JEG DUMMET MEG UT..

Okei, jeg er fult klar over hvor dum jeg er akkurat nå 😂 Jeg fant ut idag at jeg kun kan søke etter leilighet i en by og det er den jeg bor i nå, det er jo her jeg vil bo, så det er ikke det som er problemet. Problemet er at det er veldig rolig i markede i Drammen akkurat nå og leiligheten som er ute er enten alt for dyre eller så har de alt for høye fellesutgifter. Jeg ble super lei meg da jeg fant ut, for den leiligheten jeg skulle skikke på idag var litt utenfor Drammen, så da kan jeg ikke legge bud på den, jeg er så lei meg, det var virkelig drømme leiligheten min og jeg hadde en så god følelse for at jeg kunne få den..

I den ene måneden jeg har skikket på leiligheter har jeg enda ikke funnet en eneste leilighet i Drammen til prisen jeg ønsker meg, så jeg vet at det vil bli tøft for meg å finne, men jeg har håp om at det kommer til å ordne seg tilslutt. Jeg har til 5. Mai å finne en leilighet, så stresset er på top akkurat nå, men jeg vet jeg kommer til å finne den perfekte leiligheten! Jeg er ikke så veldig kresen, så jeg hopper nok på den første jeg finner til den riktige prisen, haha! Jeg skal holde dere oppdatert, så stay tuned!

Håper dere alle har en fantastisk dag!

-Tessa

  • BLOGG

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Drammen virker som ein skikkelig fin by faktisk! Håper det ordner seg og at du finner "the one" etterhvert <3
nouw.com/susannem
Msindependent
Msindependent,
Det er det virkelig, trives veldig her, så håper jeg finner en leilighet snart! Takk for støtten snille deg <3
nouw.com/msindependent
theresebraathen
theresebraathen,
Å nei så kjedelig! 🙊 håper du finner den perfekte leiligheten i Drammen da 😁 Har trua på deg jeg
nouw.com/theresebraathen
Msindependent
Msindependent,
Ja, ikke sant.. Åh, takk søte, snille deg! <3 Det håper virkelig jeg også 😊
nouw.com/msindependent
Vestfroken,
Dumt med den leiligheten, men ordner seg nok! (Jeg leste forje innlegget før du drog på visning også, men kommenterer ikke alltid). Krysser fingrene! Er ikke alltid så lett dette her, og litt stress, men det blir jo veldig deilig når du har fått leilighet . Ha en fin helg skjønne!
vestfroken.blogg.no
Msindependent
Msindependent,
Ja, det var det.. Åh, du er god da, takk for støtten snille deg! <3 Følg med på bloggen min imorgen, for da kommer det noen gode nyheter! 😊
nouw.com/msindependent
hmls
hmls,
Det var dumt . Håper du finner en snart <3 ha en fin søndag
nouw.com/hmls
Msindependent
Msindependent,
Ja, men heldigvis ordner det seg tilslutt, kanskje det ikke gikk gjennom fordi det var noe bedre i vente? Takk snille deg <3 Følg med på bloggen min imorgen for noen gode nyheter 😊
nouw.com/msindependent