INSPARK

Idag är dagen innan min skolas inspark. Jag vet inte hur jag känner eller tänker inför eller om den. Det kommer att finnas alkohol och antagligen droger också... All skolans personal har redan bojcottat den och varnat allas föräldrar. När pappa kom hem från gårdagens föräldramötet så blev han rätt chockad att jag va en ev två personer som skulle på insparken från klassen. Men jag tror han insåg att det inte var lönt att försöka stoppa mig men jag trodde ju definitivt att han skulle vara lite mer påstridig.

"KALASET"

Jag hade inte något "kalas" eller övernattning när jag fyllde 16, har i och för sig inte haft något sånt sedan jag var typ åtta år. Men i vilket fall så funderar jag att anordna en "fest" runt halloween. Jag skriver just nu listor om vilka jag hade velat bjuda in men det är så svårt att utesluta personer. Än så länge är vi typ 27 st personer, vilket är för mycket. "Fetsen" ska inte vara hos mig heller så är rädd att om jag bjuder för många kommer grannar klaga på hög ljudnivå och orkar inte komma på fel fot med husets ägare.

ÅHHH ORKAR INTE!

Likes

Comments

Jag säger att jag är en aktiv människa som gillar att röra på mig. Jag hatar att röra mig. Något som jag dock hatar ännu mer är att sitta still... Ni vet känslan i benen som om miljontals med kryp rör på sig konstant? Aa, den känslan hatar jag. Om man ska vara mer specifik med vad det är jag inte gillar med att röra sig/vara aktiv så är det att träna... Den enda träningen jag utför är att rida och träna min hund. Att rida är svårt och fysiskt ansträngande.

Som det matte geniet jag är kan jag stolt räkna ut att jag har ridit runt 7 1/2 - 8 år sammanlagt. 6 av dom åren red jag på en ridskola som heter LCR men där slutade jag för att 1. terminsavgiften var väldigt dyr, 2. jag tyckte inte att jag utvecklas särklit mycket de sista året, därför sökte jag medryttarhäst/ponny. Jag fick tillslut provrida hos en tjej som har galoppörer och det var ärlig talat det läskigaste jag har varit med om i hela mitt korta liv. Fullblod är vackra hästar men jag hatar att rida dom. I alla fall de som tävlar. Jag klarade "testet" utan att dö och det är där jag rider än i dag hahah. Typ...isch.

Övergår till min hund som jag snart ska börja tävla med i lydnad. Malte är en tvåårig Tervueren hane (Terv eller Belgisk Vallhund) som är helt knäpp i huvudet men lugn för rasen. Vet inte vad jag ska skriva om honom. Han är jätteglad och sprallig. Han kan hitta på många olika saker när han är uttråkad så det är tur för honom att han är söt. Efter han har gjort sitt BHP test, startat i lydnad och vunnit några titlar i utställning så ska han börja avlas på, hade vi tänkt. Hans avelsnamn är Fania All-stars Asgaard om ni kanske äger en bedårande hälsosam Terv-tik eller om ni är intresserade av rasen så har hans uppfödare planer för 2018. Kolla gärna in deras sida! http://fania.se/index.html

Den här nyskapade bloggen kommer allt från inlägg som handlar om psykisk ohälsa, flummiga men viktiga känslor till en och annan novell läggas upp. Ja, som jag skrev i mitt tidigare inlägg, allt mellan himmel och jord. Jag är taggad och jag hoppas ni är det med!!

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad man vill skriva så här i första blogginlägget... Men jag bara kör nu med huvudet först och allt, precis som en liten nyfödd bebis.

Är det bara jag som saknar mig själv? Jag är tonåring. En tjurig och förvirrad en. Jag saknar mig och med det menar jag den glada 10 åriga Elsa som inte brydde sig om pengar, kläder, utseende eller någon annan. Hon försvann tyvärr för länge, länge sedan men vet inte riktigt när och var jag tappade henne. Om du ser en blond rund unge som ser vilsen ut, skicka henne till mig är ni snälla. Tack, tack.

Första inlägget, check!

Likes

Comments