VECKO-RECAP

Men hej på er!! Äntligen fredag igen, känner ni också att denna vecka bara swishade förbi? Så känner jag i alla fall. Sist ni hörde av mig var några dagar sedan och under dessa dagar har jag faktiskt hunnit göra lite saker. Tänkte därför ge er en liten recap från den gångna veckan.

I tisdags vaccinerade jag mig som jag nämnde och jag fick inga som helst biverkningar förutom ömhet i armen, vilket var skönt då vi var kort om folk på jobbet, så hade knappt kunnat vara hemma om jag kände mig dålig. Dock var jag helt förstörd på kvällen eftersom jag varit uppe sedan 02 på natten på grund av jobb.

I onsdags hade jag och en kollega, samt en gammal kollega till oss som idag är en nära väl planerat in en kväll tillsammans. Vi startade den med att äta på Pinchos där vi även drack några goda drinkar. Därefter blev det en spontan bowlingrunda vilket var superkul, och jag vann!! Till sist sprang vi in på en mexikans bar som heter Hermanas för att testa en passionsfruktsdrink som vi hade fått tips om att prova. Dock tyckte jag att den var alldeles för söt för min smak trots att jag helst väljer passionsfrukt när det kommer till drinkar. Men detta ställe hade massor av drinkar med passionsfrukt så troligtvis valde vi fel haha.. Det får bli en anledning till att gå dit och prova sig igenom fler! Otroligt mysig kväll som tack och lov inte blev så sen.

Efter denna lilla ”utekväll” skulle jag upp så tidigt som 02.00 igen för att ta mig till jobbet. Kanske lite slarvigt att vara ute och dricka drinkar dagen innan men det var inte alls många och jag mådde prima ändå. Så det var absolut värt att vara lite trött på grund av brist på sömn. Efter ett vanligt arbetspass träffade jag en vän som jag inte sett på sååå länge vilket var väldigt härligt. Vi handlade lite på Ica och jag var bara tvungen att köpa mig en energidryck för att kunna hålla mig vaken, vilket den lyckades med. Sedan satte vi oss vid några bänkar vid ett område nere mot forsen som är otroligt mysigt. Det var i princip inga där vilket var så skönt. Det blev en massa prat om saker som vi behövde catcha upp med och det behövdes verkligen! Kvällen avslutades sedan med en hemmagjord räksmörgås framför ”Orange Is The New Black” som vi streckkollat på i någon vecka nu.

Idag (fredag) blev det ett inte så tidigt jobbpass och detta var mitt sista för veckan, så skönt att slippa jobblördagen denna gång! Därefter har jag bara vilat i soffan då jag känner att min kropp inte fått återhämta sig tillräckligt denna vecka, men det är planen för helgen. Tanken är att bara ta det lugnt tillsammans med J, en riktig myshelg och jag ska verkligen försöka att varva ned.

Vad ska ni hitta på för roligt i helgen?💛

#bestofnouw

Gillar