Header

Min V-day kväll spenderades självklart med min absoluta favorit, Nils ♥️ Klockan 17 hade vi bokat bord på en restaurang som hette Meet. Om man söker på den bästa köttrestaurangen i Göteborg så ligger den i topp, och det kan jag hålla med om! Riktigt god mat! Dock får jag faktiskt säga att dom hade lite väl saftiga priser, den billigaste vinflaskan kostade liksom runt 600 kronor, vilket jag kan tycka är lite väl dyrt.. Så det var nog första och antagligen sista gången jag var där, men kul att ha testat på i vilket fall!
Vi hade för övrigt en jättemysig Alla Hjärtans Dag och jag kunde inte vara mer glad över att vara Nils flickvän och numera sambo (!!), mitt allt ♥️

X

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardag, Inredning

Inlägg innehåller annonslänkar

Mestadels av gårdagen spenderades i Göteborg med Sigrid, som ni redan vet! Fick med mig en hel del fina saker hem, mestadels smågrejer, men små detaljer kan göra mycket! Har fokuserat mycket på att få badrummet klart och det skulle jag nog faktiskt kunna säga att det är nu, riktigt skönt! Tyvärr har jag kvar en del saker att göra i resten av lägenheten, vilket bland annat är att tvätta fönster, diska alla nya glas och så vidare, ni hör ju att det inte är några roliga saker att göra direkt.. Men det är helt klart värt det när man är klar, så jag tänker väl att jag ska försöka ta tag i det efter jag gjort klart detta inlägg!

Förövrigt så har jag bara gjort småärenden idag, bland annat har jag lämnat in mina gamla kurslitteraturer för att få pengar när någon annan köper böckerna, växlat tillbaka pengar från när jag och Nils var i London & jag lämnat in massa gamla mediciner på Apoteket. Jag insåg ju igår att jag i princip ville köpa med mig hela Zara Home hem, dock har man ju tyvärr inte riktigt ekonomin till det, & av det som spenderades igår så sprängde jag min budget för denna månaden ganska rejält.. Så imorse tänkte jag att det inte kunde skada att få lite pengar tillbaka (så man kan köpa ännu mer inredning haha) för mina böcker, som ändå bara låg och skräpade i en låda!

x

Vas - ONGO || Blå blomma - Hemtex || Eukalyptuskvist - Hemtex

Eukalyptuskvist - Hemtex

Likes

Comments

Vardag

Hej kära vänner! Nu var det ett tag sen jag skrev, ganska exakt 2 veckor sen faktiskt (trodde dock det hade gått minst 1 månad) och nu är det så att jag har jättetrevliga nyheter att dela med mig till er! För 1 vecka sedan var jag och Nils på lägenhetsvisning, en jättefin 2a på 72 m² som låg på Odinsplatsen. Tyvärr var det ett rivningskontrakt, vilket betydde att vi skulle bo där helt utan någon aning om hur länge vi skulle få ha lägenheten, så vi bestämde oss faktiskt för att inte ta den. Men istället bestämde vi oss för att jag skulle flytta in i Nils lägenhet (!!) som ligger i Johanneberg. Så under halva förra veckan, hela helgen, och av de dagar som gått denna vecka har vi fixat och donat i hela lägenheten. Vi har kommit en bra bit på vägen, men det är fortfarande en del kvar att göra! Måste säga att det känns så himla bra redan, dock jag har ju i princip levt i Nils lägenhet de sista 2.5 åren, men att ha sina egna saker här och att börja köpa saker tillsammans, känns så himla bra och mysigt. Så idag ska jag och @sigridforsberg ta en tripp till Zara Home för att inhandla lite småsaker till lägenheten, kände att jag behövde professionell hjälp för det haha. Skämt å sido, men det är alltid kul att åka tillsammans med någon så man kan få lite smakråd. Kan nu bocka av min första punkt på min bucket list för 2018, som var att just flytta hemifrån, yay!

