HOW TO SURVIVE A BREAKUP

SLETT EKSEN DIN FRA ALLE SOSIALE MEDIER

Dette er det første og viktigste skrittet. Jeg vet at man liker å ha den troen, den troen på at man kan være venner etter et brudd, men det funker veldig sjeldent og selv når det gjør det, så skjer det ikke over natten. Man trenger tid til å sørge forholdet og gro igjen alle sårene, og for at det skal skje må du klippe vekk alle trådene som kobler dere sammen og da mener jeg A-L-L-E. Instagram, facebook, twitter, snapchat, alt! Jeg vet det er vanskelig å gjøre, men det er så utrolig viktig. Det kommer til å ta deg dobbelt så lang tid å gå videre med livet ditt om du stalker eksen din hver dag. Dette betyr også at du ikke kan ringe eller sende melding. Om du holder fast i h*n, selv bare litt, så kommer du aldri til å kunne gå videre med livet ditt.


IKKE TA PÅ DEG SKYLDEN

Når dere slo opp, så ble ikke situasjonen automatisk din feil. Om du følte at du gjorde alt du kunne i øyeblikket dere slo opp, så gjorde du det. I begynnelsen av bruddet dukker dessverre bare de gode, nyforelskelses minnene opp i hode ditt. Dette får eksen din til å se veldig uskyldig ut og får deg til å tenke at det alt var din feil, men det er aldri bare en person sin feil. Det er bare smerten som lurer deg. Noen ganger er det ingen sin feil, noen ganger er bare to mennesker ikke rette for hverandre. Det at det ikke funker må ikke nødvendigvis være noen sin feil. Husk å la deg selv tenke på hvor vondt det var i perioden rett før dere slo opp, og stol på deg selv og valget du tok.


SKRIK, HYL, GRÅT!

La deg selv klikke fullstendig. Skrik, hyl, gråt. La deg selv kjenne på all smerten som følger med bruddet ditt. Du skal tross alt sørge for kjærligheten dere hadde sammen for den er nå død. Du må slette alle planene, drømmene og målene dere hadde sammen fra minnet ditt og starte helt på nytt, og det er ikke akkurat smertefritt, langt ifra. Ikke prøv å vær sterk og la det ligge inne. Kjenn på det, kjenn på smerten, kjenn på lettelsene, kjenn på gleden, kjenn på sinnet, kjenn på alle følelsene som strømmer gjennom deg. Stol på meg, tårene ender, selv om det føles umulig nå, så gjør de det. Det er mye enklere om du lar deg selv knekke sammen litt, du må først drukne helt ned til bunnen av havet før du kan svømme opp igjen.


IKKE SETT GRENSER

Når man går igjennom et brudd er det ganske naturlig å kjenne en lyst til å forandre livet sitt. Nå har du friheten til å ta alle valgene selv, som du en gang måtte snakke med partneren din om først. Du må ta valg ut ifra hva som er best for deg. Dette er en sjanse til å bli litt bedre kjent med deg selv og finne ut hvem er og hva du trenger for å ha det bra. Om du vil skifte stil så gjør det, om du vil ommøblere så gjør det, om du vil reise bort så gjør det. Gjør det som føles best ut for deg. Man burde selvfølgelig ta seg litt tid til å sørge før man tar store avgjørelse, men gi deg selv det du trenger. Du fortjener å ha det bra.


IKKE DRØM OM ET MIRAKEL

Om eksen din sender deg en melding og sier unnskyld og at h*n skal forandre seg, så må jeg være litt kontroversiell og si at det mest sannsynlig er bullshit. Om h*n ikke gjorde det før dere slo opp, så kommer nok ikke en dag eller en måned til å gjøre mye forskjell. Det tar mye lengre tid for et menneske å forandre seg og om eksen din ikke tok hensyn til dine ønsker før dere slo opp, så kommer h*n nok ikke til å gjøre det nå. De fleste sier at de skal forandre seg som en måte å utsette krangling, mas eller som en måte å holde fast på noen de er i ferd med å miste. Ikke alle klarer å forandre på ting, spesielt ikke stae mennesker og det er fryktelig vondt å bare sitte å vente på noe du har blitt lovet. Ikke sitt å vent på at noen skal forandre seg, finn heller noen som allerede er den du leter etter og gir deg det du trenger.


