REST IN PEACE GRANDAD

Idag fant jeg ut at min bestefar, fra min engelske side av familien, døde. Som dere vet, så har jeg ikke hatt noe kontakt med min biologiske far og med den separasjonen mistet jeg søsteren min Hannah og resten av familien. Vi var aldri så veldig nær hverandre, for familien min, fra min fars side, er veldig toxic, de eneste som faktisk var kjærlige og godhjertede var mine kusiner og min bestefar, som jeg selvfølgelig kalte Grandad.

Grandad betydde mye for meg, han var alltid der for meg og gav meg masse oppmerksomhet. Han fikk meg alltid til å smile, for han sa så utrolig mye rart og var veldig skrullete av seg. Han var den sprekeste mannen jeg noensinne hadde møtt, til og med i en alder av 90 gikk han overalt, han likte ikke å kjøre eller å ta bussen om han ikke følte det var noe han absolutt måtte gjøre.

Vi gikk alltid lange turer sammen, vi opplevde så mye, en dag med han var aldri en rolig dag inne. Vi dro ofte til biblioteket, vi valgte hver vår bok og satt og leste side om side. I den tiden kunne man leie leker, så vi ville også ta med oss en av de lekebilene, de som var rød under med gult tak, som man kunne sitte i og rulle rundt i, tror de hadde pedaler om jeg ikke husker helt feil? Men, han ville alltid dytte meg rundt i den.

Når jeg var i England, ville han alltid se meg så raskt som mulig! Vi dro ofte til parken og jeg løp rundt og lekte med de andre barna, mens han satt å så på og leste avisen, senere ville vi gå ned til elven og mate endene, vi satt på hver vår side av benken og skravlet om alt og ingenting.

Jeg ble alltid fullstendig bortskjemt av han, han hadde aldri mye penger, men han ville alltid sende meg et blad ifra England hver eneste måned, så jeg kunne få lese, i tillegg sendte han meg brev etter brev og oppdaterte meg om livet sitt og spurte meg om mitt. Han var en del av min hverdag uansett hvor langt unna han var og han tok flere turer for å besøke meg i Norge også.

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være en del av livet hans og for alt han har gitt meg. Det siste han noensinne sa til meg var at han elsket meg og jeg skal trøste meg med det, isteden for smerten jeg har i meg av at jeg ikke fikk sett han en siste gang før han forsvant fra denne verden.

Rest in peace Grandad, i love you so much and i will carry you in my heart for the rest of my life, love Tessa xx

Liker

Kommentarer

hmls
hmls,
kondolerer så masse <3nouw.com/hmls
ArielC
ArielC,
Jeg kondolerer så utrolig mye ♥️ Det virker som dere hadde et veldig fint forhold ♥️nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229