Idag är det är ju dessutom Alla hjärtans dag, som ska firas med Nils på resturang senare ikväll. Mer om det sedan!

x

Likes

Comments

Vardag

Var sann i ditt ord

Ta inget personligt

Ta inget För givet

Gör alltid ditt bästa

Hej alla! Jag måste säga att jag börjat hitta mig en väg framåt igen, äntligen. Jag har nämligen kommit igång med träningen bland annat, vilket känns jätteskönt! Har gått upp tidigt varje dag denna veckan för att åka iväg till träningen. Jag har liksom kommit till de stadiet när jag känner att det är något jag vill göra, istället för att det är något jag måste göra. Jag har även bestämt mig för att imorgon efter gymmet så ska jag börja ta tag i matten, inför högskoleprovet! Mitt mål är att få lite bättre, behöver inte ens vara mycket bättre, men bara lite bättre än vad jag fick förra gången! Dessutom har jag börjat tänka i andra banor som fått mig att må mycket bättre, jag försöker tänka dom meningarna som jag skrivit överst i inlägget varje gång någonting känns jobbigt eller svårt, och helt ärligt så fungerar det faktiskt.

Snart ska jag börja fixa mig för sen är det dags att jobba ett kort pass, och därefter få träffa Nils som har varit iväg några dagar i Stockholm!

x

Likes

Comments

Vardag

Hej alla hjärtan. Bloggen har ekat tomt ett tag nu, men jag tänker faktiskt inte be om ursäkt denna gång. Jag skrev ett väldigt långt inlägg för några dagar sedan som handlade om vad som snurrar runt i mitt huvud för tillfället, men jag valde att inte publicera det. Under denna tid som jag inte har bloggat, har jag hela tiden känt en stress för att jag inte gjort några inlägg, men helt ärligt, vem bryr sig? Om jag inte känner för det till 100% så finns det ingen anledning för mig att "upprätthålla" en viss bild bara för att "man ska". Jag känner att bloggen får stå tom så länge jag behöver, och att jag bara publicerar när jag verkligen känner för det, som nu.

x

Mest tänkvärda boken jag någonsin läst.

Likes

Comments

Vardag

Igår började kvällen med att jag, Sandra och Sanna tog varsitt glas på Bellora. Därefter mötte vi upp Alez då vi hade bokat bord på Pinchos klockan 9. Vi åt jättegod tapas, drack vin och snackade om allt mellan himmel och jord! Så mysigt! Kvällen fortsatte sedan på Berzelius där vi mötte upp några av Sandras vänner och tog ett glas med dom! Men när klockan närmade sig 01 så bestämde jag mig för att åka hem eftersom jag skulle upp klockan 8 idag för att jobba! Aldrig kul att behöva gå hem när man har en bra kväll, men jag tackar mig själv idag haha!
Ikväll slutar jag klockan kvart över 6 och då har jag lite beslutsångest om vad jag ska hitta på efter..! Men något bra blir det allt!

X

Likes

Comments

Vardag

Denna fina soluppgång fick jag och Nils ta del av imorse hemma hos honom! Idag står det träning på schemat och senare ikväll ska jag äta på Pinchos. Mer om det då!

X

Likes

Comments

SKÖNHET

Igår gjorde jag ju mina fransar hos Simone som jobbar på Haga Beauty i Göteborg! Jätteduktig tjej i en mysig liten salong! Denna gång gjorde jag en "blandning" av cateye och dolleye kan man väl säga och jag tycker om dom jättemycket! Men (det finns alltid ett "men" haha) nästa gång blir det nog en mindre böj och en längd längre eller hur man säger, då jag tycker att ögat öppnas upp ju längre fransarna är!

Snart är det dax för mig att ta på mig mina jobbkläder och äta lunch för klockan 4 ska jag vara på jobbet! Hoppas ni haft en fin dag än sålänge!

x

Likes

Comments

Vardag, SKÖNHET

Godmorgon! Dagens äventyr blir att göra nya fransar på en ny salong, då jag kände att den förra salongen inte riktigt passade mig. Framförallt handlade det om att det var väldigt dyrt med påfyllning och att det låg så himla långt bort, vilket gjorde att jag började leta efter andra salonger efter förra gången jag gjorde fransar. Den salongen jag ska till nu ligger i Haga vilket är mycket närmare, så det ska bli kul att de hur det är där!

Efteråt har jag en tanke på att åka och träna nu när jag nästan blivit helt frisk. Tyvärr försvann min motivation någonstans på vägen, så just nu känns det inte alls lika kul att ta tag i träningen som det gjorde när jag var sjuk (standard problem i know), men ibland handlar det bara om att göra saker även fast man inte känner för det!

x

Likes

Comments