UPDATE

De to siste innleggene jeg har delt på bloggen har vært veldige tøffe historier for meg å dele med dere og sikkert tøft for dere å lese også. Det var ikke planlagt å legge ut to tøffe innlegg på rad, innlegget om hvordan jeg ble mobbet på barneskolen var planlagt, men innlegget om pappa er noe jeg har jobbet med i flere måneder nå. Det er et innlegg jeg i bakhode hadde et stort frykt om å dele, så når jeg endelig fikk motet til å skrive det, så delte jeg det med en gang. Det er vanskelig å grave frem alle disse minnene og gjenoppleve dem på ny, og i tillegg må jeg også få alle opplevelsene mine ned på papir, gi det nytt liv, for å kunne vise denne delen av historien min med dere. Det var ikke lett, men jeg håper jeg gjorde en god jobb?

Det var veldig viktig for meg å dele historien om min biologiske far med dere, for det er en så stor del av livet mitt og en så stor del av hvorfor jeg er som jeg er idag, det ville ikke gitt mening å klippe ut den delen av livet mitt kun fordi det var skummelt for meg å dele. Det er ikke noe jeg vil snakke mer om, ihvertfall ikke på en god stund, men for at dere skal kunne bli kjent med meg, så må dere vite hvor jeg kommer fra og hva jeg har opplevd i løpet av livet mitt. Et av mine mål med denne bloggen, er å dele mine opplevelsen, slik at andre ikke føler seg like alene i det de går gjennom. Jeg vet at det er mange som kan ha opplevd det samme som meg, noen som sliter slik som jeg har gjort, som ikke føler seg normal, som kanskje ikke føler at de passer helt inn på grunn av det de har opplevd, jeg skriver åpent og ærlig så de ikke føler seg alene.

Bloggen min vil være en refleksjon av hvem jeg er som person, jeg kommer ikke til å gjemme noe jeg har vært gjennom eller hvor tøff min hverdag kan være til tider. Jeg har mange fantastiske øyeblikk i livet mitt, men jeg er ikke redd for å snakke ut om de tøffe tiden også, for de er en like stor del av meg som de gode. Denne bloggen er ekte og kommer til å inneholde like mye godt som vondt, jeg skammer meg ikke over noe jeg har måtte kjempe meg gjennom og det burde du ikke heller, verden kan være veldig tøff å leve i og noen av oss må dessverre ta på oss mer smerte enn andre. Forhåpentligvis vil dette være et sted der du kan komme å føle deg sett, hørt og forstått, jeg svarer på alle meldinger og kommentarer jeg får, ingen blir ignorert her.

Så til overskriften. Du lurer nok på hvor jeg ligger an nå, etter alt som skjedde i sommer? Jeg skal være helt ærlig å si at jeg har hatt det veldig tøft. Jeg er en jente som alltid smiler, som alltid finner det positive i alt, uansett hvor tøft det er, men jeg vet ikke helt.. Dette året har bare ikke gått helt min vei, jeg føler meg bare helt ut av balanse, jeg er ikke meg selv. Jeg føler meg veldig usosial og har unngått mennesker så mye jeg muligens kunne i flere måneder nå og det er ikke meg, mye av tiden er det rett og slett fordi jeg faktisk har vært for dårlig til å finne på noe, men lysten har ikke vært der heller. Jeg tror jeg bare er redd for at andre skal se hvor forvirret jeg er akkurat nå, jeg føler ikke at jeg helt passer inn i et rom lengre, før så ville jeg bare hoppet inn og skravlet, men nå føler jeg meg litt mer usikker.

Det vil nok ta litt tid for meg å finne meg selv igjen etter alt som har skjedd, jeg prøver bare å bygge meg selv opp og finne frem til min egen identitet igjen. Jeg kjenner det blir enklere hver eneste dag, så jeg vet at jeg kommer med ditt, det tar bare tid. Akkurat nå har jeg mest fokus på meg selv, jeg må jobbe gjennom det her og gi meg selv tid. I mellomtiden vil jeg selvfølgelig holde dere oppdatert og om dere har noen spørsmål, så er det bare å spørre. Ha en fantastisk dag videre!

-Tessa

Liker

Kommentarer

vestfroken,
Ønsker deg det beste fremover!
vestfroken.blogg.no
Msindependent
Msindependent,
Åh, så snilt av deg å si, tusen takk snille <3
nouw.com/msindependent