JULEGAVE TIPS!

FOR STUDENTEN

FOR MENN

FOR KVINNER

FOR BARN

TIL DE SOM HAR ALT

EN GAVE FRA HJERTET

GAVEKORT

1. Alle bestiller mat fra tid til tid, men det begynner å bli mer og mer vanlig i dagens samfunn, så et gavekort fra justeat, foodora eller en eller en eller annen form for matkasse, som for eksempel, adams matkasse, er en fantastisk julegave, spesielt for studenter som har dårlig råd.

2. Noen er veldig glad i å lese bøker, men finner rett og slett ikke tiden til å sette seg ned og bla gjennom sidene, derfor er audible en fantastisk løsning! Det finnes over 200,000 bøker for deg å lese gjennom. Om du er mer glad i musikk, så går det ann å kjøpe et gavekort på itunes eller spotify.

3. Om du kjenner noen som gjerne vil forandre litt på stilen hjemme, men som ikke har råd til å pusse opp hele huset, så er dette den perfekte gaven å gi bort! Desenio har hundrevis av fantastiske plakater å velge mellom, noen som jeg selv har hengende i min egen leilighet. Mulighetene er endløse og itilegg er det veldig ofte rabatter på siden dems, så følg med, for jeg kan garantere at det kommer en rabatt veldig snart igjen.

4. På youwish.no sine sider, finner det over 500 opplevelser du kan gi bort til en av dine nærmeste. Alt fra spaopphold, til glamping, til indoor skydiving. Du er bare noen få klikk unna å gi dine nærmeste en opplevelse de vil huske for resten av sitt liv.

5.Mitt aller siste tips er et starbucks gavekort! Hvem ønsker seg vell ikke det? Vi fleste av oss overlever av å få i oss minst en kopp med kaffe eller te i hverdagen og starbucks er et fantastisk sted å sette seg ned, roe sjelen og nyte en kopp med kaffe. Om du må farte rundt og trenger en extra boost, så er det ingen fare, de er raske i å skaffe deg det du trenger så fort de kan, slik at du rekker ditt du skal. Det finnes også uendelig valg av andre drinker, varm og kald mat og deilig bakst, håper det smaker!

-Tessa

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Her var det mange mange gode tips! Jeg trenger masse inspirasjon til julegaver i år, så dette passet veldig ❤😄nouw.com/coconuttie
hmls
hmls,
kjempe gode tips <3nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229