JULEGAVEPAKKING

Hei skjønne, vakre, fantastiske lesere! Håper dere har en fin Desember?

Igår bestemte jeg meg for å pakke inn alle julegavene mine, de fleste er hjemmelagde gaver, men jeg bestille et par, for det meste for lille Oliver, gud så bortskjemt han kommer til å bli altså! Jeg elsker å handle gaver for de jeg er glad i, jeg elsker å gi dem bort og se gleden i andres øyne, men jeg hater, HATER å pakke dem inn, det er det verste jeg vet! Det er så utrolig stressende og i år var ingen unntak..

Gavepapiret jeg hadde kjøpt var så utrolig fint, men veldig vanskelig å jobbe med, det var tykt, så det var vanskelig å teipe igjen, jeg tror jeg brukte 30 på en av pakkene, uff.. Det fikk også lett merker og det ene båndet jeg brukte var veldig skjørt og om man dro for hardt i det så revnet det. Pynting av gaver er heller ikke noe jeg er flink til, jeg har virkelig ikke tålmodigheten for det, så det er noe jeg prøver å få unna så raskt som mulig, så resultatet blir som oftest ikke så lekkert, men jeg prøver ihvertfall og det er tanken bak både gaven og jobben med innpakningen som betyr mest, er det ikke?

Syntes de fleste av dem ble ganske fine faktisk, man kunne aldri gjettet hvor mye tårer er blandet inn med papiret 😅

Jeg koste meg med en god kopp med kakao etter jeg var ferdig med å pakke!

Har du fått kjøpt alle julegavene for i år og liker du å pakke inn gavene?

-Tessa

Likes

Comments

ArielC
ArielC,
Ååå så fantastisk gave lillebror får! Lillebror her i huset har også blitt bortskjemt med kjærlighet, så kjenner til den 😂nouw.com/arielc
hmls
hmls,
fine julegaver han får ❤️ gratulere med en brornouw.com/hmls
Write a comment...
IP: 82.99.3.229