Vet ni hur exalterad jag är?? Min syster plus barn & mamsi kommer om 2 dagar, weeeyheeyy :) Häromdagen så stekte vi i solen, de är sjukt varmt o skönt i schweiz nu :) Över 20 grader den här veckan och i helgen, hoppas ni där hemma har en underbar vår också. Just nu försöker jag få Picasso att gå ute på toa, nu har han inte kissat sen klockan 10.. vi får se hur långt han håller sig..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Tjabba, i helgen så var vi ute o festade lite smått plus åt ute, sen gick vi in till stan, vi skulle lämna in A´s data men det kunde vi fet-glömma, hehe ipad 2 releasen och det var hur mycket folk som helst.. Idag måndag gott folk, städa, tvätta o laga mat!

Likes

Comments

Kom du ihåg när vi lurade folk och sa att vi var tvillingar Haha! Älskar dig, håller tummarna för att du inte får värk i gallan ända tills operation.. <3 (bilden är från typ 6-7 år sen?)

Likes

Comments

jag och mina pojkar tänkte dra någonstans denna helgen :) Vi bor ju mitt i Europa, så vad ska vi välja? Italien, Milano eller Frankrike Paris?? 19 grader och sol förväntas i bägge städerna, fast de är det även här i Zurich.. :) Va skönt!!

Likes

Comments

(Miranda Kerr är fan helt sjukt snygg..)

Nu till saken, jag kom på att jag hade slutat att använda push up, så jag inhandla mig lite nytt, wow faktiskt mycket snyggare hylla direkt ;) Denna bilden med Miranda gör att jag får ångest, fan jag måste sätta igång med min kropp. Så ikväll får A. styrketräna mig..

 

Likes

Comments

 

Hejjeee, sorry dålig uppdatering, men jag är ju faktiskt ingen blogg nörd längre :) Idag är det sool, och jag ska möta Flutra för en kaffe senare! Solbrillor check check check :)

Likes

Comments

 

 

Hur galen?? haha 

 


Likes

Comments

Likes

Comments

 

Jag har haft en underbar dag 14-16 grader idag, sjuukt skönt så vi körde ner caben och brumma runt i stan :) Kom på att jag har inte mitt körkort på prövotid så jag brummade på lite extra idag ;D

Likes

Comments

Kändisduell: Kanye West vs Liv Tyler

Inte nog för att han gör den bästa musiken, han har bland den bästa stilen också dessutom, grr..

Likes

Comments