JEG PRØVDE 3 KAKAO OPPSKRIFTER FRA PINTREST

Åh, gud, jeg tror ikke jeg kan begynne å forklare hvor utrolig vanskelig dette innlegget var å lage.. Det vil nok ikke se slik ut, ut ifra det dårlige bilde jeg har lagt ut her, resultatet ble virkelig ikke det jeg ønsket at den skulle bli, men jeg orket rett og slett ikke tanken av å gjøre alt på nytt igjen, så det får bare bli sånn.

Som jeg sa, dette var et veldig tøft innlegg å lage, hvorfor? Vell først av alt, dette er 3 nye oppskrifter som jeg aldri har prøvd før og de var litt mer komplisert enn å bare blande melk, sukker og bakekakao, ikke at de var vanskelige oppskrifter altså, men å lage 3 forskjellige oppskrifter, pynte dem og ta bilde av dem er ikke så lett som det høres ut som.

Det aller verste var rett og slett pyntingen, det tok en evighet og hakke og raspe osv og rene stresset av å få pyntet dem, så raskt som mulig, før kremen smeltet helt og det ble kakao suppe var intenst (SPOILER ALERT! Det smeltet før jeg fikk tatt bilde😓) Så skulle jeg ta bildene og gjett hva jeg hadde glemt å sette opp, jo foto lampene mine, så det måtte jeg orde super raskt fordi det finnes nesten ikke sollys lengre 😂 Jeg tror jeg tok 80 bilder og ingen av dem var gode nok, så jeg brukte flere dager på å redigere for så å få dette resultatet, altså.. Jeg holdt på å gå gal dere.

Etter det har blitt sakt, når jeg endelig fikk tatt bildene, hatt et lite panikk anfall og samlet meg nok krefter til å komme meg opp fra stuegulvet, så serverte jeg meg selv 3 kopper med kakao og smakte på alle sammen og gud, så nydelig det var! Jeg har aldri smakt på kakao så nydelig før, jeg storkoste meg mens jeg så på julefilm.

Så dagens råd er, bare nyt en kopp med kakao, alt må ikke tas bilde av 😂

Trykk på hver enkelt bilde for å få oppskriften!

-Tessa

Liker

Kommentarer

hmls
hmls,
nam <3 den hvit sjokolade så sykt gode ut elsker hvit sjokolade
nouw.com/hmls
ArielC
ArielC,
Haha, skjønner at det var vanskelig ja! Ser godt ut da 😍
nouw.com/arielc
Emma Engström,
Nämen alltså hur gott verkar inte allt dethär?! Allt med choklad är guld i mun :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
liseburoy
liseburoy,
Du er så flink😃🤩 så knall godt ut!
nouw.com/liseburoy
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,