Julledigt! Flexade ut några timmar tidigt i onsdags för drygt en veckas semester. 💫

Tagit det lugnt, pysslat, tränat, göbbsöve, ätit massa gött, firat jul med Dante ♥️ och nu landat denna dan före dan hos mormor.

Imorgon blir det som vanligt full stöga i fölk och angenämt samkväm. 🎄
Likes

Comments

Alla boxar kan ha små tävlingar som just endast är till för medlemmarna - en sådan var jag hux flux med på denna helg!

Tobias signade upp sig för flera veckor sedan medan jag varit mer ambivalent. Sista veckan nu har jag mest känt lättnad - skönt att bara vara hejaklack liksom.

Men så kom ett mess i fredags eftermiddag från en coach på Mejeriet; en deltagare hade blivit sjuk, ville jag ersätta? Blev adrenalinstinn på 10 sekunder och hela min kropp ville fly, tusen ursäkter kom upp i huvudet; jag hade sovit kasst, ätit dåligt under dagen, inte kommit igång med träningen helt efter senaste långdragna förkylningsepisoden...och just därför svarade jag ja. Impulsivitet är inte en egenskap jag besitter i någon högre utsträckning så det var KBT fullt ut! 😂

Väl på plats hejade jag på Emma och Patrik - mina team-kamrater. Första eventet var en brutal konditionshistoria med synkade burpees over bar, box jumps och marklyft bland annat. Tänk att 12 min kan vara så jobbigt 💦💦💦

Lördagen drog igång runt 09.00. Andra eventet var hemligt men vi visste att det innehöll Air bike (eller döden som jag kallar det). När salen tändes fick vi se två massiva däck som skulle vältas av laget över salen till Air biken för att cykla 40 kcal och sen flippa däcket tillbaks. Easy peasy lemon squeeze 😏 Det var kul dock!

Tredje eventet var ett complex - väldigt lätt förklarar ska man utföra en rad övningar i ett svep med en lastad skivstång och det viktigaste är att man inte får släppa stången. Samtidigt som lyften utfördes skulle roddmaskinen laget hade aldrig stå still, så detta i 12 min. Också kul!

Det fjärde och sista eventet var nog det jag hade mest ångest för. Dels för att jag visste hur svinigt jobbigt det skulle bli samt att det dessutom var sist på dagen när geisten försvunnit lite. Det var en hopel övningar såsom GTOH, goblet squats, KB snatch, pullups, rodd etc. Vi delade utefter förutsättningarna i laget så det blev bra. Och det var minst lika grisigt som jag förväntat mig, jag dog 58 ggr, gav verkligen allt jag hade.

Sen var det över. Done. Och det är då, verkligen då, man inser varför man gör sånt där. För jag hatar det innan och under tiden men efteråt blir jag hög. Hög på att man gjort något man inte trodde man kunde, fått pepp av andra och peppat själv, att man så in i bomben klivit ur sin comfort zone. Soaring high, babe. 💫​Så proffsiga bilder av Christer Vikander! 

Likes

Comments

Två jävla veckor !! Så länge har jag varit sjuk nu.

Blir. Aldrig. Frisk. Igen.

Nädå, jag har ju blivit bättre men är fortfarande sliten och i början av veckan var jag hemma ett par dagar från jobbet.

Denna helg skulle ha dedikerats till julbak hos mormor men hon har tyvärr blivit yr igen så det blev det inget med. 😞
Skulle även ha fixat julklappar med mamma men även hon har ju denna dödsförkylning i kroppen.

Så.
Inget blev som det var tänkt. Ska nog försöka mig på en sväng till KD imöra - får väl se vad kroppen tycker om det.Kattgos och Gilmore girls - thank heavens för dessa komponenter när sjukstuga råder. 😻

Likes

Comments

Skulle inte ha gått tillbaka till jobbet i torsdags - förkylningen står bara still och har snarare blivit sämre. 😑

Blev således inget KD igår (ingen Danko 😭) med fina vänner. Och tur var väl det, i natt höll halsen på att brinna upp så kastade mig ur sängen i ren panik.

Skulle ha gått på julmarknad i Brunskog idag men nejdå, inte ens det lockade.

Hoppas nu på snar förbättring! Soffan och Gilmore girls börjar bli en smula enformigt nu...

Hängde upp en liten tomte på ytterdörren som är Tuts fiende 😂 Står och skriker på den och hoppar upp på axeln för att inspektera det farliga 😺

Likes

Comments

Jaja så blev man väl sjuker igen. Natt mot måndag fick jag ont i halsen och det är först idag det känns ok igen. 🤧 Imorgon ska jag försöka jobba - har en praktikant som gör sista veckan så dålig tajming men det är det alltid i och för sig.

I söndags innan sjukdom började jag adventspynta eller what the heck - julpynta snarare. Börjar ju med endast stärnor och stakar men får alltid feeling så åker allt fram. Blir alltid så varm i själen. ✨

Likes

Comments

Gårdagen var fin! Jag och Ellis drog till Stockholm för att se Stone sour på Annexet.

Dagen började med ett försenat tåg (surprise) men fortsatte fint med lunch på Vetekatten och vinpimplande på stort hotellrum vid Globen🥂

Vi gjorde oss redo för meet ’n greet (som Ellis köpte utan min vetskap) och jag var supernervös. Känns fjantigt såhär i efterhand men hjärtat slog som galet. Vi fick i alla fall gå in och ta i hand, få ett foto signerat samt ta ett kort med bandet. Ellis presenterade sig som Corey Taylors fru och han hakade på bra skojfriskt 😂 Så nu har man klämt lite på mr Taylor! Insåg efteråt att jag klappat på honom som att han var en gammal gubbe eller katt 😏

Träffade fina släkten från Södertälje som även de var där ♥️

När Stone sour sedan gick på var det en sprallig Corey Taylor man fick se! Så glad! Det var sköj, det är ju så väldigt tungt i Slipknot. Konserten var så in i rava bra, verkligen över förväntningarna. En angenäm första konsert med de där pojkarna!

Vi gick våra 20 m till hotellet, jag åt en medköpt blåbärsbulle och somnade sött. ✨

Likes

Comments

Vårt hus förra ägare hade en definitiv förkärlek till tegelstenstapet, det fanns lite överallt i huset, i diverse utföranden.

Köket tog vi tag i en helg i september:

Innan.
Totalt horribla kombinationer av tapet.

Efter!
Vi gjorde det lätt för oss och målade hela köket grått.

Förra helgen tog vi tag i en fondvägg med tapeter som vi fyndade på Stuvbutiken.

Innan.

Efter!
Solklar förbättring!

Likes

Comments

I helgen var vi bra hurtiga och tapetserade en vägg i hallen (ytterligare one god-awful tegelstenstapet borta!). Trots min skepticism var vi klara på ett par timmar, smidigt när man har allt hemma 👌🏽Tog ju i vanlig ordning bara en före-bild men det kommer.

Vi var även och fick god mat hos mamma. Härligt med familjehäng och Dante-tid ♥️

Nästa vecka blir det Sthlms-tripp med Ellis - Stone Sour och julklappsshopping stundar ✨Likes

Comments

Ett år går fort.

Jisses. Hade varit kul att se sig själv där första gången på On-ramp:en 😂 Bra nervös och kallsvettig. 👌🏽

Novemberdeppen försvann mer eller mindre förra året tack vare den nya träningen - hur jag ska mota bort den nu blir klurigare 😏

Likes

Comments