FUN FACTS DEL 2


JEG HAR EN EKSTREMT GOD LUKTE SANS

Det er egentlig ganske sjokkerende hvor god lukte sans jeg har. Et eksempel på dette er da jeg var 12 år gammel og mamma hadde kjøpt en eske med cheerioes til meg. Jeg elsket cheerios og spiste det ofte til frokost, men denne bollen smakte ikke som alle de andre, den smakte fiskete. Jeg stakk nesen min dypt ned i bollen for å lukte ordentlig på frokostblandingen, i håp om at jeg bare var gal, men jeg kunne fortsatt kjenne en mild fiskelukt. Jeg spurte mamma om hun kunne lukte det samme, men hun sa bare at det var tull. Jeg hadde veldig lite lyst til å fortsette å spise fiske cheerioesen, men mamma sa som de fleste mødre ville sakt, du får ikke en ny eske før du har spist opp den gamle, så da måtte jeg bare holde meg for nesen til alt var borte. Det var ikke den beste opplevelsen i verden, men mamma lærte seg etterhvert at min luktesans ikke var tull og jeg måtte heldigvis aldri spise fiske cheerioes igjen, woho!

JEG ELSKER Å BLI KJENT MED NYE MENNESKER

Jeg er veldig glad i å dra ut og møte nye mennesker. Jeg er egentlig veldig sosial, men på grunn av sykdommen min blir jeg ofte sittende hjemme og se på TV i helgene. Men jeg vil mye heller dra ut på byen enn å sitte å se på friends for den hundrede gangen...


JEG ER EN CHOCOHOLIC

Dette er virkelig foreldrene mine sin feil. Vanligvis er jeg ikke enig om at alle problemene man har som voksen kommer av hva foreldrene gjorde feil, men akkurat denne er jeg helt sikker på var dems feil. De tenkte for en eller annen grunn at om de holdt meg vekk fra godteri de 4 første årene av mitt liv, at jeg da ikke kom til å crave det senere i livet mitt. Men det som skjedde var det stikk motsatte, den første dråpen av sukker jeg fikk på tungen min slukte meg opp og jeg er nå og kommer alltid til å være et sukkeravhengig menneske. Nice try parents!


JEG ELSKER AVOKADO

Åh, avokado! En grønn mirakel, grønnsak/frukt som kom til denne jorden for å glede oss alle og gi oss sunt fett, B-vitamient folat og kalium. Avokado passer til så utrolig mye og smaker helt himmelsk. Jeg tror jeg spiser 2-4 avokadoer per uke, avokado toast er min favoritt lunsj.

JEG ELSKER PEPSI MAX

Om jeg gjør, jeg drikker det nesten hver eneste dag! Jeg vet, jeg vet, det er ikke bra for meg, men det er bare så utrolig godt. Og nå som prøver å spise litt sunnere og kutte ut junk food fra kostholdet mitt hjelper pepsi max meg å unngå de usunne fristelsene og litt pepsi max er bedre enn å konstant spise godteri, pizza og potetgull, så ikke døm meg!


JEG HATER Å RINGE FOLK

Jeg burde egentlig skrive skrekk, jeg har skrekk for å ringe folk. Å ringe mamma er enkelt, noen venner er greit også, men det som virkelig skremmer meg er når jeg må ordne ting over telefonen. Som å ringe NAV, søke om ting for sykdommen min eller bestille noe. Med en gang jeg hører hei i andre enden av telefonen fryser jeg fullstendig, jeg kan ikke lengre huske hvor jeg bor, mitt eget navn eller hva jeg egentlig ringte dem for. La oss bare si jeg har hatt et par frustrerte mennesker i andre enden, stakkars, uff. Det ligger også en liten historie bak hvorfor jeg ikke er så glad i telefoner, men det skal jeg lage et separat innlegg om det senre. So stay tuned!


JEG SNAKKER UTEN Å PUSTE

Det er virkelig en av mine største talenter, haha! Mine aller nærmeste ville vel heller kalt det irriterende munndiare, enn et talent, men aner du hvor vanskelig det er å snakke i 10 minutter uten å puste, det er egentlig ganske imponerende syntes jeg. Jeg har bare alltid hatt så utrolig mye å si, det betyr ikke at alt jeg sier gir mening eller har noe stor betydning, jeg bare elsker å prate. Du kommer ihvertfall aldri til å ha en klein, stille opplevelse med meg.


JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN

Jeg har sjeldent, nesten aldri møtt noen som er like spontan som det jeg er, men når jeg gjør det blir jeg kjempe glad. Jeg elsker å oppleve nye ting og kan gjerne sitte hjemme kl. 18:00 og lese et blad og så plutselig kl. 18:05 ha lyst til å ta en tur til Sverige. Men som regel hører jeg alltid et nei fra den jeg er med, de fleste mener at spontane øyeblikk er uansvarlige, men jeg liker å lage minner og de fleste gode minnene jeg har hatt var uplanlagte, just sayin!


-Tessa

Liker

Kommentarer