The bitch is back!

Hei, lenge sist! Da er jeg endelig tilbake etter en liten pause. Jeg trengte litt tid til å jobbe gjennom de siste delene av pappa som enda lå inn i hode mitt. Etter alt som skjedde med min biologiske far, så var hode mitt helt i surr, jeg brukte alt for mye tid på å overanalysere alt det han hadde sakt til meg, alt fra jeg var ung til de siste ukene vi så hverandre. Jeg tror det er veldig vanlig, foreldre representerer et type kompass for deg, de er rollemodellene dine, de som forklarer forskjellen mellom rett og galt, du følger rådene de gir deg og gjør ditt aller beste for å gjøre dem stolt, så det er naturlig for deg å ta til deg det se sier, selv om det er totalt BS, du stoler jo på at de vil ditt eget beste, ikke sant? Men, dessverre har jeg aldri hatt det i pappa, på grunn av all smerten han holder på og alt han har vært igjennom, så er ikke hans kompass fungerende. Han har ikke en klar ide av hva som er rett og hva som er galt og velger heller da å følge fotsporene til foreldrene sine, i hvordan han oppdrar barna sine.

Heldigvis har jeg nå kommet meg til et fantastisk sted der jeg endelig kan 100% si, fuck you! Jeg vil han selvfølgelig ikke noe vondt, jeg håper at han velger en annen vei når det gjelder lillesøsteren min sin oppvekst, jeg trygler universet og jeg håper at de har det forholdet jeg alltid ønsket meg med han. jeg skulle ønske jeg kunne være en del av livet hennes og passe på at hun får alt hun fortjener, men for øyeblikket føler de seg ikke komfortabel med å la meg få se henne, så alt jeg kan gjøre er å håpe. Mitt og pappa sitt forhold er ihvertfall over nå, jeg har prøvd nok ganger og nok er nok, jeg fortjener bedre enn måten han har behandlet meg på. etter han har vært ute av livet mitt har alt sakte med sikkert falt på plass.

Jeg er endelig på den andre siden av alt det her og sterkere enn noensinne! Jeg vet hvem jeg er, jeg vet at den jeg er, er noe jeg burde være stolt over, selvfølgelig har jeg mine feil, vi har alle rom til å vokse som mennesker, men til syvende og sist så er jeg utrolig fornøyd med meg selv, så jeg har ikke noe å bekymre meg om. Jeg føler endelig at jeg er meg selv igjen og det kan bare gå fremover nå, gleder meg til å se hvor jeg ender opp! The bitch is back and she´s better than ever!

-Tessa

  • BLOGG

Liker

Kommentarer