I'M BYING MY FIRST APARTMENT BITCHES!!

Jeg kan ikke begynne å forklare hvor utrolig glad jeg er akkurat nå!! Det finnes ikke ord for å beskrive denne følelsen, jeg er helt satt ut. Etter alle de tøffe tidene jeg har hatt i de siste 6 månedene, kom det endelig noen godt inn i livet mitt! Helt ærlig trodde jeg aldri at jeg skulle kunne kjøpe min egen leilighet, med tanke på at jeg for det meste er syk og ikke får jobbet eller spart opp nok penger for et lån, men etter mamma bestemte seg for å selge leiligheten sin, fant hun ut at husbanken ofte gav lån til de som meg, som har hatt et veldig tøft liv og vil kunne leve den så fullt som hun kan, selv om hun har hatt en veldig tøff start på livet.

Jeg søkte rundt August ifjor, men ettersom jeg søkte så sent på året, hadde de ikke nok penger igjen i 2018 til å gi ut og i Desember fikk jeg beskjed om å søke igjen i 2019. Med en gang klokken slo 00:00 på nyttårsaften var jeg allerede i gang med søknaden og det tok ikke lang tid før jeg fikk beskjed om at jeg faktisk hadde fått lånet! Det er nå 1 måned siden jeg fikk brevet og jeg har nå 2 måneder igjen på å finne meg en leilighet, noe som stresser livet ut av meg, men jeg tror nå at jeg har funnet den rette leiligheten, jeg er litt skeptisk, for den virker for godt til å være sann, jeg håper at det ordner seg, for jeg har virkelig slitt med å finne en leilighet og denne er drømme leiligheten min.

Jeg skal på min første visning imorgen og jeg er super nervøs, heldigvis skal jeg ha med meg en god venninne som vet litt mer om det her enn meg, hun har virkelig vært en stor hjelp gjennom denne prosessen og jeg er så takknemlig for henne. Visningen er kl.12:00, så skal holde dere oppdatert!

-Tessa

  • BLOGG

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Guuuri så gøy med å kjøpe seg leilighet!! Ønsker deg masse lykke til på visning i morgen 😃
nouw.com/susannem
Msindependent
Msindependent,
Ja, jeg er helt overveldet over hvor heldig jeg er akkurat nå! Tusen takk snille deg <3
nouw.com/msindependent
theresebraathen
theresebraathen,
Så utrolig morsomt! Gratulerer så mye, håper virkelig du får leiligheten <3
nouw.com/theresebraathen
Msindependent
Msindependent,
Tusen takk fine deg! <3 Jeg er så nervøs, har aldri vært på en visning før og dette er virkelig drømme leiligheten! Krysser fingrene for at alt ordner seg 😊
nouw.com/msindependent
ArielC
ArielC,
Åå så gøy!
nouw.com/arielc
Msindependent
Msindependent,
Ja, ikke sant! Veldig spennende 😊
nouw.com/msindependent
maris
maris,
Så spennende, Tessa! Krysser fingrene for deg 😍
nouw.com/maris
Msindependent
Msindependent,
Ja, ikke sant! Hele denne prossesen har vært så morsom, heldigvis så ordnet det seg tilslutt! Takk for støtten snille deg <3
nouw.com/msindependent