Härligt att vara på gymmet! Det blev armar, axlar och ben. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Boxningsträning i vårat eget "garagegym". Jag märkte att jag var svag i överkroppen, orken tog snabbt slut, men kul var det. Bra träning för överkroppen och kondition. 💪

Likes

Comments

Vegetarisk gulaschgryta. Supergod och nyttig! 👍

Likes

Comments

Gymmet imorse! Kändes väldigt bra. Lite energi efteråt med risifrutti, apelsin och en kaffe. 💪🏋😀

Likes

Comments

Min man och son var och köpte en mindre och lättare skivstång, för den stora är alldeles för tung för mig. Den mindre väger 14 kg och är 1,50 cm. Det märks att jag inte tränat "bröst" med skivstång förut, det räcker att bara lyfta skivstången utan vikter och vingligt var det. 🏋️😄 Jag ska träna mest på riktiga gymmet men det är skönt att ha tillgång till viss träningsutrustning hemma, när jag inte orkar åka iväg.

Likes

Comments

Idag har det varit en trött dag. Var i Täby Centrum och hade ärenden i 3 butiker och allt travande i stora centrumet är jobbigt. Ont i benen, jättetrött och blir tokig på alla människor. (en fredag f.m, man kan undra om ingen jobbar) Åt återigen en "subway" till lunch och sedan blev det en lång vila, jag var jättetrött. Problemet med MS är att det går inte att "vila" bort tröttheten. På kvällen tränade jag och vår son Leo i "Sterners garagegym" (hemmagymmet). Hantelträning; biceps, triceps, axlar och bröst. Magen fick sig ett rejält pass också och Leo boxade även på boxningssäcken. Det är jätteroligt att träningen fungerar bra, även om det är dagar med sjukdomen som är mindre roliga. Att umgås med familjen är dock något som gör en "piggare".

Likes

Comments

Idag blev det träning i hemmagymmet. Jag har fortfarande lite träningsvärk i magen och lite känning i axlarna sedan i tisdags, då jag körde på för hårt. Inte det bästa att träna biceps, triceps, axlar och rygg samma dag, men roligt. 💪😄👍

Likes

Comments

Igår, tisdag var jag åter på gymmet. Det blev biceps, triceps, axlar, rygg och lite mage. Ska börja lägga övningarna olika dagar i nästa vecka, jag kan inte köra alla dessa samma dag, det blir för tungt. Har en djävulsk träningsvärk i magen sedan träningen i tisdags. Det fungerar hittills bra med träningen, min MS har inte ställt till det mer än att jag är rejält trött. Till lunch blev det en tonfisk "Subway" .

Likes

Comments

Vi började dagen med en tur till pulkabacken för barnens skull. Det kändes rejält mycket i benen, av allt pulsande i snön. På eftermiddagen blev det träning i hemmagymmet, med min man. Jag känner fortfarande ömhet i axelmusklerna, men jag tränade biceps, triceps och axlar. Lite situps blev det också.

Likes

Comments