- vad menar jag? -

Health and stuff

Fick en kommentar om att ville ha ett inlägg där jag går in mer utvecklat vad jag tänker när jag skriver att jag vill köra mer strikt fram till sommaren.

Det jag har tänkt är att jag ska sköta kosten till 100 %, för mig betyder det att jag ska hålla mig inom min pointsbudgetViktväktarna. För övrigt så är det den metoden jag vill använda mig av.
Jag räknar alltså points istället för kalorier på maten jag äter - grönsaker, bär och frukt i alla dess former är noll points enligt varianten jag har (Viktväktarna grön).
Det finns fler nivåer och i de andra nivåerna är det mer som är noll points men det får man läsa mer om på deras hemsida vad som gäller då.

Annat som ingår i min kost är att jag inte tänker äta godis, fika, dricka alkohol under tiden jag kör strikt.
Är det kalas eller liknande under tiden, så är det okej att ta något dom dagarna (vet att det inte kommer vara så många tillfällen).

Med träningen tänker jag att jag vill få in minst fyra pass i veckan, gärna fem. Gruppträningar i första hand men annars även gym. Vill gärna ha något gympass också för att kunna koncentrera på att bygga upp mina knän. Även tänkt att efter gruppträningar, göra lite övningar för att bygga på knäna så mycket jag kan.

Gillar

Kommentarer