IT'S BEGINNING TO SMELL ALOT LIKE CHRISTMAS

Så, for et par innlegg tilbake delte jeg 3 kakao oppskrifter med dere og idag skal dere få enda en oppskrift fra Pintrest, men denne er hverken spiselig eller mulig å drikke, det er en oppskrift for jule lukt. Dere sitter vell nå foran pcen eller mobilen og ser forvirret ut og tenker, det er vell det duftlys er for, men jeg kan garantere at dette er så mye bedre enn duftlys!

Jeg så denne oppskriften dukke opp i feeden min på Pintrest i fjor og tenkte denne må jeg virkelig prøve, så jeg lagret den og glemte helt bort at jeg hadde den liggende, så da jeg lette etter julegave inspo og kakao oppskrifter i år, så, så jeg den liggendes der og tenkte, i år er året, denne må prøves!

Her er oppskriften, du finner den ved å trykke på en av bildene under her, dere vil virkelig ikke angre på at dere prøvde den, for det lukter helt nydelig! PS: Neste gang kommer jeg til å fjerne stjerneanis fra oppskriften for jeg er ikke så glad i lukten av lakris, så vær obs på det om du også ikke liker den lukten!

-Tessa

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så koselig! Jeg er veldig sensitiv til lukter, så det er nok ikke for meg, men det ser veldig koselig ut å ha noe slikt i huset!
nouw.com/arielc
lisebrevik
lisebrevik,
Så spennende!
nouw.com/lisebrevik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229