GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN BESTEMOR! ♥

Idag har min kjære bestemor bursdag og det skal feires! Akkurat nå driver jeg å baker focaccia og lager pastasalat for jeg, mamma, lille Oliver, tante og kusinen og fetteren min skal ha en koselig lunsj med henne imorgen, etter det skal jeg bli og ha en liten sleepover, bli noen dager, spille litt yatzy og bare kose oss sammen. Jeg har virkelig savnet litt tid med min bestemor altså, hun er virkelig det beste selskapet å ha. Hun lyser alltid opp dagen min, uansett hvor mørk den er og hun får meg alltid til å føle meg så spesiell.

Jeg har ikke fått sett henne mest på grunn av sykdommen min, som er grunnen til hvorfor jeg så si ikke har sett noen i år, men også fordi jeg har vært utrolig opptatt av å kunne ha så mye tid med min lillebror som jeg muligens kan, tiden går så fort frem og jeg vil ikke gå glipp av noe i hans liv, men nå er det virkelig på tide med litt bestemor kos og jeg gleder meg så utrolig mye!

Min bestemor er en fantastisk kvinne og en av de sterkeste kvinnene jeg kjenner, de fleste kvinnene i min familie er kjent for å være sterke, men bestemor sin styrke er noe helt annet. Hun er så uselvisk som det går an å bli og setter alltid andre før seg selv, hun må rett og slett bli mint på å ta vare på seg selv, fordi hun glemmer det helt bort.

Som dere vet så har min norske bestefar vært syk veldig lenge, han har mistet all mulighet til å kommunisere med mennesker og har forsvunnet sakte men sikkert bort fra oss i de siste 8 årene, det har vært hjerteskjærende, spesielt for min bestemor. Kjærligheten de har for hverandre er ulikt noe jeg har sett i hele mitt liv, de er en perfekt match og har tatt vare på hverandre i mange, mange år.

Han har vært inn og ut av sykehuset mye i det siste og er nå på rehabilitering og bestemor sitter ved hans side så si hver eneste dag, flere timer om dagen og bare holder han med selskap. Uansett hvor sliten hun er, uansett hvor dårlig hun er og uansett hvor tøft det er for henne, så sitter hun der ved hans side og holder hånden hans, det tar en enorm mengde med styrke for å få til.

Bestemor har gitt meg så mye, mer enn du noensinne kunne ha forestilt deg, støtten hennes har gitt meg så mye styrke og jeg kan ikke engang forklare hvor utrolig takknemlig jeg er for at jeg har henne i livet mitt. Alle skulle ha hatt en bestemor som henne, hun sprer så mye glede og gir fantastiske råd, hun dømmer aldri og ser alltid det beste i alle.

Hun fortjener bare det aller beste i livet og jeg håper at alle som har henne i sitt liv og har fått hennes støtte og hennes kjærlighet, virkelig setter pris på henne og alt hun gjør for hun er et fantastisk menneske og burde aldri bli tatt for gitt. Gratulerer så mye med dagen bestemor, jeg håper dagen din er like fantastisk som det du er! Kjempe, kjempe, kjempe glad i deg! Klem Tessa

Liker

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
Koselig innleggg 😃 <3 gratulere så mye 😃 <3nouw.com/mammatetheo
Lotte21
Lotte21,
gratulerer med dagen til din bestemor ☺️nouw.com/lotte21
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229