kvarg kommer i multipack bägare (6x50g) om sex olika smaker – jordgubb, hallon, persika,banan, aprikos och röda bär.

Min åsikt: Både jag och Melani gillar dessa , perfekt att sticka till min lilla donna som typ inte äter något just nu 🙈

Gillar

Kommentarer