TA TING I DITT TEMPO

Ikke føl noe press til å gå videre før eksen din og for guds skyld ikke start en usunn, twisted konkurranse om hvem som kan gå videre med livet sitt først. Det er bare idiotisk, for da sårer du ikke bare den du en gang var glad i, men du sårer også deg selv. Gjør det som føles naturlig for deg. Noen gråter hele dagen, noen er helt stille, noen liker å være for seg selv, noen vil være rundt folk hele tiden. Alle takler brudd på forskjellige måter og det er ingen feil måte å takle et brudd på (annet enn å såre andre da, selvfølgelig.). Gjør det som føles rett ut for deg akkurat nå.


KEEP BUSY

De fleste sier, ikke steng deg selv inne, ikke vær alene, og det er riktig, men jeg føler ikke at det gjør en godt å tvinge seg selv til å gjøre noe bare fordi det "egentlig" er riktig. Noen trenger å være litt alene i denne perioden, jeg vet jeg gjorde det. Det som hjalp meg mest var bare å fylle dagene mine med hobbyer, aktiviteter og andre små gleder. Jeg blogget mye i begynnelsen av bruddet og det å kjenne på min kreativitet hjalp meg mye. Du trenger ikke å være rundt mennesker hele tiden eller dra ut hver kveld, du må bare passe på deg selv og ikke bli liggende i sengen å gråte hver eneste dag. Ikke sitt helt stille, men ikke utsett smerten heller. Finn en balanse.


LAG EN BOYFRIEND BOX

Har dere sett på Gilmore Girls før? Om dere har det, så kjenner dere vell igjen denne overskriften. I Gilmore Girls lager de boyfriend boxes der de legger alle minnene fra forholdet demmes i. Bilder, gaver, brev og ting dere har kjøpt sammen, alt går inn i en esken og deretter legger du esken bort i et skap eller i en bod og lar den ligge der. En dag, når du føler deg klar så kan du kikke gjennom den en siste gang og kaste den. Når du har gjort det, da vet du at du har kommet deg videre.


IKKE VÆR BITTER

Denne kan være litt vanskelig om du har skilt lag på en dårlig måte, som f.eks ved utroskap eller om en var uenig om bruddet. Jeg var heldig med mitt brudd, vi var begge enige om at det var best å skilles, men selvfølgelig er det like vondt for det. Til syvende og sist kommer ikke bitterhet til å gjøre deg noe godt. Dere er begge mennesker med følelser og fortjener å ha det bra begge to og om det endte på en fæl måte, så bare kutt all kontakt med eksen din og fokusere på hva som er best for deg. Å sitte og dvele på det som var, kan vare i en evighet og du fortjener å gå videre med livet ditt og møte noen som faktisk er bra for deg.


FLØRT, MEN IKKE DATE

Mitt aller siste tips er, flørt, men ikke date. Jeg anbefaler absolutt at du sminker deg, fikser håret, tar på deg en sexy kjole og drar ut på byen med jentene. La deg selv få lov til å flørte litt og få litt oppmerksomhet igjen, men ikke date. Det kommer bare til å ende med at du erstatter eksen din med en annen og det kommer både til å såre deg og den du blir sammen med. Vent til du er klar. Dessuten har du nå blitt singel, nyt friheten litt!

Håper dere likte innlegget!

Jeg ville bare si på slutten her at jeg ikke er en ekspert på brudd eller kjærlighet og jeg tror heller ikke at jeg er det. Dette er bare mine meninger og mine personlige tips om hvordan man enklere kan takle et brudd.

-Tessa

Liker

Kommentarer

hmls
hmls,
Mange gode tips <3
nouw.com/hmls
Msindependent
Msindependent,
Glad du likte dem! <3
nouw.com/msindependent
Vestfroken,
Fine tips! Likte bloggen din
www.vestfroken.blogg.no
Msindependent
Msindependent,
Tusen takk, glad du likte tipsene og bloggen min! Jeg setter kjempe stor pris på støtten!! <3
nouw.com/msindependent