Precis som rubriken ovan lyder tänker jag dissa, faktiskt ärlig talat, total dissa något som kommer mer och mer och blir allt vanligare. Inte snyggt i min mening men tydligen modernt. Håll i er...


Byxa med en rand på sidan? Ärligt talat nu, detta kan väl inte vara snyggt? Eller är jag helt ute och cyklar?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gör din outfitt komplett med matchande och snygga accesoarer 

Att välja rätt accesorarer till din outfits är inte alltid så lätt som det kanske låter men faktum är att med rätt detaljer så lyfter accessoarerna upp din outfits och få den till en helt annan nivå. Det kan vara alltifrån ett par snygga solglasögon, till en scarfs som matcha eller sticker ut från din skjorta / T-shirt , det är just dem där små detaljerna som gör otroligt stor skillnad.Dem mest användbara 

Att köpa dyra manschettknappar som du bara använder någon gång ibland eller som ligger i byrån och samla dam är inget jag skulle rekommendera. Satsa på saker som faktiskt är användbara och som du kan ha såväl till vardags, som till fest eller påväg till gymmet. Här nedan ser du mitt val av mitt tycke mest användbara.

​​​​​En snygg väska inte bara praktisk utan också jäkligt snyggt. 
En stilfull klocka
​Ett par matchande solglasögon 
En stilsäker scarfs.​


Likes

Comments

Varje man bör/behöver investera i viktiga basplagg som håller inte bara i år utan igenom alla tider, tidlösa helt enkelt. Här tipsar jag om tre basplagg som enligt mig bär upp en mans garderob.

1. Den mörkblå/marinblåa kostymen.

Är de någon kostym du ska ha eller satsa på tycker jag helt klart att de är den mörkblåa/marinblåa kostymen. Funkar till så väl som till kavaj eller mörk kostym. Satsa på en enkel, enkla slag, inte mönstrad på de sättet får du en kavaj som håller över tid och som aldrig blir omodern.

Våga investera.
Pris och kvalité brukar, inte alltid men oftast gå hand i hand och är de någon gång jag tycker du ska lägga lite extra pengar så är de just här. En kostym är alltid en investering, funkar så väl till den välklädda vardagsstilen som till fest.

Passformen är a och o
Passformen på din kostym kan nog va de viktigaste om du frågar mig. Be om hjälp, skräddarsy den för de perfekta resultatet. De flesta av dagens kedjor hjälper dig med så väl rätt storlek till att skräddarsy din kostym.
2. Skjortan

Skjortan är väl kanske de plagg i din garderob som ger mängder av möjligheter och till variation. Återigen tycker jag man ska satsa på den blåa skjortan, ljusblås, marin eller mörk blå får du faktiskt välja själv, dock med en enda regel enfärgad.

Kort eller långärmad?
Långärmad är absolut den skjortan som är mest användbar. Många kanske tänker att den är mest användbar på höst och vinter / kyligare dagar. Jag skulle säga att en långärmad skjorta kan va ett alternativ till dagar då andra män skulle välja gå i T-shirt. En långärmad skjorta går alltid att vika upp.

En hel djungel
Att hitta rätt skjorta till rätt tillfälle är inte alltid lätt. De finns en hel uppsjö av olika sortens skjortor alltifrån den välklädda frackskjortan till den lite mer avslappnade Oxford modellen. Återigen igen be om hjälp i butik och prova.3. Jeansen.

Få plagg som är så användbara som ett par jeance. Likväl som skjortan går jeansen att variera i de alla mängder av tillfällen du kan tänkas ställa dig inför. Alltifrån den välklädda med skjorta , slips och kavaj till den mer enkla uppsättningen.

Passformen
Återigen är passformen viktig, de ska sitta rätt i så väl midja som benlängd. Viktigt att tänka på är att byxorna oftast töjer sig med tiden, så därför är mitt råd likadant som innan, be om hjälp i butiken. Jeans och byxor är kanske de plagg som kan variera mest i storlekar. Så även om näthandeln växer rekommendera jag dig att gå till/besöka affären.

Köp mer än ett par
Har du hittat ett par jeans som du trivs med är mitt råd att faktiskt ha mer än ett par av samma sort. Du kommer troligen använda dem i mängder av gånger och ju mer du använder dem ju skönare brukar dem oftast bli.


Likes

Comments

Som rubriken lyder, våren närmar sig. Jag tipsar om hur du klär dig snyggt och med stil i vår. Häng med !!

Trencoaten
Given vinnare i mitt tycke av het , stilsäker vårjacka. Du kan inte misslyckas. Välsittande eller lite oversize , super snyggt vilket som. Denna kommer ifrån HM och är kanske mer åt de välsittande hållet,  matcha med ett par lite vidare byxor eller ett par snygga jeance.

Våga färg & mönster
Våga sticka ut och använda starka färger, på det sättet får du en look som sticker ut och syns. Matcha en färgatark , enkel tröja med en kavaj, enkel eller dubbelknäppt, Eller tvärtom en lite mer diskret tröja med en lite mer vågad kavaj. Du väljer , men våga! Dessa outfitts kommer ifrån Zara

Lager på lager
Varför bara använda ett plagg? När du kan matcha ihop fler plagg och få en otroligt snygg och på de sättet personlig stil. Satsa då gärna på naturfärger, blått, grönt, brunt. Ta vad du ha i gaderoben, man behöver inte alltid köpa nytt.

Likes

Comments