Veckans tacksamhetslista

Hej finisar! Kom på att det är över en vecka sedan jag skrev att jag skulle börja lista lite saker jag känt mig tacksam för under veckan som varit. Jag har känt mig väldigt tillfreds och tacksam över lag under den här veckan måste jag ändå säga. Det känns så skönt för annars blir det lätt några svackor. Nog om det, här kommer min lista:

Att solen varit framme under nästan hela veckan. Som jag nämnt många gånger nu, jag är så otroligt glad över att våren börjar närma sig. Känns som att vi alla behöver få lite riktigt solsken i vår vardag.

Att mina och J:s gemensamma kompisar har flyttat till samma ort som oss. Äntligen! De har bott en bit ifrån oss, inte alls för långt men tillräckligt för att inte ses så ofta. Så nu har vi mysiga grillkvällar att se fram emot närmare sommaren och att jag får vänner för livet.

Att jag känt mig ganska lugn i hela mig, inte alls känt mycket stress. Så tacksam för det. Ska dock inte säga att det har varit helt obefintligt, MEN det har absolut varit en skillnad. Viktigt att lägga märke till de små förändringarna också.

Att jag har så bra kontakt med mina föräldrar. Detta betyder så mycket för mig då jag alltid varit väldigt nära dem men jag och min mamma speciellt fick mycket bättre relation när jag flyttade hemifrån. Vi har annars en tendens att gå varandra på nerverna medan vi nu är väldigt måna om varandra.

Lite småsaker som jag tänkt en hel del på under veckan som varit.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Enna,

Så skönt att du mått bra och känt dig lugn och inte stressad 😊 <3

sayyeastofashion.blogg.se
msahakangas
msahakangas,
Jaa jätteskönt! ha det fint! 😊
nouw.com/msahakangas
tildabjorklund
tildabjorklund,

Upplevde också stor skillnad på relationen med föräldrarna när jag flyttade hemifrån. Den blev mycket trevligare, även om den var bra innan så blev den MYCKET bättre 😍 Vilken rolig idé med tacksamhets lista!

nouw.com/tildabjorklund
msahakangas
msahakangas,
Jag tror faktiskt att det är ganska vanligt, jag är glad att det inte är åt andra håller när det kommer till relationen när man flyttar hemifrån <3 Tack vad kul att du gillar listan! 😊
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,

Åh vad härligt det är med solen och det helt underbara vädret! Göra ju så mycket för måendet🥰

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Jaa solen gör så mycket!😘
nouw.com/msahakangas
Enna,

Det har verkligen varit så underbart med sol 😊

sayyeastofashion.blogg.se
msahakangas
msahakangas,
Ja visst har det!!😍
nouw.com/msahakangas