FUN FACTS DEL 3

Hei og velkommen tilbake til bloggen min!

Idag tenkte jeg det kunne være litt morsomt å dele noen fakta om meg selv igjen med dere, slik at dere kan bli litt mer kjent med meg! Denne helgen er fullpakket og skal brukes på familien min, idag skal jeg besøke min fetter og kusine som jeg ikke har sett siden jul, så det gleder jeg meg skikkelig til og imorgen skal jeg ha en kosekveld med bestemor og bestefar, spise god mat, skravle og spille yatzy, jeg skulle på kino på Søndag, men vi får se om jeg orker det, haha! Hva skal dere i helgen?

JEG GIKK IKKE PÅ UNGDOMSSKOLEN.

Da jeg var 13 år gammel fikk jeg diagnosen ME, dette er noe jeg kommer å skrive mer om senere. På grunn av dette ble jeg veldig dårlig og til slutt sengeliggende, da var det umulig for meg å gå på skole. Jeg hadde litt hjemmeundervisning, men det var som regel ikke mer enn 1 time i uken, så det var ikke mye jeg lærte for å si det sånn. Da jeg begynte å bli frisk igjen ble jeg spurt om jeg ville gå på ungdomsskolen eller gå rett til vgs og siden jeg ikke følte at det fristet å gå i klassen med noen som var 3 år yngre enn meg gikk jeg rett til vgs.

JEG ER AVHENGIG AV RØMME.

Jeg kan spise det til nesten hvert eneste måltid, mamma pleide å riste på hodet da jeg tok ut rømmen fra kjøleskapet, haha! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg syntes det er så utrolig godt! Det går fort 2-3 beger av rømme inn og ut av kjøleskapet hver uke.


JEG HAR 51 SPILLELISTER PÅ SPOTIFY

Ja, du leste riktig! Jeg er veldig avhengig av å ha musikk i min hverdag og har en spilleliste til hvert eneste humør, om du vil høre på dem, så finner du dem HER.

JEG ER HALVT ENGELSK.

Da mamma var et par år yngre enn jeg er nå, reiste hun til England for å studere og der møtte hun faren min. De giftet seg og noen år senere fikk de meg, vi bodde sammen i et stort hvitt hus i en liten by som heter Croydon, men da jeg fylte 6 år skilte mamma og pappa seg og jeg og mamma flyttet til Norge og her har jeg bodd helt siden. Jeg snakker flytende norsk og engelsk.

JEG ER VELDIG SKVETTEN.

Det tar ikke mye til før jeg skvetter. Er jeg i et rom, så må du være klar over at hvis du kommer inn, så kommer jeg til å skvette og det er ikke snakk om en lite skvett, du vil høre et hysterisk skrik komme ut av munnen min, noen ganger kommer tårene ut også, jeg har fått panikkanfall av å skvette, det er helt sykt. Å skremme meg er ihvertfall ikke en god Idé..

DA JEG VAR LITEN VILLE JEG VÆRE EN SANGER

Før jeg ble syk var livsplanen min allerde skrevet i sten, jeg visste akkurat hva jeg ville bli og hvordan jeg skulle komme meg ditt. Jeg var ganske voksen for min alder og satte mål for min fremtiden allerede som 6åring. Jeg hadde sangtimer, gitar timer, piano timer, teater og itilegg sang jeg med en jentegruppe som turnerte rundt i hele norge hver eneste helg, så jeg hadde ikke mye fritid for å si det sånn.

-Tessa

Liker

Kommentarer