MINE ALLER STØRSTE FLAUSER

GANGEN JEG BÆSJET PÅ MEG

Denne historien er ganske så morsom nå, men jeg kan love dere at det ikke var så veldig morsomt da, ihvertfall ikke for meg. Heldigvis var jeg bare 6 år gammel, så jeg var ung nok til at denne historien er grei å fortelle om nå.

Pappa hadde tatt meg, min stemor og mine to ste søsken til disney world i Orlando, Florida for hele 3 uker. Vi var virkelig i himmelen og vi elsket hver eneste lille sekund av den ferien. Eller.. det var kanskje et øyeblikk jeg kunne klart meg uten. Okei, så før jeg forklarer videre må dere vite en ting. Når jeg var ung var jeg en kjempe stor pyse, jeg turte ikke å gå på karuseller i det hele tatt og jeg var livredd for å prøve nye ting. Jeg brukte mesteparten av turen på å være starstruck av alle prinsessene og spise masse mat. Dette gjorde at jeg ofte kom på unnskyldninger når jeg ikke ville på en karusell, (dette angret jeg veldig på senere).

Vi skulle på en super rolig ole brum karusell, som jeg overhode ikke var redd for, da jeg plutselig kjente en ganske stor trang for å gå på do. Jeg begynte å dra i t-skjorte til pappa og be om lov å få gå på do, men pappa ville ikke høre på noe jeg hadde å si og gikk ut ifra at dette var enda en unnskyldning. Jeg lovte at jeg ikke løy, men han trodde virkelig ikke på meg, så han satt meg på karusellen og ba meg å skjerpe meg. Jeg fikk helt panikk, det var virkelig en av de situasjonene der alt gikk fra 0-100 i noen få sekunder. Jeg måtte på do og jeg måtte på do NÅ! Så hva var det som skjedde tilslutt? Det kan dere vel gjette dere frem til, men la oss bare si at buksene mine var hvite når jeg satt meg på karusellen og brune når jeg gikk av. Tusen takk pappa!


GANGEN JEG SA JEG ELSKER DEG FØR JEG VAR KLAR

Okei, så jeg hadde begynte å date noen og vi hadde blitt veldig close. Jeg hadde aldri følt meg så nær en person før og var ikke helt vant til følelsene som fulgte med. Jeg hadde aldri vært forelsket før, så jeg visste ikke helt hvordan det føltes.

Han skulle overnatte hos meg, noe som han gjorde veldig ofte. Vi hadde nå vært sammen i litt over 1 måned og jeg likte han veldig godt. Jeg var på god vei til å føle noe sterkere, men jeg var enda ikke helt sikker på om det var kjærlighet. Uansett, vi satt og koste oss på sofaen og så på film da jeg enda en gang irriterte meg over tekst tv'en som lå i hjørnet på tv'en min. Dette hadde skjedd 1 år tidligere da jeg med uhell hadde satt meg på fjernkontrollen, så jeg visste ikke hvordan jeg skulle fikse det.

Som en helt tok han tak i kontrollen og fjernet det og jeg ble super glad! Dette hadde plagd meg i et helt år, så jeg var overlykkelig. Problemet var at jeg var så utrolig glad at jeg sa 3 veldig store ord som jeg overhode ikke var klar for å si enda, JEG ELSKER DEG. Med en gang ordene kom ut av munnen min kjente jeg en frysning fra topp til tå og ble fullstendig speechless. Jeg prøvde å dekket det med å si noe smart, men det kom ut helt feil og jeg bare gravde en større grav for meg selv. Helt til han reddet livet mitt med å le, han syntes tydeligvis det var veldig morsomt å se meg så stresset. Han hadde ikke tenkt noe over det jeg sa i det heletatt og 1 månede senre sa vi det til hverandre for real, haha! Det ordnet seg tilsutt.


GANGEN JEG BLE SLÅTT NED AV EN VEGG

Denne historien er det faktisk ingen andre enn foreldrene mine som vet om, så nå er dere heldige! Jeg vet det er rart å si at man blir flau over noe som ingen var vitne til, men det var virkelig et sånt øyeblikk der jeg bare tenker, hva er feil med meg?

Så denne historien starter på kvelden, klokken var vell rundt 23 og jeg skulle teste ut noen nye sovepiller for første gang. De funket utrolig bra for jeg sluknet 15 minutter etter jeg hadde svelget dem. Problemet var at jeg reagerte ikke så bra på dem og våknet opp midt på natten skikkelig kvalm. Du vet når man først føler seg kvalm, så får man på en måte en liten advarsel, så føler man seg litt bedre igjen, så spyr man. For en eller annen grunn trodde jeg at jeg bare kunne tøffe meg gjennom det og bare sovne igjen. Dette funket selvfølgelig ikke og plutselig var det spy tid og jeg måtte løpe til doen så fort som mulig. Du ville tenkt at dette er når jeg styrter i veggen, men der tar dere feil. Jeg lå over do skålen i 20 min og spøy, hele rommet surret rundt meg og jeg følte meg helt dopet ned.

