VECKANS TACKSAMHETSLISTA

Godmorgon måndag och ny vecka! Om jag ska sammanfatta förra veckan så har det varit en ren berg- och dalbana känslomässigt. Veckan började bra med bra mood men sedan började jag tvivla på mig och mina prestationer, vilket har hållit i sig. Känner mig lite vilsen och otillräcklig typ? Hoppas i alla fall att jag kan vända på dessa tankar under denna nya vecka. Trots att det inte var en toppenvecka förra veckan har jag en del saker som jag har varit tacksam för och dessa kommer här:

... när min vän kom över på en fika. I måndags förra veckan kom min bästa vän över på en fika på eftermiddagen. Det var väldigt mysigt och energigivande. Hon hade med sig lite mellis också vilket var såå gulligt! Vi pratade om skolan, astrologi och hudvård typ för att sammanfatta det väldigt kort haha. Efter just den fikan hade jag otroligt mycket inspiration och motivation, tacksam för det.

... att jag har lagat riktigt god mat! Startade veckan med potatis- och purjolökssoppa, sedan långkok i form av gryta på högrev och sedan avslutade jag med att göra egen sushi. Ja ni hör ju!

... att jag kunde gå ut utan att få ångest. Jag har alltid haft väldigt svårt för att gå ut på krogen av någon anledning som jag knappt vet själv, men har tyckt att det har varit jobbigt. I helgen efter firandet av min vän åkte några av oss in och fortsatte kvällen i Västerås och det gick verkligen bra, jag hade kul och ingen ångest alls.

... att vi haft riktig höstkänsla under veckan. Jag har börjat tända lite ljus här hemma om dagarna och jag älskar det. Har ljus tända när jag pluggar, när jag sitter i soffan och ibland i sovrummet innan jag ska sova. Så mysigt! Älskar även det krispiga vädret som blir när det är lite soligt ute.

Gillar

Kommentarer