Da jeg endelig var ferdig med å tømme magesekken, var mitt største ønske å bare hoppe i sengen og sove igjen. Problemet var at jeg ikke hadde noe retningssans og heller ikke noe kontroll over farten jeg gikk i. Jeg trodde jeg gikk sakte inn til soverommet, men egentlig løp jeg rett fram og rett i veggen. PANG! sa det og haken min ble slått hardt ned i flis gulvet og det er alt jeg husker. Jeg våknet opp 1 time senere under en knust ramme, super forvirret, til jeg så ned på klokken og innså at det var en time senere og at jeg hadde besvimt. De fleste hadde vell bekymret seg litt om dette, men jeg bare gikk videre inn i soverommet, kastet kroppen min i sengen og sluknet. Morgenen etter så det ut som jeg hadde blitt slått ned av noen, jeg hadde blåmerker på låra, armene og aller verst under haken. Jeg så ikke ut.. Well done me!


GANGEN JEG FIKK MENSEN MIDT I KJØPESENTERET

Denne historien er faktisk ikke så gammel, dette skjedde for 11 måneder siden da jeg var i England.

Okei, så alt startet noen uker før da jeg tok en liten pause fra p-pillen min og alle jenter kjenner seg nok igjen når jeg sier at hele systemet mitt ble helt ødelagt. Jeg fikk mensen en måned, men ikke den andre, noen ganger var den noen dager sen, noen ganger en uke. Jeg visste aldri når den kom.

Tilbake til historien. Jeg skulle dra på et kjøpesenter med min stemor og lillesøster, for å kjøpe sko til dåpen hennes, og midt i barneavdelingen kjente jeg noe som bare kan beskrives som en følelse av at jeg tisset på meg. Mensen var da 2 uker for sen, så jeg trodde virkelig ikke at den kom den måneden, der tok jeg feil.. Jeg hadde ingen mulighet til å løpe til doen, så jeg bare skviste beina sammen så fort jeg kunne så blodet ikke skulle renne nedover bena mine. Jeg må også informere dere om at jeg hadde på meg en ganske lys bukse (Jeg hadde tydeligvis ikke lært noe fra disney opplevelsen min). Så der står jeg, som en frossen statue. «hva gjør jeg nå?». Jeg dyttet bort i stemoren min og hvisket «em, det virker som kroppen min syntes dette var den beste tiden for meg å få mensen». Hun så på meg, små lo litt og sa «Da må vi bare dra til apoteket da».

Der gikk jeg som en stiv pingvin, sakte men sikkert bort til apoteket med skrekk i øynene mine, mens blodet bare (unnskyld for infoen) rant nedover bena mine. Heldigvis er det toalete på alle apotek i england, så jeg fikk sneket meg inn ditt fort for å fikse meg, men det må ha sett så utrolig komisk ut, haha!


GANGEN JEG MISTET BIKINI TOPPEN I BASSENGET

Dette skjedde når jeg var 11 år gammel. Det var starten av sommerferie og jeg tenkte det kunne være litt gøy å ha en liten pool party hos meg før jeg dro til England. Vi var i den vakre alderen der man går igjennom noe fantastisk som heter puberteten, så alt var ekstra kleint og ukomfortabelt. Jeg var en av de første i klassen som begynte å utvikle meg, okei jla oss bare si det rett ut, fikk pupper først, sånn! Ikke noe å være flau over, men det var ganske flaut da.

Siden de hadde vokst så mye på så kort tid, hadde jeg ikke fått skaffet meg en ny bikini før festen, litt krise. Så da tiden kom for å ta på meg bikinien merket jeg at den ikke dekket alle delene av kroppen som den skulle. Ingen av badedraktene mine passet og mamma sine var for store, så jeg måtte bare ta på meg den største jeg hadde og håpe på det beste. Hver gang jeg bevegde meg oppover kjente jeg at toppen rullet seg sakte men sikkert oppover og om jeg bevegde meg nedover tøt nesten hele meg ut av toppen. Jeg prøvde å ikke tenke så mye på det og bare fortsatte å leke med vennene mine.

Alt gikk greit til noen foreslo at vi skulle trikse litt i bassenget. En etter en skulle alle hoppe i bassenget på en annerledes måte, da det var min tur gikk ikke ting helt som planlagt. Midt i luften datt hele toppen min av og puppene mine ble satt fri for hele verden å se. Det var ganske så flaut..

Og det var det!

Håper dere likte innlegget og ble underholdt av mine flaue opplevelser, hihi! Om dere vil, så del gjerne en flau opplevelse dere har hatt i kommentarfeltet. Ha en kjempefin dag alle sammen!

-Tessa

Liker

Kommentarer